Esinizi nasil karsilarsiniz?

eğer ona kırgınsam bir iki defa zile basar bakar kimse kapıyı açmıyor kendi anahtarıyla açar...
ama kırgın değilsem kapı daha o zili çalmadan açılır iyice sarılınır öpülür,ben hep böyle yaparım o da sanki uzak yolculuğa uğurlayacaksın beni der....

cumhurbaşkanlığı senfoni orkestrasıylaa karşılarım :jeyyar:
sarılır sarmalar öper koklar sevgi sözlerini söylerr evimize hoşgeldinn gözümün bebeği derimmm bütünn yorgunluğu gidir biraz masaj yaparımmm moralii düzelsinn yorgunluğu gitsin diee

ben kocamın gelmesine yakın yerimde hiç duramam.bir cam,bir balkon döner dururum.geldiğinde kucağına atlar,"aşkım hoşgeldin.seni çok özledim"derim.onsuz olmuyor,elimde olsa hiç işe göndermem.Şeniz

Hoşgeldin aşkım derim öyle hergün öpüp sarılmam..:jeyyar:

Kızgınsam

Yinemi sen geldin derimkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 eheheeh:dilcikar:

gülen gözler ve sırıtan 2 surat olur,bir de özlemle ''babaaaaaaaaa'' diye bağıran kızımız...ve eşimin ilk sorduğu soru ''beni özledin mi''dir.. :)

gece çok geç gelir canım aşkım...
anahtarıyla bile girse
ilk gördüğümde ;
o saatte,
pijamaların en güzelini giymiş olup,
uykusuzluğun verdiği huzursuzluğu belli etmeyen bir tebessümle
üstünde yemek kokuları sinmiş olsun yine de
sıcak -uzun bir sarılışla karşılarım onu.

Eskiden mutlaka kapıda karşılar ona sarılır öperdim. Şimdi oğlumla kızım kapı tıkırtısına benden önce koşup kapıyı açıyorlar. Boynuna atlayıp içeri geçiyolar. Bende arada kaynıyorum. :bbo:Modammı geçiyor ne? :sm_confused:

Ben eve geldikten yaklaşık yarım saat sonra eşim gelir, zaten ben o sırada yemekle uğraşır durumdayımdır. Kapıyı oğlum açar. Öyle eşimi kapılarda, pencerelerde bekleyen bir tip olmadığım gibi zaten zamanımda olmaz.
Kendisi mutfağa gelir "naber hatun" der, bende "iyilik keyiften dört köşeyim gördüğün gibi. Şimdi çekil ayağımın altından" derim.

Eşimi hep kapıda karşılarım. Nereye gidersem gideyim mutlaka eşim geleceği
saatte evde olurum. Çocuklarla birlikte hergün hiç bıkmadan onu aynı coşkuyla
karşılıyoruz arabanın sesini duyar duymaz çocuklar kapıya koşar sanırsınız uzun zamandır
ilk kez görüyorlar babalarını. Eşimde bende bu karşılamaları çok seviyoruz....

benzer bi karşılamada bizde yaşanıyor.oğlum açar ve ben mutfakta olurum.hadi çabuk yemek yiyelim mutfak işi bitsin falan derim ben.oğlum bütün gün beni yediğinden pek te neşeli olamıyorum malesef ama isterdim güler yüzlü karşılamayı.zoraki de yapamam..

eşim olsaydı bi ahh ahh görsün bak nasıl karşılıyorum..inşallah çok yakında karşılayacağım..

:roflol::roflol::roflol::roflol:
alemsiniz yaa..

bizde eşimde eve bazen beraber gideriz bazende ben ondan önce giderim benim önce gittiğim zamanlarda yemeği hazırlarım anahtarı vardır ama benimde eşim zili çalar herseferinde kapıyı açarım hoşgeldin kocacım derim hoşbulduk der elindekileri mutfağa koyar önce sonra öper beni bende onu tabiki Şeniz sonra o üstünü değiştirirken bende masayı hazırlarım :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…