- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
-
- Konu Sahibi maviboncugumm
- #1.741
Tabiki hayir ama cilve deyince zaten guzel bir soz olur gun icinde atilan mesaj olur hal hareket cok ozele inmeden o yizden baktim iki bebegim var ve aramiiz eskisi gibi degil biraz heyecan katmak adjna tavsiyeler yojsa milletin yatak odasindan kimeneCiddi ciddi insanların burda eşlerine ne yaptıklarını mi anlatacağıni sandınız?
Eski konu farkındayımbi geyik daha döner gibi geldi
Eskisi gibi değil , evlilik yıpratıyor ne yazık ki bazı şeyleri . Umarım heyecan katacak şeyler bulursunuz . Veya konu açabilirsiniz herkes öneride bulunur . Cilve diyince direk geyik döndü burada zatenTabiki hayir ama cilve deyince zaten guzel bir soz olur gun icinde atilan mesaj olur hal hareket cok ozele inmeden o yizden baktim iki bebegim var ve aramiiz eskisi gibi degil biraz heyecan katmak adjna tavsiyeler yojsa milletin yatak odasindan kimene
Tabiki hayir ama cilve deyince zaten guzel bir soz olur gun icinde atilan mesaj olur hal hareket cok ozele inmeden o yizden baktim iki bebegim var ve aramiiz eskisi gibi degil biraz heyecan katmak adjna tavsiyeler yojsa milletin yatak odasindan kimene
Su is yerindeyken atilacak mesajlar bana goreymis bunlari artiralim kizlar yaa fikir olsun bizlereBaşka Bir Topiğe yazmıştım belki esinlenirsiniz
eksli sükslü olacak biraz ama küçükler okumasın
Adamı boşuna reddetmişsiniz defalarca. Afedersiniz evini pislikte götürse eşin ile ilişkin çok daha önemli.
Çocukları yatırınca sizde hemen uyuyun o gelmeden yarım saat önce kalkın bir jartiyer veya babydoll giyin özenli olun seni çok özledim vs desen bile tahrik olur bir erkek.Kışın çok üşüdüm beni ısıt demek te aynı etkiyi veriyor Tabii söyleme edası çok önemli.
Yada o çalışma odasındayken etek altına hiç bişey giymeden gidip kucağına otur terstenona çamaşırın olmadığını söyle
Vajinana krem gibi birşey sürüp yanına git seni istiyorum de eşinin elini oraya götür o an nakavt
Kapıdan string yada tanga gibi seksi bir çamaşırını masasına da atabilirsin
Işığı kapatıp eline ince ışıklı fener verip soyun soyunurken seni izlesin fenerle istediği yere baksın buda çok güzel oluyor
Yada banyoda mumları yak gir küvete aşkımmm bakarmısınnn diye çağır edalı edalı gelsin yanına
Veya yeni bir pozisyon vs denemeyi teklif edin aniden..
İş yerindeyken de kendini unutturmamak çok önemli. Seni özledim, kokunu özledim, dün gece harikaydın, geceyi iple çekiyorum, bu gece sana bir süprizim var vs gibi yada yaşadığınız özel birşey hakkında veya lakap konuşma ne bileyim bir şekilde kendini hatırlatman önemli.
Kocan seni istiyor güzel de kadınsın ne bu hal kendine çeki düzen vermelisin yatakta hanımefendi olmayacaksın dışarda öyle görün tabiiki
pinkhouselife, 30 Temmuz 2018
Başka Bir Topiğe yazmıştım belki esinlenirsiniz
Adamı boşuna reddetmişsiniz defalarca. Afedersiniz evini pislikte götürse eşin ile ilişkin çok daha önemli.
Çocukları yatırınca sizde hemen uyuyun o gelmeden yarım saat önce kalkın bir jartiyer veya babydoll giyin özenli olun seni çok özledim vs desen bile tahrik olur bir erkek.Kışın çok üşüdüm beni ısıt demek te aynı etkiyi veriyor Tabii söyleme edası çok önemli.
Yada o çalışma odasındayken etek altına hiç bişey giymeden gidip kucağına otur terstenona çamaşırın olmadığını söyle
Vajinana krem gibi birşey sürüp yanına git seni istiyorum de eşinin elini oraya götür o an nakavt
Işığı kapatıp eline ince ışıklı fener verip soyun soyunurken seni izlesin fenerle istediği yere baksın buda çok güzel oluyor
Yada banyoda mumları yak gir küvete aşkımmm bakarmısınnn diye çağır edalı edalı gelsin yanına
İş yerindeyken de kendini unutturmamak çok önemli. Seni özledim, kokunu özledim, dün gece harikaydın, geceyi iple çekiyorum, bu gece sana bir süprizim var vs gibi yada yaşadığınız özel birşey hakkında veya lakap konuşma ne bileyim bir şekilde kendini hatırlatman önemli.
Kocan seni istiyor güzel de kadınsın ne bu hal kendine çeki düzen vermelisin yatakta hanımefendi olmayacaksın dışarda öyle görün tabiiki
Ya sen harikasın. Bu arada bir tavsiye hepsini birden yapmayın.
Su is yerindeyken atilacak mesajlar bana goreymis bunlari artiralim kizlar yaa fikir olsun bizlere
Ozlledim yazdim hic cevap yok aksam sorunca da yogundum cevabi yani insanin hevesi kaciyoAt at tabiiibazen bir kaç emoji yollamak bile yeterli
Başka Bir Topiğe yazmıştım belki esinlenirsiniz
Bana kadınlığımı sorgulattınız :) saygılar :)
Ozlledim yazdim hic cevap yok aksam sorunca da yogundum cevabi yani insanin hevesi kaciyo
aynen gunde bir kere konusuriz aksam is cikisi eve gelirken ne alayim bundan ibaret deyim anla sen bacim benim bu adami yontmam lazimAlışacak bacım. Adam yine ne isteyecek diye düşünmüştür. Hiç atmıyosan demek
Kocacığımmmmmm de bi dikkat çek sonra yaz hiç
Özledim
aynen gunde bir kere konusuriz aksam is cikisi eve gelirken ne alayim bundan ibaret deyim anla sen bacim benim bu adami yontmam lazim
Insallah ya ne bilim hayat cok monoton geliyor artikYapabilirsin
Konuyu takip eden bacılar eşimle tatile cikicaz oralarda değişik ortamlar sonuçta nasil şaşırtirim eşimi heyecan katmak adına
Yanıma mum falan aldım bakalım evde pek fırsat olmuyoDaha önce hiç giymediğin kadar cesur bir gecelik al süpriz olsun :)
Yanıma mum falan aldım bakalım evde pek fırsat olmuyo