Esinizi nasil karsilarsiniz?

çok istiyorsan ben öğretirim sana...gamyoncuiremsu
ama ağlamak yok para peşin...mirmirmirmir
ders saatini eyriyekten konuşuruz...
ilk on dersten sonraki derslerde %50 artış isterim...
herkes seksi doğmuyorsa Laliş ne yapsın...
bedavadan seksi olunmaz...
ya doğuştan ya parayla
kaydirigubbakcemile2

Elfiş,bence vakit kaybetme kendisi ile..:teselli:
Boşu boşuna zaman kaybı...
Umutsuz vaka olarak onun dosyası rafa kalktı benim kliniğimde..:eek:

çok istiyorsan ben öğretirim sana...gamyoncuiremsu
ama ağlamak yok para peşin...mirmirmirmir
ders saatini eyriyekten konuşuruz...
ilk on dersten sonraki derslerde %50 artış isterim...
herkes seksi doğmuyorsa Laliş ne yapsın...
bedavadan seksi olunmaz...
ya doğuştan ya parayla
kaydirigubbakcemile2

gözünü seveyim anlayacağım dilden konuş yaaa...
ya neden anlamadığım şeylere he demek durumundayım ben...
eyriyekten nedir...bir de bana...
olm sırf inadınıza gidip hukuk okuyacam o olacak haaa...
hepsi aynı bunların beee...

Elfiş,bence vakit kaybetme kendisi ile..:teselli:
Boşu boşuna zaman kaybı...
Umutsuz vaka olarak onun dosyası rafa kalktı benim kliniğimde..:eek:

azcık o da nasiplensin be Lale...
yazıktır, günahtır...
zaten ezik kendisi...

eyriyekten, ayrıcana da demektir...
e yerine a olacaktır yanlış yazılmıştır...
ama karşımda zeki biri olmadığından anlaşılamaması gayet doğaldır tabi...

ısden cıkar ve 45 dakkaya evde olur ıs yerı bı haylı uzaktadır. ısden cıkdıqı saat dua ederım saq salım evıne gelsın.zılı calınca once sukr ederım ve sonra kapıyı acıb hosgeldın canım derım .kapıda opmem kocam cok tıtız dır ve benı dusuner elını yuzunu yıkamadan benı opmez ben opmeye kalksam yapma canım mıkrob kaparsın,dısarıdan gelmısım .yıkandıkdan sonra operım gunun nasıl kecdı bır bırımıze sorarız.aa bırde ıcerı gırmeden bakkaldan marketden ıstedıyın bır sey varmı deye sorar.eve aynı saaatde gelır .5 dakka gec gelse hemen telını caldırıyorum .yanlıs anlamayın kıskanmıyorum ,merak edıyorum .bende dısarı cıkdıkda gedeceyım yere varınca hemen kocıskomu ararım ,oda merak edıyor.

eşim geldiginde ben genelde mutfakta olurum mutfak önlügüyle karşılarım öperimŞeniz

sevdiğim aadam eşim olsaydı aahhh olsaydı kapıları her halükarda minnettarlıkla açardım..
çünkü bana haatını feda etii.
belki ona en sevdiği pastayı yapardım hergün en sevdiği yemekleri..senağlamasenağlama
yatarken ona masal bile okrdum.. yada uyuyana kadar masaj yaprdım..senağlama

Canım niye öyle dedin yaasenağlama

Ben evli değilim ama sevdiğim insanla evlenirsem hergün kapıda karşılamak isterim
dargın da olsak tebessümle karşılayıp yorgunluğunu unutmasını isterim..
Dargın diilsek sımsıkı sarılır öperim sanırım
kaydirigubbakcemile3

bende yakında evlenecem
çok istemişimdir akşamları eşimi kapıda karşılamayı ama imkansız
çünkü aynı yerde çalışıyoruz
beraber gidip beraber gelecegiz
nasip napalım

özellikle karnım acıktıysa ve eşim geç kaldıysa kapılarda pencerelerde beklerim :jeyyar:
kapıyı açınca merhaba der öperiz ama bazen öpmediğimde olur keyfime bağlı anliiceniz
ben öpmediysem eşim içeri girince öpmedin sen beni der :asiğim:

ilk evlendigimde oooo kapıda hoşgeldinn :teytey:a.s.
ikinci yıl oooo öznur yatakta uyuyoo kim gelmiş kim gitmiş haberi yok eşim:hayatım ben geldimm (ben uyuyom ) öznur: hımm iyi ekmek aldınmı ?
üçünçü yıl : öznur: senmi geldin? eşim:hııııııııı ben gene ekmek aldınmı ? eşim hııı aldım kız uyuyomu ?
işte böyle bizim karşılamamız bakalım ilerleyen yıllarıı nolcak CADIARZU

gelmeden süslenir püslenirim kaydirigubbakcemile3
anahtarin sesini duydugum anda kapida bulurum kendimi,sarilirim uzunca,birde öperim tabii.. :eek:
ugurlarkende tam 1,5 senedir hazirlar,kahvaltisini yaptirir,ugurlar,pencereden köseyi dönene kadar beklerim :asigim:
Allahim saglikli uzun yillar nasip ettigi sürecede böyle olmasina özen göstericem :Saruboceq:

valla şuanda evli degiliz ama yinede onun eve girme saatine denk getirir ararım oda telefonu açar kapıyı açıyorum eve girecem der eve girmesini beklerim ve sonrada hoşgeldin balım derim telden 2 öpücük yollarım çok hoşuna gider o benim bitanem :)))

Kapiyi acarim dudaklarimiza bir öpücük yapistiririz sonra sarilirim askim seni cok özledim derim oda bende seni askim der ve ceketini asar bukadar...

biz hep aynı saatte işten döneriz. hatta genelde o beni işten alır birlikte döneriz.izin günlerimizde aynı olduğu için , ööle karşılama töreni hazırlayamıyorum kocişe...

evliliğimizin ilk zamanlarında ki çalışmıyordum o zamanlar az camlarda balkonlarda beklemezdim. hatta her saat kapının önünde geçerdi, ben koştur koştur cama, balkona...neymiş el sallıycem kocişe...Allam mahallede ne reklam oluyoduk. adım cam güzeli falandı herhalde :))

valla ben 11 yıldır evliyim vede ilk günden bu güne kadar hala kapıda karşılar öperim vede gününün nasıl geçtiğini sorarım

jartıyerle karsılarım :lepi:
saka tabıı şakkıdı..
esım anahtarı elınde olsa bıle kapıyı acma zahmetınde bulunmaz :nazar:kapının tıkırtısını duyan kızım benden once kosuyor babacım dıe ..:asigim:
kızımla elele operek karsılıyoruz ..:nazar:

kızım sağolsun bana fısat vermiyo benden önce o atlıyo kapıyakaydirigubbakcemile3
küçük cadı kazara babası ondan önce beni öperseŞenizkıyamet kopuyo
akşamları kızım karşılıyo saabahları ben gönderiyorum uykulu uykulu bişey anlamıyorum ama olsun küçük cadı o anda derin uykuda oluyo:sm_cool:​

X