Eşinizin cep telefonu...

eşimin cep telefonundakii tüm bayanlarıı şahsen bilir ve tanırım...
dıdısının dıdısınııı zaten kayıt edemezz..
eşime güvenim sonsuzdur ama ne olursa olsunn
kadın milletine güvenmem...

ben onun telefonun msnesini maillerini cüzdanını kısacası hemen hemen herşeyine bakarım ama bişey den şüphe ettigimden deil sadece bilip bişeyleri hatırlatmak için mesela mesaj geliyo akşam ek işe gidecek unutuyor ben bilirsem hatırlatıyorum yani kötü bir niyette deilim yoksa herkesin özeli var

iş ortamında beraberiz dışardan da bi bayan arkadaşı yok aynı şekilde benimde

ben hiç sormam. bikaç kez baktım ama sormadım bu kim,şu kim diye. çok fazla yok zaten tanımadığım olanlarda işyerinden arkadaşlarıdır. önemli bişey olduğu zaman arıyor çünkü ordan biliyorum. ama araştırmam, güvenim tamdır.sengözlerimebaksanab

genelde akrabaları olur işi erkeklerle olduğu için ama o kadar ayrıntılı da sormam
öle bişe olsa kaydetmez bile bence

telefonunu karıştırmak şeytana uymak demek benim için, 7 yıllık beraberliğimiz var ne o nede ben sormayız..güvenmiyorsan ne evleniyorsun derim

NE BEN EŞİMİN NEDE EŞİM BENİM TELEFONUMU KARIŞTIRIR TLF BIRAK BEN EŞİMİN CEPLERİNE BİLE ELİMİ SOKMAM BİŞEY GEREKİRSE GÖTÜRÜRÜM O VERİR AYNI ŞEKİLDE ODA BENİM CEPLERİMİ ÇANTALARIMI CÜZDANIMI ASLA ELLEMEZ ÇANTAMI FALAN BANA GETİRİR BÖYLEDE OLMALI BENCE EVLİ OLMAK DEMEK HAYATLARIMIZI İPOTEK ALTINA ALMAK DEĞİLDİR İNSANLARIN ÖZELİ OLMALI...AYRICA YAPACAK ADAM Bİ ŞEKİLDE YAPAR ZATENNN BEN EŞİME NİŞANLIYKEN BEN SENİN HAYAT ARKADAŞIN OLCAM AV KÖPEĞİN DEĞİL SENİ TAKİP ETMEK KONTROL ETMEKLE İŞİM OLMAZ AMA İKİ ŞEYE AFFIM OLMAZ ALDATILMAYA VE ŞİDDETE DEMİŞTİM
NETİCEDE 15 YILLIK EVLİYİZZ

açıkca söylemek gerekirse ben bu konuda paronaya gibiyim...her erkek mutlaka aldatır aldatmayan ya fırsatı yoktur ya parası diye bir laf var...kafamız bir tarafında kazılı bu.....ben hergün tlf.konturol ederim.....yeni isim eklendiyse erkek hemen gizli ararım..erkekmi gerçekten diye....herkes kadar bende eşime güvenirim ve kendime ...ama napayım dayanamıyorum hergün kontrol....CADIARZUCADIARZU

zaten bikaç kişi var hepsinide tanıyrm benm kardeşim kuzenim abisinin eşi ve arkadaşının eşi...
arkadaşının eşi kısmına uyuz oluyrm kocasını bulamadığı her vakit benimkini arıyo yolucam bigün geçen haftada neymiş kocasını biriyle yakalamış aramış benimkine bana yardımcı ol diyomuşş neyine yardım edicekse eşime bi bağırdım bidaha ararsa açmıcaksın dedim

iyi yapmışsın valla Çok üzgünüm çoook neymiş o öyle Kötü Kazen

sorulmaz olurmu canım yaa.. gerçi ben sormam direk gördüğüm an silerim ne gerek varr canımm başka kızların numarasıı..klava:

evet canımm bilirim meslektaşları onlarda zararsız yanii ama ben eşimee gerçekten çok güvenirimm

yani çok bayan ismi yok onlarad işten zaten
şüphe uyandıracak bişey olursa ne ala
ama pek ilgilenmem açıkcası iş için diye

cep telefonunda kayıtlı bayanların kim olduğunu bilmem mümkün değil çok fazla çünkü,
ama hepsi iş ile ilgili ona eminim tanıyorum çünkü eşimi neyi yapıp neyi yapmayacağını biliyorum
zaten benim cep telefonumda da bir sürü kayıtlı adam var iş icabı lazım olur diye kaydetip sonra bu kim ya diye kafa yorduğum,
eşim benim telefonumu karştırıp bunlar kim diye sorsa çok sinir olurdum,
o nedenle hiç muhattap olmam ben öyle sorularla

Eşimin telefonunda çok fazla olmasa da kayıtlı kadın numaraları var tabii.
Ama bilirim ki ya işyerinden arkadaşıdır, ya ortak arkadaşlarımızdır vs.
Ben eşimin telefonunu hiç karıştırmam.
Bazen kendisi der hadi rehberi bi temizleyelim diye.
O zaman kız ismi görürsek de zaten benim sormama gerek kalmadan kendisi açıklar.
Herhangi bir sıkıntım yok yani bu konuda..

İlk evlendiğimiz günlerde ilk eşi sürekli arardı ortada çocuk yok bi bağları yok eşim çok yüz veriyor diye kızardım acaba benden habersiz konuşuyorlar mı diye bakardım eşimde gördüğü zaman bi panik olur elimden hemen tel alırdı evlendikten 4 ay sonra eski eşinin evlenmeden önce ayrıldıktan sonra onlar buluşmuşlar ve o buluşmada eşim resmini çekmiş o fotoğrafları buldum ve çıldırdım demek bu yüzden benden tel kaçırıyor bakmamı istemiyormuş. sonra nemi oldu ne işi var dedim bu resimlerin silmeyi unutmuş güya orada olduklarından farkında bile değilmiş. Bir fırtına koptu ve aylarca hayatı ona zehir ettim şimdi kuzu gibi olduğundan yaptıklarımdan sonra şimdi bakmaya bile tenezzül etmiyorum. ozamanlar bende takıntı halini almıştı bak ama ben baktığını görmiyeyim baktığını görünce kızıyorum derdi. artık bakmıyorum. şüphelenirsem bakarım tabii ve tanımadığım insanlar olursada bu kim diye sorarım bu her ikimiz içinde gayet normal.

o benim arkaşlarımı bilir ben onun arkadaşlarını bilirim
zaten birlikte olmadan önce 3 yıllık bir ortak geçmişimiz var
böyle bir konu aramızda geçmedi bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…