Anket Esınızı bırakıp ızıne gıdermısınız ????

ESINIZI BIRAKIP IZINE GIDERMISINIZ ????

• Ankete Katılan
    80

CORUMUNCADISI

3 yavrum kuzumlarim
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2007
6.852
16
156
38
Evet bir ay boyunca esinizi birakip izine gidermisiniz, yani ben ve iki cocugumla Turkiye izine gitmek istiyorum, ama malum sartlar para yok falan filan, esime dedim kredi cekip bizi yollasana, sende biz gelmeden 1 hafta once gelirsin beraber geliriz dedim!!!!
Ben gelmem dedi, ben calisirim gitmek istiyorsan biletleri alirim, hazir olsun yaza, o zaman oglum 4 yasinda olcak kizim da 1 yasinda sizce iyi olur mu olmaz mi ?
kalabilecegim kendi evim yok ama annemler var, bi suru akraba var ?:sm_cool:
Siz ne yapardiniz ? :çok üzgünüm:
Ha bi de Turkiye'de araba kiralamk pahali mi degil mi ? kafamçokkarıştı

giderdim diye oy verdim. boşver o çalışsın, sen al gel çocukları, eş dost akraba gez, bi dahamı gelecen dünyaya, hep gurbettesin zaten.özlem giderirsin birazda olsa. gelmesende eşin çalışacak sen evdesin, gelsende o çalışacak sen gezeceksin :)))
araba kiralama fiyatlarını bilmiyorum

canım maddi durumada bakar yok diyosun borçla gitmek istemem ama aileni özlediysen neden olmasın hasret giderirsin degişiklik olur,sen çok bunaldın bu sene çcuklardan git bence deger kafa dagıtırsın mervede türkiye topraklarına basar
araba kiralamana gerek yok canım herkez arabaylamı geziyor dolmuşu var metrosu,otobüsü eee sende buldun bulanıyon:))))))

tskler canlarim; he oobus var biliyoz sekerim emme zaten oglan burdaki otobuslerde durmuo orda mui durcak:roflol: hayirlisi bakalim hic fena olmaz bi iycene konusalim esimle, hem babasi kanser ya gorsun torunlari ne olur ne olmaz !!!!

ben bilemiyorum diycem cünkü cocuklar var yani ben sadece cocuklar ile gitsem ayyy onlar bana ne izin yaptirir ne bir sey onlarin isteklerini yerine getircem diye kndimi unuturum ...ama yanliz tamamiyle yanliz basima neden olmasin iyi olurdu gercekten........

valla canım madı durumlarınız yaza doğruu düzelirse ben ce gel sonuçta memleketım memleketım dıye yanıyorsun bak annenlerde gelecekmış ne güzel onlarla beraber gezersınızzz işteee..
arzu bu arada anasu onun yanında zaten şekerımm izine geleceklermış hep beraberrr:))

duruma göre değişir bence canım..
ama sizin bu şartlarda sanırım olması gereken bu..
eşin çalışmak zorunda ise sen çocuklarla gelebilirsin...
sana ve çocuklara da değişiklik olur .....

arkadaşlardan farklı bir yorumum olacak,ben o kadar süre eşini yalnız bırakma derim.

bazıları bunda ne var diye düşünebilir ama ,ben gezeceksen eşinle derim.

Türkiyede olsan eşin olmadan gitme derdim cadıcımda
senin durumun farklı madem hastanızda varmış atla gel
yalnız araba fiatları değişir heralde sen nereye gelce bi dede ona göre

esinizi birakip izine gidermisiniz die sormussun..
ben asla esimsiz izine gitmem ..
o kadar ayri kalamam zaten :asigim:
günde 8 saatligine i$e gittiginde bile gelsin die dört gözle bekliyorummm

ama senin icin farklilik olur belki.. günlük hayattan uzaklasman iyi gelebilir..

ah iyi kese gidebilsek ikimiz ama o da cok ozledi memleketi, annesini, babasini falan filan, hayirlisi Allah nasip kismet ederse giderim olmazsa kalirim, askito merak etme sekerim bende ayniyim 4 gozle bekliom hemen eve gelsin isten diye hehehe, ama nedim offfff sasirdim kaldim hayirlisi nediyelim

valla bu soruyu 3-5 sene once deseydin ,asla gitmem derdim
ama simdi oyle bi giderimki,ne yalan soyliyim onsuz izin bi defa yaptim,iste tatil oymus diyorum simdi,gicik benimki yaaa:mymeka:

1. ben asla eşimi orda tek başına bırakıp tatile gitmem....

2. 2 çocukla ki ikiside küçük yolda falan tek başıma hakkından gelemem benim yanımda olması gerek....gamyoncuiremsu

3. gitsem bile hem çocuklarla tek başıma zor olur hemde bi tat alamam....mirmirmirmir

1. ben asla eşimi orda tek başına bırakıp tatile gitmem....

2. 2 çocukla ki ikiside küçük yolda falan tek başıma hakkından gelemem benim yanımda olması gerek....gamyoncuiremsu

3. gitsem bile hem çocuklarla tek başıma zor olur hemde bi tat alamam....mirmirmirmir

ben giderim
hatta gidiyorum bile kötükedihüso

ama koşa koşa geliyorum
kocisimi çoook seviyorum çünküüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

ben esimsiz izine gitmem, esimde bensiz!!! ben karsiyim benim fikrim bu. Ama olurda Türkiye'de aileden biri hasta olur, haaaa o zaman gidebilir, yada ben gidebilirim. Ama keyfine tatil yapmaya asla ve asla gitmem, kabul etmem böyle birsey hayatta....eger tek basima gitmek isteseydim evlenmezdim!!! ben esimle birlikte ne varsa paylasmak ici evlendim, bunda hersey gecerli, tail bile!!!

Canim, kimse esinden ayri kalmak istemez..ama ölene kadar esine yapisip kalacak degilsin herhalde bazilari fena abartmis

bazi özel sebepten dolayi esim norvece gitti ben de isvecte yasiyorum, gideli bir hafta oldu. ne oldu yani dunya mi koptu.. bacim erkekleri biraz rahat birakacaksin..benimki beni ne kadar cok özledigini vs söyluyor ki bunlari duymak hos. ben de bu sene hatta nisan da cocugumla gitmeyi dusunuyorum cunku o gelemez..

hele ki birisi yazmis 1 ay surede birakilmaz erkek, aldatir gibisinden..erkek istese sen esinin yanindayken de yapar bunun ayri kalma suresi yok!!!

Gittim bile , ama hiç hatırlamak istemiyorum , burda da paylaşmıştım zaten:bbo:

Tatile filan asla gidemem , olsa olsa ailemin yanına giderim özlüyorlar çünkü...

Bir daha giderken iki kere düşünücem , süreyi de kısa tutucam zaten...

Bir yanda aile özlemi , bir yanda eş ... Zor valla birinden fedakarlık ediliyo malesef, en güzeli ikisinin de

olması ama o da çok zorsositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…