Eşinizin cep telefonu...

gxuxl_endam06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2008
141
0
selam arkadaşlar. size bir soru. eşinizin cep telefonunda kayıtlı bayanların kim olduğunu bilir misiniz? birebir tanımıyor olsanız da bu şurdan bu burdan tanıdığı diyerek ismen biliyor musunuz? merak edip sorar mısınız, yoksa okuldan, işten arkadaşıdır der ilgilenmez misiniz???

mutlaka sorarım zaten onlarda ya vergi dairesinden ya sigortadan memurlardır inanırım da zaten kötü bir niyeti olsa bayan ismiyle kaydetmez

valla eşimin tel o kadar çok bayan ismi var ama araştırmam iş arkadaşları öyle bişey yapmaz güvenirim.

eşimin cep telefonunda yada msn inde kimler kayıtlı kimle mesajşır hiç bilmem 6 yıllık evliyim bir kez olsun elime alıp bakmışlığım yok saolsun oda aynı şekilde ne telefonumu ne mesajlarımı ne maillerimi hiç bişiyi karıştırmaz herkesin bi özeli var ıncık cıncık karıştırıpta paronayak olmaya yada sürekli bu kim bu ne diye diye bunaltmaya gerek yok acaba bu kim nerden ki ne zaman tanıştıki sorsam mı ki sorsam neder ki ne düşünür ki offfffffffffffffffff offfffffffffffffff bu insana zarar verir ömrünü yer kimse kim canımmm onun kız benimde erkek arkadaşlarımız olabilir illaki tanımak yada tanıması mı gerekiyor birinide tanımayverelimmm

biz birbirimizin ömrünü yemek için değil ömrüne ömür katmak için ortak bi yaşam istedik ve evlendik:teytey: ben istediğim kadar bilsin ve o istediği kadar bileyim yeter... kocamı seviyorum ve çok güveniyorummm mmm Rabbim şeytana uydurmasın inşallah

Son düzenleme:
bende eşime güvenirim ama %99...%1 ihtimali hep bırakırım..ne olur ne olmaz..eşimin telefonunda bayan ismi olarak sadece aile bireyleri ve benim kız arkadaşlarımın isimleri vardır...ama kendi arkadaşlarının isimlerinin olması kadarda doğal bişey yok....

benim arada gıcıklığım tutuyor.sengözlerimebaksanab sırnaşık şey çok şükür güvenmediğim için değil ama bu kim bu kim diye sorduğumda da cevap isterim. zaten Allah korusun kötü bir niyeti olsa adamın açıkça niye yazsın oraya, şifreler yine yazar yazmak isteyen.benneyaptımki akşam da yine aldım elime telefonu, başladım listedensırnaşık şey başta güle oynaya söylüyordu, sonra ya sen bana güvenmiyor musun da sorgular gibi soruyorsun diye sitem etti. ben de devam etmedim ama kaldığım yeri biliyorum, arkası yarın jeyyar jeyyar jeyyar

eee derin konu ben eşimin telefonunu çk karıştırırım bayan ismi görmedim işi gereğide bayanlarla çalışmıyo görsem tabii meraktan kudurur sorarım

Bizim msn sifrelerimiz, e-maillerimiz, cep telefonlarimiz hep ortada. Msnlerimizi, maillerimizi isimiz dolayisi ile birimiz yoksa diger acar, cep telefonlarinin rehberini arada temizlemek icin elime aldigimda silerken isimleri sorarim bu kim onemli mi vs diye ama hic oturup da o kim bu kim diye sormadim...

Cep telefonunda bayan ismi varmı yokmu hiç bakmadım, baksam ve tanımadığım biri ise sormam, çünkü ikimizde çalışıyoruz arkadaşlarımız, çalıştığımız insanlar erkekte olur bayanda. Ben eşimin akıllı olduğunu biliyorum. Böyle bir halt yiyecekse cebine kaydetmez.
Ayrıca benim cep telefonumdaki erkek isimlerinin hesabını sormasına da müthiş kızarım. Karşılıklı güven çok önemli.

eşim cep telefonu kullanmaz çünkü hiç sevmez..ama normalde sorarım arkadaşlarını hele hele bayansa hiç kaçmaz oda bilir zaten ben sormadan söyler...

tel inde bir sürü bayan ismi kayıtlıdır.( işinden dolayı )
dikkatimi çeken bişey olursa sorarım. genelde kurcalamam.

AAAAA SORMAZMIYIM HİÇ HEMDE DİDİK DİDİK DİDİKLERİM HEEklava: AMA YABANCI YOK HEPSİNİ TANIRIM TANIMADIĞIM KİŞMSENİ NOSU OLAMAZKötü Kazen BEN KISKANÇ BİRİYİM GÖRDÜĞÜM ANDA :teselli:
ZATEN BENİM TANIMADIĞIM KİŞİLERİDE KAYDETMEZyerimseniben

bi kısmını tanırım.bazılarınıda tanımam.sormam, merak ta etmem.eşim benim güvenimi hiç yıkmamıştır.benden ona tam10 puan...

telefonunda tanımadığım olanlar sadece şehir dışında ve zor kaldığı anlarda araması gereken bayanlar..
onun dışındakiler zaten ortak arkadaşlarımız yada eşleri.
kim nedir bilirim..ama içinde olduktan sonrada erkek ismi yazar..
yeterki içinde olsun art niyetli olmak..

ben sormam çünkü cep telefonu hep ortalık yerdedir.yatarken başucumuzdadır.kendi şirketimizde çelıştığımız içinde görüşülen bayanları bende tanıyorum.b
r de eşime göre evli bi adamın başkasının karısına kızına bakması en büyük namussuzluklardan biridir.bu yönüne herkes hayran zaten.ama yinede erkek sonuçta %1 lik güvenmeme payı bırakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…