- 3 Ağustos 2017
- 1.770
- 2.250
- 53
- 35
Yoo kendi yazmış eski konularında.Çok ağır olmuş yahu bu :)
Anne babası kötü ya da tembel anlamında demedim evde ev işlerini sürekli kadın yapıyorsa öyle alışmıştır demek istedimYok ya kayınvalidem de kayınpederim de dünya iyisi insanlar. Kimseye bir yükleri yok. Çalışkan insanlar. Benim eşim üç kızdan sonra doğmuş bir erkek çocuğu sadece .Kayınvalidem bile eşimin tembelliginden yakınır ben hiç kayinvalideme yansıtmam. O tembel dediğinde yok anne çok iyi o derim. Kadın kendi der ben oğlumu tanıyorum sen çok yoruluyorsun diye. Kayınvalidem geldiğinde dinlenirim hatta.
Hayır cevabınız eski yorumunuzda
"öyle eşimle de çok uzun süreli bir ayrılığımız olmuyor şükür
Ama o iki gece bile gidecek olsa ruhum daralıyor. Aşırı özlüyorum. Yatamıyorum bile onsuz. Sürekli görüntülü arar konuşuruz gece filan da. Ama onsuz çok gariban hissediyorum kendimi. Sürekli dokunsalar ağlayacak moddayim"
Eşinizin poposunu arşa çıkarmışsınız, şimdi de indiremiyorsunuz.
Size sık sık hakaret eden, bağıran, tembel, pis bir adama bu kadar bağımlı olmanız, sizce de tuhaf değil mi?
Boşanmayacağınıza göre, iki damla gözyaşı döküp, eşinizin hizmetçiliğini yapmaya devam edeceksiniz gerizekalı dese de.
Aferin aynen devam edin.Yok ya kayınvalidem de kayınpederim de dünya iyisi insanlar. Kimseye bir yükleri yok. Çalışkan insanlar. Benim eşim üç kızdan sonra doğmuş bir erkek çocuğu sadece .Kayınvalidem bile eşimin tembelliginden yakınır ben hiç kayinvalideme yansıtmam. O tembel dediğinde yok anne çok iyi o derim. Kadın kendi der ben oğlumu tanıyorum sen çok yoruluyorsun diye. Kayınvalidem geldiğinde dinlenirim hatta.
Aferin aynen devam edin.
Sanki kocanız kıymet bilen biriymiş gibi, özannesine bile avukatlığını yapıyorsunuz.
Oku, meslek sahibi ol, yüksek lisans yap ama kocan paspas etsin seni.
İbretlik hayatlar.
Bundan sonra ona ait hiçbir işi yapmayacaksınız ve muhatap olmayacaksınız.Nasıl verebilirim o ayarı? Ne yapabilirim bilmiyorum. Çaresiz hissediyorum
Bundan sonra ona ait hiçbir işi yapmayacaksınız ve muhatap olmayacaksınız.
Temizlik için kadın tutun, ne paralıyorsunuz kendinizi?
Var.İşte bunu istemiyorum. Boşanmadan ve göz yaşı dökmeden halletmenin bir yolu yok mu
Yahu annesi o.E şimdi ne yapayım peki? Dışarıya karşı esimi kötü göstermek istemedim ne yapayım
İki kişi çalışıp 170 tl çıkaramıyorsanız neden derim?Her hafta nasıl kadın tutayım. 170 liraya geliyor kadın. Mecbur yapıyorum.
Ben de dini örnek vereyim istemezdim ama her ayak işini yapısım da aklıma hep bu örnek geliyordu. Ya koca peygamber bile eşinden istememiş diye. Sinirim katlaniyordu. Evliliğimiz de ilk defa böyle bir örnek verdim karşılığı da böyle oldu. Sen beni bir konuda uyarsa ben ona dikkat ederim dedim. Aman bilmiyorum yaçok üzgünüm sadece.
4500 lira ev kredisi derim :)İki kişi çalışıp 170 tl çıkaramıyorsanız neden derim?
4500 lira ev kredisi derim :)
kocanız nasıl siz bu kadar işi yaparken yardım etmeden durabiliyor, bence resmen vicdansızlık. misafirliğe gittiğimizde bile ev sahibi yoruldu diye iki tabak kaldırırız kıyamayız. rest çekmeden düzeltemezsiniz bu adamı. o kadar kibarca konuştuğunuz halde böyle diklenmiş size. ben elin biyerine mi kaçtı kalk kendin al derim, siz naif davrandıkça tepenize çıkmaya devam eder eşiniz. ona ait hiçbir işi yapmayın. birşey istediğinde duymazdan gelin. evinize misafir falan geliyorsa onun yanında iş buyurun kibarca ' canım çayları doldurur musun?' diye. siz kibar konuştuğunuzda bile çıkışırsa herkes onu haksız bulur, biraz toplum baskısı iş görür. ezdirmeyin kendinizi bu kadar. böyle devam ederseniz oğlunuz eşinizden beter olur, ona kötü örnek olmayın bari.
Ne alakası var!Çok kilo aldım ondan mı böyle oldu bilmiyorummoralim çok bozuk kendimi çirkin ve kıymetsiz hissediyorum (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?