esinize nasil cilve yapiyorsunuz ?

Arada otele gidin kizzz:KK31:

4 deme bana :KK17:
Gidecez zaten bu ara bi tatil istiyoruz ama işlerin yoğunluğundan gidemedik malesef dur bu fikri kocaya aşılayım ben az dırdır edeyim gidelim gidelim diye :-)

4 demicem tamam vazgeçtim gelmiycem üstüne çok ama olsa fenamı olur kizzz süt kokulu kokulu ohhh missss hem niye sıkılıyorsun sen anası belli babası belli yaaa Allah Allah :halay:

yok kiz makara yapiyorum. Biz balayi isini hafta ici yapiyoruz genelde, benimkinin pesine takiliyorum :)

ben anneme birakmaya kalksam 1 saatimi alir. Otururum evde daha iyi :)
Ya işte tembellik edince çocuklara kardeş gelmiyor :p herkes tek çocuk ..niye ? Anaları üşeniyor otele gitmeye ,babalarının da evde canı çekmiyor, atraksiyon istiyo :rolleyes:

Gidecez zaten bu ara bi tatil istiyoruz ama işlerin yoğunluğundan gidemedik malesef dur bu fikri kocaya aşılayım ben az dırdır edeyim gidelim gidelim diye :-)

4 demicem tamam vazgeçtim gelmiycem üstüne çok ama olsa fenamı olur kizzz süt kokulu kokulu ohhh missss hem niye sıkılıyorsun sen anası belli babası belli yaaa Allah Allah :halay:
Benim hayallerim var yaa :KK43: 4.bebe hayallerimin tam ortasına incir ağacı diker ..

Arada ilişkiye renk katmak lazım ki can gelsin :) dürt sen enişteyi :KK53:

Ya işte tembellik edince çocuklara kardeş gelmiyor :p herkes tek çocuk ..niye ? Anaları üşeniyor otele gitmeye ,babalarının da evde canı çekmiyor, atraksiyon istiyo :rolleyes:
Ilkini yaptimda kardesi kaldi :)))
Otele ne hacet evi otel yaparim ben :cool:

Tik tik tik housekeeping:temizlik:

Tobe tobe aksam aksam :KK23:

X