- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
-
- Konu Sahibi maviboncugumm
- #1.701
İcazet değil de beğenmiyorsan okumazsin mesela. .konuyu takibi bırak yazıyor sağ üstte ..bi tiklarsin, sen rahat ,kafa rahat ..bir de güzel bir üslup bekliyorsan önce kendin üslubunu duzelteceksin. Bana nasıl gelirsen sana öyle gelirim .şu da var :Buraya gelirken asıl kimliğimi bir kenara bırakıp ,gülme ,eğlenme maksadıyla kısaca geyik yaparak sikintilarimdan biraz olsun sıyrılmaya gayret ediyorum .gerçek beni unutuyorum (ciddi konular haric) küçük bir kız çocuğu gibi içimden geleni geldiği gibi yazıyorum .Ne kadar da hoş bir üslubunuz var :)
Size ne niye görev edindiysem :) demekki rahatsız oldum, bunu da dile getirdim. Konuya giriste sizden icazet mi almam gerekliydi?
Ya lütfen cevap vermeyin ben başka bir profil bekliyordum daha fazla konuşma halinde kalmayalım
Ne yapıyorsanz yapın
Buscopan al bir tabletTatil hiç iyi değil karın ağrısı mahvediyor beni kıvranıyorum geceden beri
Buscopan artık fayda etmiyor canım yarim saat bile etki etmiyor minoset 500 biraz yani 4 saat falan geçen ay ne güzel ağrımamıştı bu ay yine mahvediyor beni bütün hayatımı etkiliyor ne uyku var ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum bel ağrısı karin ağrısı evlenince geçer dediler geçmedi doğursan geçer diyorlar şimdi ama kürtaj oldum öylede geçmedi soğan kürü yapasım var bu ay bakalım icebilecekmiyimBuscopan al bir tablet
İcazet değil de beğenmiyorsan okumazsin mesela. .konuyu takibi bırak yazıyor sağ üstte ..bi tiklarsin, sen rahat ,kafa rahat ..bir de güzel bir üslup bekliyorsan önce kendin üslubunu duzelteceksin. Bana nasıl gelirsen sana öyle gelirim .şu da var :Buraya gelirken asıl kimliğimi bir kenara bırakıp ,gülme ,eğlenme maksadıyla kısaca geyik yaparak sikintilarimdan biraz olsun sıyrılmaya gayret ediyorum .gerçek beni unutuyorum (ciddi konular haric) küçük bir kız çocuğu gibi içimden geleni geldiği gibi yazıyorum .
Nasıl bir profil bekliyordun ? Günlük hayattaki daughter sana biraz ağır gelir .betona çarpmış gibi hissedersin .....
Doğal yöntemlerden fayda görmezsen git acilde bir iğne yaptır hemen ,çekme o kadar acıyı ..ben de çok ağır atlatiyirdum regl dönemlerini ,dayanamayıp iğne yaptiriyordum. Kolay atlatamani dilerim .Buscopan artık fayda etmiyor canım yarim saat bile etki etmiyor minoset 500 biraz yani 4 saat falan geçen ay ne güzel ağrımamıştı bu ay yine mahvediyor beni bütün hayatımı etkiliyor ne uyku var ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum bel ağrısı karin ağrısı evlenince geçer dediler geçmedi doğursan geçer diyorlar şimdi ama kürtaj oldum öylede geçmedi soğan kürü yapasım var bu ay bakalım icebilecekmiyim
Eczacimi aradım bitkisel çaylar varmış bundan kullan dedi hatta dedim kız bebek düşünüyorum yok abla bunlar etkilemez dedi bide onu deniyim bakiyim sen doktora gittim dedin hayırdır hastamisin canimDoğal yöntemlerden fayda görmezsen git acilde bir iğne yaptır hemen ,çekme o kadar acıyı ..ben de çok ağır atlatiyirdum regl dönemlerini ,dayanamayıp iğne yaptiriyordum. Kolay atlatamani dilerim .
Ya Felix_Felicis senin derdin ne ? Tasvir ettiğin gibi eli belinde yakışıksız üslupla yaklaşan sensin ,hiç öyle bir durumum yok .sürekli tenkit ediyorsun , ne haddine ? Gerçekten iyi niyetli bir üye olsan özelden gelip uyarirsin, böyle ortaya show yapmazsın. Artık avam değil mi bu durum diyerek sen kiskirttin. .sürekli de bir laf sokmaya çalışma gayesi ,üstünlük yarışı. .ya sen gelip kk da benim üstüme çıksan nolur ? Gerçek hayattaki kimlik önemlidir benim için .. tanıdığım üyeler dışındaki herkes tv de izleriklerim gibi ya dizi ya haber ..kimi gerçek ,kimi kurgu ...şimdi burda yazdığım iki kelimeden mi çıkardın eli masalı ,ağzı bozuk kadın profilini. .Ben gayet düzgün cümlelerle analttım size. Ama siz eli belinde yakışıksız bir uslupla cevap verdiniz.
Niye ağır gelecek ayrıca? Daha mi argo bir ağzınız var? Yoksa dobra olduğunu zanneden çirkef kavgacı kadınlardan mısınız? Laflara bakın yahu, ağır gelecekmiş. Bundan da beterseniz sanırım sizi umursayacak kadar üstünüzde durmazdım, pek ağır geleceğinizi sanmıyorum
Cidden umrumda degilsiniz. Tam size yakışacak bir geyik ortamı. Devam edin. Dediginiz gibi kız çocuğu ruh halinde olsaydıniz keşke.
Çok geçmiş olsun ,umarım şifa olsun .Eczacimi aradım bitkisel çaylar varmış bundan kullan dedi hatta dedim kız bebek düşünüyorum yok abla bunlar etkilemez dedi bide onu deniyim bakiyim sen doktora gittim dedin hayırdır hastamisin canim
Geçmiş olsun canım ya dikkat et tozlara karşı tabi kokular deterjan bile etkiler seni aman dikkat et kendineÇok geçmiş olsun ,umarım şifa olsun .
Evet bir nefes problemim vardı .bu sebeple gittiğim doktor astım tanısı koydu .gerçekten hayatım kabusa donmustu. .isin kötü tarafı kriz de geçiriyordum .psikolojik sanarken böyle bir sonuçla karşılaşmam şaşırttı. .
:))))Aha geç kaldik konuyu hortlatmislar @geodal :)
Vallaha ben masumumSen de bu işin pesindeydin dimi hadi itiraf et :)
Tuttumu aşılamanız ?Ben de oyleydim ama aşılama yaptırdığım ay dikkat etmiştim:) ve bunlardan baska daha birçok şey daha sayıyor. Ya bilmiyorum bunlar ne kadar doğru. Olacağı varsa oluyor, olmayacaksa da ne yapsan boş.
Nerelerde geziyon nımıssız
ahahahahNerelerde geziyon nımıssız