Eşinizin ayak islerini yapar mısınız?

çok haklısınız. koca adam olmuş ama çocuk gibi davranışları... ayrıca hakaret etmeleri dalgaya almaları hiç hoş değil.

iyi eş olmayı beceremiyorsa hiç olmazsa iyi bir baba olsun.

Cok haklisiniz .
Bana cay yapar misin derse yaparim yanına tatli bile koyarim .
Ama tv nin karsisinda uzanip su getirsenee diye bagirirsa getirmem .

Monoceto aynen ben de gerizekalı dedikten sonra tartışmaya devam etmenize çok takıldım. orda çeker giderdim sanırım bu ne şımarıklık küstahlık ya? haddini bildirmeyi düşünmüyormusunuz? hatta had bildirmeyi geçtim bu evlilikten soğurdum ben

Koca bilim insanı Aziz Sancar, o anları şu sözlerle anlattı: "Eve gittim, baktım Aziz çöpü dışarı çıkaracaksın diyor. 'Ya ben Nobel aldım..' dedim. Sen yine de çöpü dışarı çıkaracaksın dedi. Ondan sonra Nobel işini karıştırmadık ev işlerinde.."

Eşiniz evinde ki görevlerini, sorumluluğunu bilmeli.Öyle Otellerde,konferanslar da gezmekle olmuyor.
Evde iş bölümü yapmalısınız.
Yoksa siz bitersiniz.

Madem bu kadar rahat işi var o size yardım etmeli. Eşiniz çok lakayt bir profil çizdi gözümde. Konuşmaları çok çirkin.
Çok haklısınız. Tavrınızdan vazgeçmeyin derim.

Ev hanımlığı kolay mı ya? İşe gitmek daha kolay bence. Eve geliyorsun bitiyor en azından. Evin işinin bittiği nerede görülmüş...

Peki siz bu hakaretleri niye sineye çekiyorsunuz?
Asıl sormanız gereken soru bu.
Bir de af buyrun ama size böyle hakaret eden bir adamla nasıl aynı yatağa giriyorsunuz?
İçiniz nasıl alıyor?
Bence sizin eşinizin ayak işlerini yapmaktan çok daha ciddi sorunlarınız var ve ruh sağlığınız normal değil.
Lütfen bana kırılıp kızmayın, bunu birilerinin söylemesi lazım size ki kendinize gelin.

Çok kilo aldım ondan mı böyle oldu bilmiyorum moralim çok bozuk kendimi çirkin ve kıymetsiz hissediyorum (
Saçmalama arkadaşım.Kilodan değil kocan terbiyesiz kusura bakma da.Sen yaptıkça umursamazlaşmış.Yapma.Biraz bencil ol.Bazısına verdikçe daha fazlasını bekler.Seninki de öyle olmuş.Trip atar gibi değil.Yavaş yavaş azalt yaptığın işleri.Yapamadım yetiştiremiyorum de.Köle mi geldin bu dünyada? İnsan eşine hizmet edebilir ; erkek kadına , kadın da erkeğe hizmet edebilir.Ama tek taraflı oldu mu , o kölelik oluyor.Bir kere geldiğin şu hayatı kölelikle geçirme.Kendisi de yapsın.

Bir erkeğe köle olduktan sonra insan neden yüksek lisans yapar ki?

Erkeklere örnek vermeyin. Ben yapsam ne yapardın demeyin. Boşuna kendinizi üzmeyin. Cinsleri böyle, eğitimle tuvalet sifonu çekme başarısı elde ediliyor. Hepsi o kadar.

Eşim benden istemez genelde kendi yapar ayak işlerini oyüzden Nadiren ister ozamanda yaparım mutlaka
Ama sürekli istese bende yapmam
Sizde yapmayın insanın yoğun olmasına gerek yok kendi suyunu kendi alabilir çayını doldurabilir

Delirdiniz mi yahu? Almayin o evi ama elinizi bir seye de surmeyin.. ben bu millette ki ev askini anlamiyorum arkadas, 30 sene ev kredisi ode tam yasayacagim artik derken bu kadar kosturmaya hastalik sahibi ol, evin tadini cikaramadan ol.. tutun kadininizi, yollayin utuyu utucuye, tutun cocuga da bir bakici.. dort duvari kapali hava bosluguna sahip olmak icin omrunuzu tuketiyorsunuz.. bir de odulunuz hakaret ve beddua oh ne guzel..

Valla bilmiyorum ki, kocam benimle gurur duysun diye herhalde :) Ben de anlamıyorum gönüllü geyşa psikolojisini
Toplum baskısı...Bunun ekmeğini de hep erkekler yiyor.Toplum baskısı olmasa kadınların bir çoğu evlenmez beraber yaşar , evlenip mutsuz olan da direkt boşanır.

Toplum baskısı...Bunun ekmeğini de hep erkekler yiyor.Toplum baskısı olmasa kadınların bir çoğu evlenmez beraber yaşar , evlenip mutsuz olan da direkt boşanır.

Ay yok ya. Evlenme isteği, niye evlenemiyorum üzüntüsü, boşanmaya karşı bir tereddüt, toplum baskısı olabilir de konu sahibinin durumu toplum baskısı ile açıklanamaz. Bir önceki konusundan alıntı yapılmış kocamsız boğuluyorum vs diye. Stockholm sendromu olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…