- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.559
- 34
- Konu Sahibi maviboncugumm
- #1.621
Ondan senin sesin soluğun çıkmadı seni çakallll seniiYeni evlenen çifti kıskandım , balayındaydım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ondan senin sesin soluğun çıkmadı seni çakallll seniiYeni evlenen çifti kıskandım , balayındaydım
Ha sen 4 numerayi otelde yaptinnnn daughter senden öğrenilecek çok şey var vallahiWuuuuu bendensin
Geçen bir yakınımızın düğünü vardı ,duygularım depreşti, dedim herif ben eve gitmem .o da dedi gel şehir dışında bi otele gidelim halvet olalım
Gidiverdik
Anneanneleri sağolsunAhahhaa
Kiz cocuklari ne ettin.
Var ya sirf rahatimdan cocuk yapmaktan vazgecicemm az kaldi
Arada otele gidin kizzzHa sen 4 numerayi otelde yaptinnnn daughter senden öğrenilecek çok şey var vallahi
yok kiz makara yapiyorum. Biz balayi isini hafta ici yapiyoruz genelde, benimkinin pesine takiliyorum :)Ondan senin sesin soluğun çıkmadı seni çakallll senii
ben anneme birakmaya kalksam 1 saatimi alir. Otururum evde daha iyi :)Anneanneleri sağolsun
Vazgeçme kizz, babaanneler anneanneler bugünler için
Gidecez zaten bu ara bi tatil istiyoruz ama işlerin yoğunluğundan gidemedik malesef dur bu fikri kocaya aşılayım ben az dırdır edeyim gidelim gidelim diyeArada otele gidin kizzz
4 deme bana
Ya işte tembellik edince çocuklara kardeş gelmiyor herkes tek çocuk ..niye ? Anaları üşeniyor otele gitmeye ,babalarının da evde canı çekmiyor, atraksiyon istiyoyok kiz makara yapiyorum. Biz balayi isini hafta ici yapiyoruz genelde, benimkinin pesine takiliyorum :)
ben anneme birakmaya kalksam 1 saatimi alir. Otururum evde daha iyi :)
yok kiz makara yapiyorum. Biz balayi isini hafta ici yapiyoruz genelde, benimkinin pesine takiliyorum :)
ben anneme birakmaya kalksam 1 saatimi alir. Otururum evde daha iyi :)
Eee bak kendin söyledin kardeş diye benim ne suçum var şimdiYa işte tembellik edince çocuklara kardeş gelmiyor herkes tek çocuk ..niye ? Anaları üşeniyor otele gitmeye ,babalarının da evde canı çekmiyor, atraksiyon istiyo
Benim hayallerim var yaa 4.bebe hayallerimin tam ortasına incir ağacı diker ..Gidecez zaten bu ara bi tatil istiyoruz ama işlerin yoğunluğundan gidemedik malesef dur bu fikri kocaya aşılayım ben az dırdır edeyim gidelim gidelim diye
4 demicem tamam vazgeçtim gelmiycem üstüne çok ama olsa fenamı olur kizzz süt kokulu kokulu ohhh missss hem niye sıkılıyorsun sen anası belli babası belli yaaa Allah Allah
Ilkini yaptimda kardesi kaldi :)))Ya işte tembellik edince çocuklara kardeş gelmiyor herkes tek çocuk ..niye ? Anaları üşeniyor otele gitmeye ,babalarının da evde canı çekmiyor, atraksiyon istiyo
Ben sizin için söyledim bebeleri teklemeyin diyeEee bak kendin söyledin kardeş diye benim ne suçum var şimdi
Biliyom senin hayalleri de naparsin ışte kaderBenim hayallerim var yaa 4.bebe hayallerimin tam ortasına incir ağacı diker ..
Arada ilişkiye renk katmak lazım ki can gelsin :) dürt sen enişteyi
Sende iş var kurksuzIlkini yaptimda kardesi kaldi :)))
Otele ne hacet evi otel yaparim ben
Tik tik tik housekeeping
Tobe tobe aksam aksam
Anasını satıyım ben 10 aydır uğraşıyom birini yapsam zaten ikiyi hayli hayli yaparımBen sizin için söyledim bebeleri teklemeyin diye
Hahayyyyy kahkaha atacam şimdi adam sen napıyon dicek yaaaSende iş var kurksuz
Vira bismillah ,dayan kapıya bu gece
Ay kader de deme :)Biliyom senin hayalleri de naparsin ışte kader
Heee Biliyom senin ugrasmalarini, yattığın yerden ,senede birAnasını satıyım ben 10 aydır uğraşıyom birini yapsam zaten ikiyi hayli hayli yaparım
O da mi öyle diyor enişte bey benden demiştim sanaAy kader de deme :)
Eşim de öyle diyor ,gözüm dönüyor ,sonra bir bakıyorum ellerim gırtlağında
Abee, kirli don var mıydıHahayyyyy kahkaha atacam şimdi adam sen napıyon dicek yaaa