esinize nasil cilve yapiyorsunuz ?

Kocam yok ama iyi dileklerin için teşekkür edderim tatlım
Aşırı gidiş gelişi ben fazla buluyorum ama eşi sorun etmiyorsa problem yok canım :)

Öldum gulmekten yorumlara bastan okiycam 20.sayfalardayim cidden komik kendimin ne kadar odun oldugunu dusunuyorum da

Benim koca artik biliyor tabi malzemeyi kendisi garibim bana "git odaya ben geliyorum bana surpriz yap (ic camasiri,..)" der yada alisverise ciksam benim icinde surpriz biseyler al der

Ayy bide yalnislikla surtunsem yada frikik fln versem "vayyy cakal" diyor cilve yapiyorum saniyor canim benim bende sevinsin okadarda odunlugumu belli etmiyim diye cidden cilve yapmisim gibi davraniyom

Kocam yok ama iyi dileklerin için teşekkür edderim tatlım
Aşırı gidiş gelişi ben fazla buluyorum ama eşi sorun etmiyorsa problem yok canım :)

pardon canim ya kusura bakma ben evli sandim

Normalde bende kadonlarinda erkeklerinde eskerini asiri kiditlamalarina karsiyim herkes istedigi zamsn ailesine gidebilmeli diye dusunurum ama kendimi erkegin yerine koysam memur olsam haftasonlari evdeyken esim evde olsun neraber zamsn gecirelim isterim dogrusu

Tamam ben isteyken gezsin alisveerisini aile arkadas tum ziyaretlerini yapsin ama ne bileyim eve geldigimdede karimi yada kocami evde gormek isterdim herhalde

Yani kadin erkek farketmez oyle dusunurdum bana tuhaf geldide ben mi abarttim aaba diye dusundum

Hanimlar lutfen beylerinizin kiymetini bilin atarcgiderin dozunu kacirmayin suresini uzatmayin
Çünkü yalniz olmak cok kotu bi duygu

İmza:Evde Kalmis Bir Kız
Bak baak,şuna da bakın helee.Gözlerini aç ta bir bak etrafına,kimbilir kimler vardır beğenende,haberin yok...İmza:elinde acı biber olan bir abla

Bak baak,şuna da bakın helee.Gözlerini aç ta bir bak etrafına,kimbilir kimler vardır beğenende,haberin yok...İmza:elinde acı biber olan bir abla

Yok ya en fazla olsa olsa salonun duvarlari yada salondaki tv asik olmustur en cok onlarla bakisiyoruz

Dua et haline ayırdım yatağı bak sinirden uyumadım daha
Aaaa yataklar ayrilir mi

Eski nesil yaslilar ne demis karikocanin ayagi birbirinden uzaklasirsa kalpleri birbirine sogur demisler

Trip atmak serbest ama yatak ayrilmasina izin vermiyoruz olmaz olabilemes git bakim kocisinin yanina

Aaaa yataklar ayrilir mi

Eski nesil yaslilar ne demis karikocanin ayagi birbirinden uzaklasirsa kalpleri birbirine sogur demisler

Trip atmak serbest ama yatak ayrilmasina izin vermiyoruz olmaz olabilemes git bakim kocisinin yanina
Gitmemmmmmmmmmmm ilk defa beş yıldır gurur yapicam yapicam yapicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…