Eşinizin bardağını, kaşığını kullanır mısınız..

Valla İpeğim, ben kocan olsan gıcık olurdum sana :76: Yani her türlü münasebette bulun, ama bardak, çatal, kaşık olunca "bööüüü kullanamam" de. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Kendimi tiksinilen biri olarak görürdüm. Senin bu takıntın ne kadar ilginçse, eşinin tavrı da o kadar doğru bence. :KK53:

ne looliopu abla ya:KK60::KK60::KK60:felaket aşıktım öküze:KK60::KK60::KK60:

evlensem görcemde:97:

Evli değil miydin bu bahsettiğin adamla?
Evli olmadan pansuman yaptırdın demek..:KK53:

Kızma kızma, benim için sorun değil.
Ama yakalarsa feci topa tutacak olanlar var burada biliyorum..:KK4:

Son düzenleme:
Valla İpeğim, ben kocan olsan gıcık olurdum sana :76: Yani her türlü münasebette bulun, ama bardak, çatal, kaşık olunca "bööüüü kullanamam" de. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Kendimi tiksinilen biri olarak görürdüm. Senin bu takıntın ne kadar ilginçse, eşinin tavrı da o kadar doğru bence. :KK53:

yani diosunki yat kalk otur öp sarıl ama yeme içme olunca ööğğğğ.:KK25::KK25:

bende icerim ailemin su ictigi hatta yakın akrabalarımın su ictigi bardaktan bile su icerim...benim sevgilimde benim su ictigim bardaktan su icmese kasıgımı catalımı kullanmasa bozulurdum haklı esin kim olsa kırılır acaba benden tiksiniyormu diye dusunur...

Son düzenleyen: Moderatör:

Kızım bana bak, oraya gelirsem ceza alıcam falan diye düşünmem şapur şupu yalayarak öpreim seni haaa...:KK53::KK54:

ben de titiz biriyim ama eşimin çatalını kaşığını bardağını paylaşırım.çocuklarımınkini de.ama birimiz hastaysak kesinlikle hasta olanın hiçbir şeyine dokundurtmam kimseye.onun tabağını çatalını bardağını..vs ayırırım iyileşene kadar...

benim en tiksindiğim şey kusmuk tur...asla dayanamam...çocuklar kusunca falan eşim temizler....

Buraya sıçratma lolipop işte:KK60::KK60:

Ya insanın başına her şey geliyor hastalık olur tuvalete kalkamaz altına eder mecbur biz alıcaz anasını çağırıracak halimiz yok

Ben yaptım bunu..
hem de kullanılmış bardaktan su içemeyen ben..

Aşk başkaaa, prensipler başka..

Konun "sabit konular"a girerse hiç şaşırmam. Süper bir topiğin oldu hayırlı uğurlu olsun canım :KK54:

Bu konu oldukça tutulmuş şu anda 19 kişi konuyu okuyor...
Benim yorumuma gelince,bende eşimin çatalını bardağını,lifini kesesini,diş fırçasını asla kullanmam.yarım kalan yemeğini,ısırdığı ekmeği kesinlikle yemem..İçim almıyor ya benimde ne yapayım zorlamı..Haa eşim hiç tiksinmez benim bardağımla su içer kaşığımı sabunumu kullanır.Arada sen olsan yemezsin der ama alınganlıkta yapmaz kabul eder.

zıbın orasından ameliyat olmadı ki
bacağından oldu amma fesat içiniz:KK60:

Ben "orasından oldu" dedim mi ayol..

Nereden çıkarttınız.. :KK37:

Ayrıca "orası" da olsa benim için yadırganacak birşey değil, o an hayatında o varmış, ona aşıkmış..

İnsanların aşık olduğu biri varken, kendilerini evlenecekleri fakat şu an tanımadıkalrı hayali birine saklamaları fikrini hiç anlayamadım ben..

X