- 7 Nisan 2017
- 1.035
- 1.810
- 35
-
- Konu Sahibi maviboncugumm
- #1.681
Zalımcım, vücut corabindan polis kostumune, kirbactan kelepceye herşey gerçek anlamda layıkıyla kullanılıyor bacım :))) hikaye değil yani ..illa ispat mi edelimkorkma diye çok şaapmıyoz burda
Ne yatıcam ayol aldım ifadesiniDön arkanı yat siboyalnız bebe diye yakınma daha ..adam geldi mi 10 kaplan gücünde üstüne atlayacaksin ki yorulsun bir daha 3 gün gelmesin
Amaaannn filmlere ne bakıyorsun zalim ?adam yakinen görmüştür hepsini hem de fazlasıylaIbrahim Tatlisesin bi filmde nisanlisi Fulden Urasin ceyizine aldigi zaten geceligi naylon geceligi kotu kadinlar giyer diyerek yirttigi sahne geldi aklima
Adam saydigin seylerden birini gorse ya katil olurdu
Yada kalp krizinden ruhunu teslim ederdi
Sen de hiç az değilsin heeeNe yatıcam ayol aldım ifadesini
Istesem diyelim bence biz onaSen de hiç az değilsin heee
İste o zaman :) kocan bu güzelliği hakediyor çünküIstesem diyelim bence biz ona
Rahat ol bacım o iş bendeİste o zaman :) kocan bu güzelliği hakediyor çünkü
Bu geceden başla o zaman :) sana güveniyorum ,kurtar evliligini monotonluktan. Esin gecelik seviyorsa giy ,sevmiyorsa cıscıbıldak al bir tepsi eline, götür bir bardak su içsinRahat ol bacım o iş bendeama sen bana yinede birkaç taktik ver yinede lazım olur
Hahahaayyy kız vur dedik öldürdün sen yaBu geceden başla o zaman :) sana güveniyorum ,kurtar evliligini monotonluktan. Esin gecelik seviyorsa giy ,sevmiyorsa cıscıbıldak al bir tepsi eline, götür bir bardak su içsin
Ee arada böyle heyecanlar olmalı ki ilişki kan kaybetmesin :)Hahahaayyy kız vur dedik öldürdün sen yaaklı başından gider artık benimkinin
Bize öyle bir heyecan ne yapar bilemiyorum artıkEe arada böyle heyecanlar olmalı ki ilişki kan kaybetmesin :)
Bilemem ne yapar da bu saatte yazdığına göre işlem tamamBize öyle bir heyecan ne yapar bilemiyorum artık
Cilvenin ne oldugunu hepimiz biliyoruz ve burda geyik yapıyoruz . Bayağı geliyorsa niye daha elit topiklere gitmiyorsun? Bak çıkışlar sağ üsttenSizce de bu konuşma gitgide bayağı bir hale gelmedi mi? Cilve bu değil zira..
Cilvenin ne oldugunu hepimiz biliyoruz ve burda geyik yapıyoruz . Bayağı geliyorsa niye daha elit topiklere gitmiyorsun? Bak çıkışlar sağ üstten
Bahsettiğimiz sex ürünlerini kullanıp kullanmadigimiz kimseyi bağlamaz ama onun da girgirini yapıyoruz ve dışardan tanınacak kimliklere sahip değiliz .niye bunu saçma sapan görev edindin ki ?ayrıca kondom defolu çıktı diyip gerçekten yardım istedim .sonrasındaki geyik kısmı da seni hiç ilgilendirmez .şimdi bir Dr randevum var. Atladigim birşey varsa çıkışta cevabını vericemPekçok ziyaretcinin olduğu bir konuda gece esinizle yaşadığınız cinsel birliktelikte kondomunuzun defolu çıktığını anlatıyorsunuz. Bu sizce bir takım zihinler için fantazi ögesi olusturmaz mi?
Bunu destek almış olmak için yazsanz tamam ama burada geyiğini döndürüyorsunuz, hos bir durum değil bence. Eşleriniz okudugunda memnun kalır mı bu sohbetten? Yahut siz esinizin bir topikte böyle muhabbet etmesini hoş karşılar mıydınız? Konuda gelinen nokta beni rahatsız etti ve bu rahatsızlığımı belirttim. Siz neden bana çıkışı gösterme zahmetinde bulundunuz ki?
Ve bilmiyorsamMune bilgilendirsin geyik topiği yok mu ayrıca? Ya da içerisinde vücut çorabı kırbaçlar çıplak giyilecek mutfak onlukleri geçen bir konunun yeri cinsellik topiği değil midir?
Bahsettiğimiz sex ürünlerini kullanıp kullanmadigimiz kimseyi bağlamaz ama onun da girgirini yapıyoruz ve dışardan tanınacak kimliklere sahip değiliz .niye bunu saçma sapan görev edindin ki ?ayrıca kondom defolu çıktı diyip gerçekten yardım istedim .sonrasındaki geyik kısmı da seni hiç ilgilendirmez .şimdi bir Dr randevum var. Atladigim birşey varsa çıkışta cevabını vericem
Yok gülüm karnım ağrıyor regl oldum yaaa uyuyamadım ağrıdan tatildeyizBilemem ne yapar da bu saatte yazdığına göre işlem tamam
İyi tatiller o zamanYok gülüm karnım ağrıyor regl oldum yaaa uyuyamadım ağrıdan tatildeyiz
Tatil hiç iyi değil karın ağrısı mahvediyor beni kıvranıyorum geceden beriİyi tatiller o zaman