esinize nasil cilve yapiyorsunuz ?

Kabiliyet meselesi değil ,yürek meselesi :KK70:

Yüreğim yemiyor uykumu kocama heba etmeyi demiyor daa:duduk:
Bak şimdi bendeki uyku öyle böyle değil hem dünde bugün de orucluydum tamam mi halim yoktu hem ben gece bi kere uyandimmi en az 4 saat uyku yok artık bana napiyim uykusuz oldummu hem sinirli oluyorum hemde başım ağrıyor hem o kadar tatlı uykunun arasında yani sende yaaaa

Bak şimdi bendeki uyku öyle böyle değil hem dünde bugün de orucluydum tamam mi halim yoktu hem ben gece bi kere uyandimmi en az 4 saat uyku yok artık bana napiyim uykusuz oldummu hem sinirli oluyorum hemde başım ağrıyor hem o kadar tatlı uykunun arasında yani sende yaaaa
Siboooo yerim o uykuyu :) ev arkadaşı arıyorsan adamın başını niye yaktın :eğlence:
Sabah yap ,gece uyumadan yap yada bazı geceler belirle ve uykundan feragat et ..adam bir yerden sonra isyan edecek :duduk:

Aldatmalar da böyle böyle başlıyor bacım

Siboooo yerim o uykuyu :) ev arkadaşı arıyorsan adamın başını niye yaktın :eğlence:
Sabah yap ,gece uyumadan yap yada bazı geceler belirle ve uykundan feragat et ..adam bir yerden sonra isyan edecek :duduk:

Yok kizzz yapmaz diyemem kocama ama beni kaybetmek istiyorsa yapar şaka bi yana ben sabah yada yatmadan olmasın demiyorum ki yawww onun uykudan uyanası tutuyor napiyim o zamanda

Ayrıca ben kocamı çok.seviyorum niye yalıtım başını yaaaa :-)

Nikini unuttum ama vucut corabindan falan soz ediyirdu

Onlukler falan cok degisik dantazileri vardi:deli:

X