4500 lira ev kredisi derim :)
Hayır cevabınız eski yorumunuzda
"öyle eşimle de çok uzun süreli bir ayrılığımız olmuyor şükür
Ama o iki gece bile gidecek olsa ruhum daralıyor. Aşırı özlüyorum. Yatamıyorum bile onsuz. Sürekli görüntülü arar konuşuruz gece filan da. Ama onsuz çok gariban hissediyorum kendimi. Sürekli dokunsalar ağlayacak moddayim"
Eşinizin poposunu arşa çıkarmışsınız, şimdi de indiremiyorsunuz.
Size sık sık hakaret eden, bağıran, tembel, pis bir adama bu kadar bağımlı olmanız, sizce de tuhaf değil mi?
Boşanmayacağınıza göre, iki damla gözyaşı döküp, eşinizin hizmetçiliğini yapmaya devam edeceksiniz gerizekalı dese de.
Koca bilim insanı Aziz Sancar, o anları şu sözlerle anlattı: "Eve gittim, baktım Aziz çöpü dışarı çıkaracaksın diyor. 'Ya ben Nobel aldım..' dedim. Sen yine de çöpü dışarı çıkaracaksın dedi. Ondan sonra Nobel işini karıştırmadık ev işlerinde.."Merhaba hanimlar.
5 yıllık evliyim 3 buçuk yaşında da çok hareketli bir oğlum var. Öğretmenim ayrıca da ikinci üni.okuyorum. ilk okuduğum bölümden de yüksek lisans tez aşamasındayım. Bunu söylemenin nedeni çok yoğun oldugunu belirtmek.
Eşimse çok dağınık ve tembel biri. Rahat bir işi var. İstediğinde izin alabiliyor bile. Bir aydır sürekli kayınvalidem hasta olduğu için onun şehrine gidip geliyordu. Geçen haftada iki gün kayınvalidemin yanındaydı geldi, bir gece kaldı bir konferans için gitti üç günde orada kaldı. Harika bir otelde müthiş bir tatil ve konferans sonrası dün döndü. Bende iki gün temizlik vs canım çıkmış durumdaydim.
Geldi TV başında uzandi. Ne çocukla ilgilenme ne başka birşey. Adam akıllı sohbette etmez. Çocukla da oynamaz, ilgilenmez. Ben de okuldan gelmişim canım çıkmış yeni oturuyorum. Oğlum su istedi. Keşke dedim içimden eşim kalksa getirse ama hiç hareket yok bizimkinde kalkarken de hazır gitmisken şunu da götür diye eline birşey tutuşturdu. Sinir oldum çünkü bunu çok sık yapıyor. İkimiz de uzanırken hadi bana su getir, hadi çay suyu koy, soda getir, dolaptan çorba getir vs vs sürekli birşeyler istiyor.bir de "lutfeni, getirir misini" yok asla hep emir kipiyle. Çok agrima gidiyor. Ben ondan hiç birşey istemem kalkar kendim alırım.
Dün artık çok agrima gitti .ayak islerini yapmak hic hoşuma gitmiyor hem de artık yapmayacağım benden isteme. Peygamberimiz bile suyunu kendi alır eşlerinden istemezmiş dedim zaten yorgundum yatıp uyudum.
Bizimki sabah yüzüme bakmıyor. Gittim ekmek yumurta aldım geldim hala aynı .(haftasonu ekmeğe hep ben giderim.) Kahvaltı hazırlıyorum gel yanıma otur dedim TV izliyordu gelmiyorum dedi bende gittim TV başında uzandım. Sonra kendi gitti hazırlamaya. Kahvaltı yaptık yine sürat asik.
Sonra ev topladım onun getirdiği çamaşırları sordum hangisi kirli diye onları makinaya koydum. Dedim niye böyle yapıyorsun, çok ağır konuştun dün dedi. Hayır hatta peygamberimizin yaptığını örnek verdim zaten yorgundum yardımcı olabilirsin biraz dedim. Gerizekalı, salak bilmem ne sen Hz Ayse misin Hatice misin de ben peygamberi örnek alayım dedi. Ayak islerini yapmak istemiyorum, hem istemeden getirdigim sey seni de mutlu etmemeli ben bunu soyledim dedim. Araya birseyler girdi bari çocukla ilgilen dedim. İstemiyorum ilgilenmiycem, Canım istemediği sürece de ilgilenmem dedi.
