- 7 Nisan 2017
- 1.035
- 1.810
- 35
-
- Konu Sahibi maviboncugumm
- #1.661
Duymuştumda acikcasi kullanildigi falan hikaye gibi geliyorduYoksa sizin oyle birseyden haberiniz yok mu
Gunaydin kizlaar uyaninda baliga cikalim
Kesin bilgi yayalimDuymuştumda acikcasi kullanildigi falan hikaye gibi geliyordu
Yaymayalik bence toplum icinde adımiz sapıga cikabilir cunkuKesin bilgi yayalim
Yaymayalik bence toplum icinde adımiz sapıga cikabilir cunku
2 tane canavar var :) sşimdi bir tane daha demek ,daughter iptal demek ,at üstüne toprağı rahat uyusun demekHadi ya..
Neden istemiyorsun peki? Sende kac cocuk vardi
Dön arkanı yat siboYok kizzz yapmaz diyemem kocama ama beni kaybetmek istiyorsa yapar şaka bi yana ben sabah yada yatmadan olmasın demiyorum ki yawww onun uykudan uyanası tutuyor napiyim o zamanda
Bu 4 tutarsa bence başını sokacak dam arayacakNapsın adam ama bu 4 tutarsa bayram etcek.adam
O abla benim nallari topladı gittiKizlar kac gundur ugramiyorum hala gırgır mi yapiyorsunuz bi ara cok cilveli isveli bi abla gelmistiDaughter of your father e nal toplatacak bi ablaydi
Zalım, sen bekarsın diye herşeyi anlatıp korkutmuyorum bacım :) bir ara gel benim şu kırbaç koleksiyonuma bir göz at istersenNikini unuttum ama vucut corabindan falan soz ediyirdu
Onlukler falan cok degisik dantazileri vardi
Hadi be ciddimisinO abla benim nallari topladı gitti
:)))2 tane canavar var :) sşimdi bir tane daha demek ,daughter iptal demek ,at üstüne toprağı rahat uyusun demek
Zalımcım, vücut corabindan polis kostumune, kirbactan kelepceye herşey gerçek anlamda layıkıyla kullanılıyor bacım :))) hikaye değil yani ..illa ispat mi edelimDuymuştumda acikcasi kullanildigi falan hikaye gibi geliyordu
Yoklugumda grinin 500 tonunu yazmissinZalım, sen bekarsın diye herşeyi anlatıp korkutmuyorum bacım :) bir ara gel benim şu kırbaç koleksiyonuma bir göz at istersen
Öyle bir arkadaşa bakıp çıkıcam ayağına kaptı bizim gırgır fantezisini çıktı gitti :)))Hadi be ciddimisin
Bende sizlere kadınlığın el kitabındannotlar verdi sadıydım
Benimkiler kız ..aman bide erkek olsun deme .hiç lazım değil :)):)))
3 çocuk güzel ama he 2 kız 1 erkek en sevdiğim
Seninkiler ney:)
Hayırlısı ne diyeyimBenimkiler kız ..aman bide erkek olsun deme .hiç lazım değil :))
Valla öyle ..burda acemiyi usta yapıp gönderiyoruzYoklugumda grinin 500 tonunu yazmissin
Gecende dedim buraya cok takiliyorum halbuki benim hic sevgilim olmadi
1 ay daha takilirsam en tecrubelileri solluyucam sonrada evldnince artik herif der ki
Hanim sen hayırdır
Bende direk burayı gosteririm bana inanmiyorsan onlara sor diye
Gırgırdan başladık kırbaca kadar gittik diye
Karşılıklı olsun tweety :) tek taraflı olunca kurmalı bebek gibi bir yerden sonra kapatma düğmesini arıyorsun :)Aman o bana cilve yapsın...
Herşeyide kadından beklemesinler...
Öff şiştim yeter be
Varsa biri benim dügmemi kapatsın..Karşılıklı olsun tweety :) tek taraflı olunca kurmalı bebek gibi bir yerden sonra kapatma düğmesini arıyorsun :)