Merhaba hanimlar.
5 yıllık evliyim 3 buçuk yaşında da çok hareketli bir oğlum var. Öğretmenim ayrıca da ikinci üni.okuyorum. ilk okuduğum bölümden de yüksek lisans tez aşamasındayım. Bunu söylemenin nedeni çok yoğun oldugunu belirtmek.
Eşimse çok dağınık ve tembel biri. Rahat bir işi var. İstediğinde izin alabiliyor bile. Bir aydır sürekli kayınvalidem hasta olduğu için onun şehrine gidip geliyordu. Geçen haftada iki gün kayınvalidemin yanındaydı geldi, bir gece kaldı bir konferans için gitti üç günde orada kaldı. Harika bir otelde müthiş bir tatil ve konferans sonrası dün döndü. Bende iki gün temizlik vs canım çıkmış durumdaydim.
Geldi TV başında uzandi. Ne çocukla ilgilenme ne başka birşey. Adam akıllı sohbette etmez. Çocukla da oynamaz, ilgilenmez. Ben de okuldan gelmişim canım çıkmış yeni oturuyorum. Oğlum su istedi. Keşke dedim içimden eşim kalksa getirse ama hiç hareket yok bizimkinde kalkarken de hazır gitmisken şunu da götür diye eline birşey tutuşturdu. Sinir oldum çünkü bunu çok sık yapıyor. İkimiz de uzanırken hadi bana su getir, hadi çay suyu koy, soda getir, dolaptan çorba getir vs vs sürekli birşeyler istiyor.bir de "lutfeni, getirir misini" yok asla hep emir kipiyle. Çok agrima gidiyor. Ben ondan hiç birşey istemem kalkar kendim alırım.
Dün artık çok agrima gitti .ayak islerini yapmak hic hoşuma gitmiyor hem de artık yapmayacağım benden isteme. Peygamberimiz bile suyunu kendi alır eşlerinden istemezmiş dedim zaten yorgundum yatıp uyudum.
Bizimki sabah yüzüme bakmıyor. Gittim ekmek yumurta aldım geldim hala aynı .(haftasonu ekmeğe hep ben giderim.) Kahvaltı hazırlıyorum gel yanıma otur dedim TV izliyordu gelmiyorum dedi bende gittim TV başında uzandım. Sonra kendi gitti hazırlamaya. Kahvaltı yaptık yine sürat asik.
Sonra ev topladım onun getirdiği çamaşırları sordum hangisi kirli diye onları makinaya koydum. Dedim niye böyle yapıyorsun, çok ağır konuştun dün dedi. Hayır hatta peygamberimizin yaptığını örnek verdim zaten yorgundum yardımcı olabilirsin biraz dedim. Gerizekalı, salak bilmem ne sen Hz Ayse misin Hatice misin de ben peygamberi örnek alayım dedi. Ayak islerini yapmak istemiyorum, hem istemeden getirdigim sey seni de mutlu etmemeli ben bunu soyledim dedim. Araya birseyler girdi bari çocukla ilgilen dedim. İstemiyorum ilgilenmiycem, Canım istemediği sürece de ilgilenmem dedi.
Olay büyüdü evden git o zaman ne adam akıllı babalık ne de kocalık yapıyorsun çek git dedimm. Cok sinirlendim insallah Allah sana baska cocuk vermez. Yazik oglumuza dedim bagirdik cagirdik. Gitti yataga girdi. Yine hakaret etti. Bana hakaret edemezsin dedim hak ediyorsun dedi. Oğlum geldi anne babam sana ne yapıyor diye yok birşey oğlum gel oyun oynayalım dedim çıktık .şimdi de parka geldim oturdum.
Ne yapacağımı bilmiyorum. Moralim çok bozuk.
Haksız mıyım, abarttim mi bilmiyorum
ama artık çok yoruluyorum. Tahammül edemiyorum.
Uzun oldu kusura bakmayın. Anlatmaya ve akıl danışmaya ihtiyacım var .