- 15 Ekim 2016
- 22.622
- 129.816
- Konu Sahibi maviboncugumm
- #1.641
Sende iş var kurksuz
Vira bismillah ,dayan kapıya bu gece
Hayirdir bebis mi geliyor ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende iş var kurksuz
Vira bismillah ,dayan kapıya bu gece
Eniştene 10 tane yap 10 daha isterO da mi öyle diyor enişte bey benden demiştim sana
Yok inşallah gelmiyor bi kaza oldu da geçen balayinda
Hayirdir bebis mi geliyor ?
Heee Biliyom senin ugrasmalarini, yattığın yerden ,senede bir
Yaaa öyle demeeeeeeee bende kabiliyet yok bi keremHeee Biliyom senin ugrasmalarini, yattığın yerden ,senede bir
Işte tabi adam sendennn olsun kaç olursa olsun diyor seviyo demekki seni napsın garipEniştene 10 tane yap 10 daha ister
Kabiliyet meselesi değil ,yürek meselesiYaaa öyle demeeeeeeee bende kabiliyet yok bi kerem
Hee diyo ki çocuklarımın anası bir tane olsun .gidip başkasından mi yapayımIşte tabi adam sendennn olsun kaç olursa olsun diyor seviyo demekki seni napsın garip
Bak şimdi bendeki uyku öyle böyle değil hem dünde bugün de orucluydum tamam mi halim yoktu hem ben gece bi kere uyandimmi en az 4 saat uyku yok artık bana napiyim uykusuz oldummu hem sinirli oluyorum hemde başım ağrıyor hem o kadar tatlı uykunun arasında yani sende yaaaaKabiliyet meselesi değil ,yürek meselesi
Yüreğim yemiyor uykumu kocama heba etmeyi demiyor daa
Ohaaaaa bide tehditttt ben tuttum bu enişte beyi tamamdırHee diyo ki çocuklarımın anası bir tane olsun .gidip başkasından mi yapayım
Siboooo yerim o uykuyu :) ev arkadaşı arıyorsan adamın başını niye yaktınBak şimdi bendeki uyku öyle böyle değil hem dünde bugün de orucluydum tamam mi halim yoktu hem ben gece bi kere uyandimmi en az 4 saat uyku yok artık bana napiyim uykusuz oldummu hem sinirli oluyorum hemde başım ağrıyor hem o kadar tatlı uykunun arasında yani sende yaaaa
Hadi ya..Yok inşallah gelmiyor bi kaza oldu da geçen balayinda
Aman çok da umrumdaydi. .kapı orda ,dışardan kapat ve git dedim .deli misin 1 tane olsun senden olsun diyorOhaaaaa bide tehditttt ben tuttum bu enişte beyi tamamdır
Yok kizzz yapmaz diyemem kocama ama beni kaybetmek istiyorsa yapar şaka bi yana ben sabah yada yatmadan olmasın demiyorum ki yawww onun uykudan uyanası tutuyor napiyim o zamandaSiboooo yerim o uykuyu :) ev arkadaşı arıyorsan adamın başını niye yaktın
Sabah yap ,gece uyumadan yap yada bazı geceler belirle ve uykundan feragat et ..adam bir yerden sonra isyan edecek
Aldatmalar da böyle böyle başlıyor bacım
Ayrıca ben kocamı çok.seviyorum niye yalıtım başını yaaaaSiboooo yerim o uykuyu :) ev arkadaşı arıyorsan adamın başını niye yaktın
Sabah yap ,gece uyumadan yap yada bazı geceler belirle ve uykundan feragat et ..adam bir yerden sonra isyan edecek
Aldatmalar da böyle böyle başlıyor bacım
Napsın adam ama bu 4 tutarsa bayram etcek.adamAman çok da umrumdaydi. .kapı orda ,dışardan kapat ve git dedim .deli misin 1 tane olsun senden olsun diyor
Kimm ki acepKizlar kac gundur ugramiyorum hala gırgır mi yapiyorsunuz bi ara cok cilveli isveli bi abla gelmisti Daughter of your father e nal toplatacak bi ablaydi
Yoksa sizin oyle birseyden haberiniz yok muNikini unuttum ama vucut corabindan falan soz ediyirdu
Onlukler falan cok degisik dantazileri vardi