Olay büyüdü evden git o zaman ne adam akıllı babalık ne de kocalık yapıyorsun çek git dedimm. Cok sinirlendim insallah Allah sana baska cocuk vermez. Yazik oglumuza dedim bagirdik cagirdik. Gitti yataga girdi. Yine hakaret etti. Bana hakaret edemezsin dedim hak ediyorsun dedi. Oğlum geldi anne babam sana ne yapıyor diye yok birşey oğlum gel oyun oynayalım dedim çıktık .şimdi de parka geldim oturdum.
Ne yapacağımı bilmiyorum. Moralim çok bozuk.
Haksız mıyım, abarttim mi bilmiyorumama artık çok yoruluyorum. Tahammül edemiyorum.
Uzun oldu kusura bakmayın. Anlatmaya ve akıl danışmaya ihtiyacım var .
Sonuna kadar haklısın hatta eşiniz terbiyesiz sen hatice misin vs vs ne demek...
Verdiğiniz örneği bile anlamamiski adam pes....
Asla geri adım atma bak ben ev hanimi olduğum halde eşim emirverir gibi söylese kalk kendin al diyorum...(Buarada ev hanımları da cok yoruluyor ve cocuklarda yoruyor)
Tabiki çalışan bayan olarak sizde haklısınız ve lütfen eve bir bayan tutun arada bu kadar yıpranmayın...
Erkeklere iyilik yaramıyor ben bunu anladım...
Eee evdeki işleri işten gelince yine kadınlar yapiyormus buradaki yorumlardan gördüğünüz gibi.Ev hanımlığı kolay mı ya? İşe gitmek daha kolay bence. Eve geliyorsun bitiyor en azından. Evin işinin bittiği nerede görülmüş...
Peki siz bu hakaretleri niye sineye çekiyorsunuz?Bu olayı ailelere duyurmali miyim? Her tartışma da hakaret ediyor. Baban annene bu sözleri söylese ne hissedersin diyorum ama her tartışma da gerizekali salak öküz bilmem ne. Ben ailemde asla görmedim onun ailesi nde de olmadığına eminim. Sinir oluyorum ya. Ucuz insanlar gibi laflar etmesine
Saçmalama arkadaşım.Kilodan değil kocan terbiyesiz kusura bakma da.Sen yaptıkça umursamazlaşmış.Yapma.Biraz bencil ol.Bazısına verdikçe daha fazlasını bekler.Seninki de öyle olmuş.Trip atar gibi değil.Yavaş yavaş azalt yaptığın işleri.Yapamadım yetiştiremiyorum de.Köle mi geldin bu dünyada? İnsan eşine hizmet edebilir ; erkek kadına , kadın da erkeğe hizmet edebilir.Ama tek taraflı oldu mu , o kölelik oluyor.Bir kere geldiğin şu hayatı kölelikle geçirme.Kendisi de yapsın.Çok kilo aldım ondan mı böyle oldu bilmiyorummoralim çok bozuk kendimi çirkin ve kıymetsiz hissediyorum (
Bir erkeğe köle olduktan sonra insan neden yüksek lisans yapar ki?Üstelik adam kaba. Su getir, soda getir, al bunu götür. Bu ne yahu? Babam bile kızım bir bardak su getirir misin der. O da ben de uzandığımda değil, ayakta olduğumda. Baya ezikmişsin kusura bakma. Eğitim de çözüm değil demek ki bazı kadınların birey olma aşamasında.
Bir erkeğe köle olduktan sonra insan neden yüksek lisans yapar ki?
Toplum baskısı...Bunun ekmeğini de hep erkekler yiyor.Toplum baskısı olmasa kadınların bir çoğu evlenmez beraber yaşar , evlenip mutsuz olan da direkt boşanır.Valla bilmiyorum ki, kocam benimle gurur duysun diye herhalde :) Ben de anlamıyorum gönüllü geyşa psikolojisini
Toplum baskısı...Bunun ekmeğini de hep erkekler yiyor.Toplum baskısı olmasa kadınların bir çoğu evlenmez beraber yaşar , evlenip mutsuz olan da direkt boşanır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?