- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
-
- Konu Sahibi maviboncugumm
Kaymayacak gibi degildiYorumlar yavaş yavaş +18 e kayıyor:))))
Birde o atasehirdeki abilerin karilari evlerde dolche gabbanayla cilve yapiyorken o abiler salvarla girgir yapan kadinlardan hoslaniyordur belki
Birinin o adamı alıp acilen camdan aşağı atması gerekiyor . Ve kadın hala o adamla evliyse denecek çok fazla birşey yok .şimdi o kadın bi daha hiçbir zaman eşine süslenmeyecek, heveslense de içinden gelmeyecek, adam özür bile dilese, bu olayı unutsalar da kadın hiçbir şeyi istediği gibi yaşayamayacak, yatakta bile odun gibi bi kadın olacak, çünkü azıcık cilveli olursa nikahlı kocasından o**u damgası yiyeceğini düşünecek.
ne biçim yetişmiş adamlar var ya, ne yiyip ne içiyorlar bu kafaya sahip olmak için acaba.
o senin karın yahu elalemin adamına giymiyor ya o geceliği ! insan kocasıyla da özgür olamayacaksa vay haline.
birinin acilen o adamı psikoloğa götürmesi lazım.
Milyonlarca gülmekten yerlere yatan smileyyy. Allah da sizi güldürsün:))))Daha önce sayfalarca bu başlıkla ilgili açılan konuyu okumuştum , hatta çok da gülmüştüm bazılarına
sexy görünmek için eşinin karşısında dans ederken,kendini eşiyle harmandalı oynarken bulan arkadaşhala aklıma geldikçe gülerim bir de yine sexy görünmek için eşinin gömleğini giyen ve üzerine tam olan gömlek sonrası eşinin al artık senin olsun demesi
Benim esimde bana halkadaki kiza benziyorsun demistiiiBildigin erkek fatmayim ben:) yeni evliydik beyaz gecelik giydim kocam ne dese iyi - cikart bu uzerindekileri sana bakinca ölülerin kefeni aklima geliyobütün heves gitti ogun bugündür gecelik giymiyom o degilde 300 milyonluk gecelik hala cekmecede süs
o zamanlar laylaylomdum
kendi param sadece kendime kalırdı
eşimle sevgiliydik işte , düşüncem derdim tasam yoktu
Evlendiğimden beri kafam hep dolu, günde 10 saat çalışıyorum, 2 saate yakın da yol yapıyorum.
Evdeki sorumluluklarımı düşünüyorum, ev kredisine girdik onu düşünüyorum , çocuğumuz olmuyor tedavi görüyoruz onu düşünüyorum.
Sanırım sebepleri bunlar.
Eşimle aramız çok iyi, çok iyi anlaşırız ama ben tam bir kütük oldum.
Eskiden telde konusurken ses tonum bile farklıydı, şimdi bildiğin kedi gbi açıyorum aradığında.
Zaten adam eskiden bana , aşkım sen çok başkasın çok etkileyicisin derdi.
Şimdi sen benim miniğim misin , kedim misin , pamuğum musun falan diye seviyor.
Demekki bu imajımı komple silmişim.
Kapsak ne koca yokAlttan alttan okuyan gadınlar hadi kaptınız taktikleri
Ibrahim tatli sesin bi filmi vardi fulden uras nisanlisiydi ceyizime naylon gecelik aldim diye gosteriyordu ibrahim tatliseste onu kotu kadinlar giyinir deyip geceligi yirtiyordşimdi o kadın bi daha hiçbir zaman eşine süslenmeyecek, heveslense de içinden gelmeyecek, adam özür bile dilese, bu olayı unutsalar da kadın hiçbir şeyi istediği gibi yaşayamayacak, yatakta bile odun gibi bi kadın olacak, çünkü azıcık cilveli olursa nikahlı kocasından o**u damgası yiyeceğini düşünecek.
ne biçim yetişmiş adamlar var ya, ne yiyip ne içiyorlar bu kafaya sahip olmak için acaba.
o senin karın yahu elalemin adamına giymiyor ya o geceliği ! insan kocasıyla da özgür olamayacaksa vay haline.
birinin acilen o adamı psikoloğa götürmesi lazım.
Hangi konu merak ettim simdi hahahburda nişanlısı polis olan bi arkadaş vardı. nasıl cilveli olunur diye bi konu açmıştı. okumanızı tavsiye ederim. çok dahice öneriler vardi
Hahaha ayy analtin lütfenSanırım eşimde ben de işveli cilveliyiz ama utandım şimdi yazamicim
Bu saatten sonra girgirin kurtaramayacagi bir evlilik yok. Hadi yine iyisin kk kadınıAlttan alttan okuyan gadınlar hadi kaptınız taktikleri
Arabası olan bacılar arabayı kendiniz yıkayın eşinizde yanınızda olsun, köpükleri üstünüze bulaştırın, hortumu üstünüze tutun yanlışlıkla
Bunlar hep yabancı film etkisi
He tamam ver hemde uğur bocukluBende var hemde ugur bocuklu kirmizi.
Vereyim