esinize nasil cilve yapiyorsunuz ?

Ciddi ciddi insanların burda eşlerine ne yaptıklarını mi anlatacağıni sandınız?

Eski konu farkındayım bi geyik daha döner gibi geldi
Tabiki hayir ama cilve deyince zaten guzel bir soz olur gun icinde atilan mesaj olur hal hareket cok ozele inmeden o yizden baktim iki bebegim var ve aramiiz eskisi gibi degil biraz heyecan katmak adjna tavsiyeler yojsa milletin yatak odasindan kimene

Eskisi gibi değil , evlilik yıpratıyor ne yazık ki bazı şeyleri . Umarım heyecan katacak şeyler bulursunuz . Veya konu açabilirsiniz herkes öneride bulunur . Cilve diyince direk geyik döndü burada zaten

Başka Bir Topiğe yazmıştım belki esinlenirsiniz

eksli sükslü olacak biraz ama küçükler okumasın

Adamı boşuna reddetmişsiniz defalarca. Afedersiniz evini pislikte götürse eşin ile ilişkin çok daha önemli.

Çocukları yatırınca sizde hemen uyuyun o gelmeden yarım saat önce kalkın bir jartiyer veya babydoll giyin özenli olun seni çok özledim vs desen bile tahrik olur bir erkek. Kışın çok üşüdüm beni ısıt demek te aynı etkiyi veriyor Tabii söyleme edası çok önemli.

Yada o çalışma odasındayken etek altına hiç bişey giymeden gidip kucağına otur tersten ona çamaşırın olmadığını söyle

Vajinana krem gibi birşey sürüp yanına git seni istiyorum de eşinin elini oraya götür o an nakavt

Kapıdan string yada tanga gibi seksi bir çamaşırını masasına da atabilirsin

Işığı kapatıp eline ince ışıklı fener verip soyun soyunurken seni izlesin fenerle istediği yere baksın buda çok güzel oluyor

Yada banyoda mumları yak gir küvete aşkımmm bakarmısınnn diye çağır edalı edalı gelsin yanına

Veya yeni bir pozisyon vs denemeyi teklif edin aniden..

İş yerindeyken de kendini unutturmamak çok önemli. Seni özledim, kokunu özledim, dün gece harikaydın, geceyi iple çekiyorum, bu gece sana bir süprizim var vs gibi yada yaşadığınız özel birşey hakkında veya lakap konuşma ne bileyim bir şekilde kendini hatırlatman önemli.

Kocan seni istiyor güzel de kadınsın ne bu hal kendine çeki düzen vermelisin yatakta hanımefendi olmayacaksın dışarda öyle görün tabiiki

pinkhouselife, 30 Temmuz 2018

Su is yerindeyken atilacak mesajlar bana goreymis bunlari artiralim kizlar yaa fikir olsun bizlere

Ya sen harikasın. Bu arada bir tavsiye hepsini birden yapmayın.

Kizlar burada yazanlardan yola cikarak grinin elli tonunu izledim filmin 3. Sundeki yani ozgurlugun elli tonundaki 50. Dakikayi izleyin guzel tavsiyeler veriyo dondurma falan

Çorap gibi olan vücuda yapışan taytları giyin kızlar..Sonra da önünde eğilin kalkın..spor yapın..başka hiçbir şey yapmanıza gerek kalmıyor :))

Bana kadınlığımı sorgulattınız :) saygılar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…