Eşinizin ayak islerini yapar mısınız?

Temizlik yapma der. Yorma kendini der. Yemek olmasa da ben laf etmiyorum der ama yemek yapmadığım bir zamanı hatırlatıp bak o gün yapmamistin birşey demedim der. E bak şimdi demis oluyorsun diyorum ama anlamamazliktan geliyor

4500 lira ev kredisi derim :)
Peki karşılığı ne?

Size hakaret eden tembel ve pis bir koca.
Çöpleri koltuk kenarına sıkıştıracak kadar pis.

Konularınızın geneli kocanızın tembel, pis, dağınık olmasıyla ilgili. Fakat hiçbir şey yapmamışsınız.

Bakın aşık kadın;
"Eşimle herşeyi ilk buluşmada konuşmuş olduğumuzu farkediyorum. Hatta ben biraz tembelim bile demişti adam. Hakikaten de öyle "

Aşk bitip, mantık devreye girince ne büyük sorun olurmuş, gördünüz.

Artık ipleri elinize alın ama sizden umudum yok açıkçası.

İlk hakaret ettiğinde restinizi çekseydiniz keşke. Size hakaret etme hakkını nasıl kendisinde buluyor ki? Size saygı duymuyor asıl sorun bu. Saygı duysa ne hakaret eder ne de size ayak işlerini yaptırır. Fazla fedakarlık yapmayın saygısızlığını da normal karşılamayın

Nasıl verebilirim o ayarı? Ne yapabilirim bilmiyorum. Çaresiz hissediyorum
Eşinizi en iyi siz tanırsınız aslında burdan size bir öneri verilse o eşinizde çok ters bir etki yapabilir.ama kilo aldım ondan mı acaba diye düşünmeniz size haksızlık olur.kilo alınır verilir buna takılmayın bence.çok başarılı azimli bir kadınsınız.ben şuna takıldım öğretmensiniz zaten neden hala ikinci bir üni için çalılıyorsunuz.kariyer diyeceksiniz ama zaten kariyer yapmışsınız.kaç parçaya bölünmüşsünüz yazık değil mi size.işlere gelince durumunuz müsaitse yardımcı çağırabilir olmazsa işleri günlere bölerek belli biz düzen içinde yaparsanız sizin için daha iyi olur çok yorulmazsınız.eşinizin gereksiz isteklerini de rahatsızım sen kalkıp alabilirsin deyiverirsiniz böyle böyle alışmış olur kendisi belki

Sen çok güzel bir örnek vermişsin malesef anlamayan eşin.. bence eşini fazla şımartmışsın sonuçta sende çalışıyorsun tabiki yardımcı olacak ayrıca çok kaba bir erkekmiş ya düşüncesizce konuşmalar falan çocuğun yanında.. valla bizimde bir oğlumuz var su isteyince bazen ben veriyorum bazen babası çok yorgunsam aşkım çişini yaptırırmısın oğlanın diyorum kalkıyo gidiyo çocukla tuvalete.. ben çalışmıycam malesef bir süre ama çalışmasam bile eşim bazen pazarları kahvaltı hazırlar oğlumla birlikte bana.. birde asla eşim evdeyken ekmeğe falan. gitmem .. başta nasıl alışırsa öyle gider şımartmayın erkekleri valla.

Bence sonuna kadar haklisin sakin geri adim atma, o terbiyesiz adam icinse hic birsey yapma, git eve cocuguna ve kendine birseyler hazirla ye keyifli ol, esin yokmus gib davran,onun hic bir isini yapma burnu surtsun biraz....

Saçmalığa bak. Hz. Ayşe ve Hz. Hatice peygamber efendimizin yanında bulunarak onun değerinden üstlerine alarak yaşadılar. Peygamberlik lütfu efendimizde olmasına rağmen sıradan hatunlarına değer verdi. Erkeklerin şu her şeyi karşı tarafa atma huyuna da sinir oluyorum

Canım ben eşime birşey yaparken bundan zevk alıyorum yeri gelir ben evde temizlik yapiyorsam eşim çay koyar getirir bende yaparım oda yapar yani yardımcı olur sagolsun

Son düzenleme:
Gerizekalı, salak bilmem ne sen Hz Ayse misin Hatice misin de ben peygamberi örnek alayım dedi.

