Eşinizin cep telefonu...

Birgün (bekarken),eşimin telini çaldırıp kapatıyor bir yada birkaç kişi anlamadım orasını.Bizimkide benim yanımda arayıp konuşuyor.Ben soruncada Asker Arkadaşım diyor.Bir iki derken.Bir gün fena faka bastı.dedimki asker arkadaşın yada erkek arkadaşın çaldırmaz.Çaldırsa çaldırsa bayan çaldırır.Doğru çıktı.Erkek isimleri bayanlara aitmiş.O günden sonra,kayıtlı bütün kim nedir neyin nesidir bilirim.Sorarım.öğrenirim.Hemde güzelliklede sormuyorum artık.Bu şifreli kadın kim?bu ne biçim erkek adı ,yoksa bu hülya mı falan diyerek eee güven kırmayacan.Sorup öğrenecen.Ama şimdi tel.bile kullanamıyor maalesef

kadın ismi bile olamaz annesi ablası başka dişi sinek ismi bile yazamaz sıkıyorsa yazsın korkudan ölür valla gazabımdan...:)))

Cep tlf dendiği an neler düşünüyorum neler bir bilseniz?
Nerdeyse cep tlf dan nefret eder hale geldim.
Neden mi ,eşimin ihanetini ve devamını cep tlf sayesinde farkettim.
% 100 güvendiğim eşim,güvendiğim dağlara kar yağdırdı.
Arasıra usulünce bakmakta fayda olur diye düşünüyorum.......
Çünkü o işi yapacak adam,hiç ummadığınız şekilde iyi bir oyuncu olup çok iyi rol yapabiliyor.......

ben tedbirimi alıyımda artık geriside kendine kalmış bişey bence erkekleri serbest bırakmaya gelmez herşeyini kontrol ediceksinklava:

Maşallah hepiniz ne güzel elinize almışsınız eşlerinizi,
istediğiniz gibi şekillendirmişsiniz kıskandım doğrusu,
ben tel. bakmam bile, sormam kimdir nedir diye,
çünkü bana deli gibi aşık olduğunu biliyorum,
ama öyle her istediğimi de yaptıramıyorum bunca yıllık evliliğime rağmen

evliysem herşeyi bilmem gerekir tabi oda benim bilmelidir..
evilik bi paylaşımdır zaten..
tabi çok cevresi hepsini yanımma mümkün değil amam
ne olur olmaz kontrol yaparım
tedbiri elden bırakmamak iyidir..

bakmışlığım var tel rehberine :lepi:
hepsiyle ya tanışmışlığım ya da adını duymuşluğum var.
ama tanımadığım isimler olsa da sormazdım, biryerden arkadaşıdır akrabasıdır vs. sorguya mı çekcem
Güveniyorum canım benim o Şeniz :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…