- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.559
- 34
-
- Konu Sahibi maviboncugumm
- #1.601
Aamannn gece gece uyandırdı gene beni çemkirdim bende gece gece napıyon diye diye söylendim durdum napsın garip yattı uyudu o daNe halayı ya ,yorma adamı bosu bosuna :) siz direkt güreşin
Cüşş ben onun sutyen oldugunu sen deyınce farkettım bana kac puanKizzz o ne Allasen sütyeni sallayıp duruyoncilveli olmak böle demekki ben bitek mendil sallayabilirim
Hatta kahvaltıda daha çok severim
Kız sen benim en çok sevdiğim şeyleri saydın ya şimdi napcaz ben nanesiz bir hayat düşünemem sirke turşu olmadan yemek yiyemem her salataya sirke koyarım haydaaaa nerden çıktı bu şimdiSaracoglunun bir videosu var. Tup bebek ve aşılama yaptıranlar ve bebek sahibi olmak isteyenlerin yememesi gereken şeyleri sayıyor. Maydanoz, taze nane, ekşi, sirke, tursu, kereviz, su an aklıma gelenler bunlar.
Maydanoz limon kuru de cilde ve karacigere iyi gelen bir kür. Cocuk sahibi olmak isteyenler asla yapmasin diyor. Yengem de öyle bir kere kazaya kurban gitmisti, 2 cocugu vardi, limon maydanoz kuru yaptı hemen
Sana 500 puan şekerim nasil farketmedin emoji resmen ikizlere takke diye bağırıyorCüşş ben onun sutyen oldugunu sen deyınce farkettım bana kac puan
Valla ben de kendimi boğarım sibelŞaka yapıyom kız vallahi 10 aydır uğraşıyorum olmuyor da sen bir kerecik le hamile kalırsan boğarım seni valla
Ayy bir konu var hakketen adam ceket atmış korunurken ikizlere hamile kalmış hayır bu nasil oluyor anlamadım bende mi korunsam napsamValla ben de kendimi boğarım sibel
Kız sen benim en çok sevdiğim şeyleri saydın ya şimdi napcaz ben nanesiz bir hayat düşünemem sirke turşu olmadan yemek yiyemem her salataya sirke koyarım haydaaaa nerden çıktı bu şimdi
Bakıcam bilmiyorum canım hayırlısı diyebiliyorum sadeceBen de oyleydim ama aşılama yaptırdığım ay dikkat etmiştim:) ve bunlardan baska daha birçok şey daha sayıyor. Ya bilmiyorum bunlar ne kadar doğru. Olacağı varsa oluyor, olmayacaksa da ne yapsan boş.
Ya içine babaannem mi kaçtıAamannn gece gece uyandırdı gene beni çemkirdim bende gece gece napıyon diye diye söylendim durdum napsın garip yattı uyudu o da
Sen işi bilmiyorsun zatenAyy bir konu var hakketen adam ceket atmış korunurken ikizlere hamile kalmış hayır bu nasil oluyor anlamadım bende mi korunsam napsam
Yokkk uykum çok kıymetli benom taammiYa içine babaannem mi kaçtı
O ateslendiyse sen de itfaiye olup söndüreceksin onu
Çok kötüsünSen işi bilmiyorsun zatenceket ,pantolon ne varsa atsın adam üstüne
Hay uykusunda gulyabaniler kovalayasicaYokkk uykum çok kıymetli benom taammi
Evet birazÇok kötüsün
Yeni evlenen çifti kıskandım , balayındaydım
Yaaaa deme öyle korkarummmHay uykusunda gulyabaniler kovalayasica
Bi gece uyumazsan ölmezsin ya :)
Wuuuuu bendensinYeni evlenen çifti kıskandım , balayındaydım
Korkma yaaa kovalamazlar :) ama bu gidişle eşin kovalarYaaaa deme öyle korkarummm
AhahhaaWuuuuu bendensin
Geçen bir yakınımızın düğünü vardı ,duygularım depreşti, dedim herif ben eve gitmem .o da dedi gel şehir dışında bi otele gidelim halvet olalım
Gidiverdik