O lafa böyle karşılığı ancak söylediği hakaretler kendisi için geçerli olan bir insan verebilirdi, bravo. Eşinin üstün zekalı oşduğu buradan anlaşılıyor. Siz bilirsiniz ama yerinizde olsam bir çöpünü dahi atmazdım, o gelmeden yemeğimi yer ona yemek bırakmazdım, asla da çamaşırlarını yıkamazdım. Az yesin de bi hizmetçi tutsun eve, size de fayda sağlamış olur. İnada inat, ne zaman ev işlerini paylaşmaya gönüllü olur ve harekete geçer o zaman hayat arkadaşı olur insan birbirine.

Anlayışsız (aslında söylemek istediğim başka kelimeler var da neyse) eşle gerçekten zor Allah kolaylık versin.

Eşiniz bencil ve tembel inşaallah düzelir ve sonuna kadar haklısınız

Canım ben eşime birşey yaparken bundan zevk alıyorum yeri gelir ben evde temizlik yapiyorsam eşim çay koyar getirir bende yaparım oda yapar yani yardımcı olur sagolsun
Siz karşılıklı yaptığınız için sen hizmet etmekten zewk alıyorsun.. konu sahibinin kocası düşüncesiz bir erkek olduğu için kadında napsın yaptıklarından zewk alamıyo..

Aynen ya esinizi biraz simartmissiniz yani rahata alismis. Ne bu ya evde erkek varken ben neden gidip ekmegi alayim ki. Cok garip geldi. Ağa mi paşa mi. Bu saatten sonra onun burnu yukseklerden inermi bilmem ama iyi bir ders vermen lazim.yani kararli oldugunu göster bence biktigini anlasin. Ben ev hanimiyim esimden isterim suyumu cayimi. Cocuklarla oynar ben yatar dinlenirim falan. Sonucta o da baba sen bu cocugu babanin evinden getirmedin ya

Size gerizekalı, salak, öküz gibi şeyler söyleyebilen birine nasıl hala büyük bir aşk besleyebiliyorsunuz? Bir kere bu anormal. Sorunun çözümü: yapma. Git kendin al de. Ama aman kocam beni boşar diye adamlarınkini arşa çıkarıyor sonra üzülüyorum bunun çözümü ne diye buralarda konu açıyorsunuz.

Ağzınıza sağlık. Eşten yardım beklenirse o işlerin bizim olduğunu kabul etmiş oluruz. Görevini yerine getir desek daha doğru. Erkekler ve kadınlar da bunu anlamalı artık ya... Ev işleri bizim değildir.

Bu adam beş yıldır bu halde mi ya. Nasıl dayandınız allasen. Ben çalışmadığım halde eşim bana bu denli yüklenmez öyle çay getir su getir muhabbeti zaten olmaz. Haftasonu ekmeği siz neden alıyorsunuz ki hem alsın çocuğu da gitsin ekmek alsınlar az gezinsinler gelsinler yani. Neden en baştan bunu böyle alıştırdınız. Benim eşimi de annesi sizinki gübi alıştırmış ama hemen tavrımı koydum o zaman da çalışıyordum sizin hesap her şeyi benden bekliyor çok mücadele ettim sancılı bi süreç oldu ama ortalama beş ayda kıvama geldi yani. Siz baya geç kalmışsınız

Bu düşünce tarzını erkeklere aşılayan da yine kadınlar yine kadınlar...

Üstelik adam kaba. Su getir, soda getir, al bunu götür. Bu ne yahu? Babam bile kızım bir bardak su getirir misin der. O da ben de uzandığımda değil, ayakta olduğumda. Baya ezikmişsin kusura bakma. Eğitim de çözüm değil demek ki bazı kadınların birey olma aşamasında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…