• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Esınızı bırakıp ızıne gıdermısınız ????

ESINIZI BIRAKIP IZINE GIDERMISINIZ ????

• Ankete Katılan
    80
6 yıllık evliyim daha hiç kendi ailemde (başka memlekette) yanlız başıma kalmadım...
Ben bir kaç kere kalayım istedim ama eşim izin vermedi...
Anca çocuk olunca gidip kalabilirsin bensiz diyor kaydirigubbakcemile3
Senin yerinde olsam giderdim iki tane aslan gibi kuzucuk var yanında kaldı ki ailenin yanına gidiyorsun ....

yurt dışındasın ve ha deyince gelme imkanın yok.bende olsam bu durumda (eşimlede mutabık kaldıysak) gelirdim izne.

benim pek oyle uzun uzadiya izinlerim olmuyor heleki 1ay nerde ama 1ay esimden esiminde cocugumuzdan ayri kalmasini istemezdim esimle birlikte gideriz genelinde 1hafta ailelerimizle birarada olur ardindanbir yerlere gider tatil yapariz gecen sene once Fethiyede ardindan Yunanistan Corfu da tatil yapmistik onsuz tatil tatil olmazdi

kocamsız tatil tatil olmazda ama napalım haziranda 10 ay olacak türkiyemden uzak aldık valla biz biletimi ben haziranın 24 de gelecem antalyama kocacımda 15 temmuzda gelecek sonra malesef ağustosta geri dönecez..offfff offfffff aman ya daha gitmeden geri gelmenin sıkıntısı.allahım kimseleri sevdiklerinden ayırmasın...

Ben gidemezdim ya :asigim::asigim:.Geçen yıl bi 15 gün o gitmiştide allahımmmm bi daha göstermesin çok mecburiyet olmadıkça gitmem onuda göndermem :dilcikar:

tercih senin tabii ki sonuçta sizin ilişkiniz en doğru kararı sen vereceksin
ben kişisel yorumumu da eklemek isterim
bırak 10 günü 1 gün bile eşimden ayrı tatil yapamam
onsuz ne anlamı var ki :uhm:

tatil matil kalmadi kocis kendi gitti acilen babasi yanina, su an orda ve bi hafta oldu cildirmak uzereyim yanliz, mi yoooooooo gitmem artk tovbeeeeeee,cok zor ozedim delircem, babsi hasta olmazsa hadi len gel dicem ama olmuyor istesenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

:1no2: daha dun esim bana bilet alacagini persembeye turkiyeye tatile gonderecegini soyledi mutluluktan ucarak valizleri hazirlamaya basladim ama yari yerde aglayarak biraktim kiyamadim canim kocama masum masum oturmus pc basina dalip gitmis oylece asla gidemem onsuz biyere kaydirigubbakcemile sonra beraber gideriz ins

1 ay uzun bir süre, bu kadar süre eşimden ayrı kalmak istemem.
aynı ülkede olsanız cevabım hayır olurdu.
sizin duruma göre, ailemin yanına gelirim, 10-15 gün kalıp dönerim.

evet 1 ay memleketime gittim de geldim 1 hafta oldu geleli napim özlüyorumm oralarıda..

hiç bir yere gitmem.
araba kiralama fiyatları yüksek ama havaalanında 1hafta veya daha uzun kiralarsanız uygun oluyormuş.

ben bu yıl 2 ay tatil yaptım.izin değil ama öyle bişi.şartlar uygunsa çok da güzel oluyo.er yok ev yayla misali

Back