esinize nasil cilve yapiyorsunuz ?

Biraz daha düşüneyim ben yeni taktikler eklerim mutlaka KK'nın buna ihtiyacı var renklensin evlilikler :halay:
Girgirdan sonrada el supurgesi cok sexi gosteriyormus erkekler cleski udul supurheyle evi supuren kadinlari cok begeniyormus diyevdedikodu yayalim

Hem ulkenin elektrik enerjidi israfinin onune geceriz hemde eski udul supurge yapan el emekcilerinin isi acilmis olur nasil fikir ama :KK53:

Girgir erkeklere cekicimi geliyormus:sus:
Ilginc bir fanttazi:olamaz:
Cilve olayini bilmem o yapi meselesi bence benm bi hengem var kadinin her hali cilveli mesela:KK47:
Daha onceki yorumlardan birinde uyelerden biri gırgir yaparken kocasinin kendisini cekuci bildugunu idda etmiste :deli:

Her erkek aynı şeyden hoşlanıyor diye bir durum yok.
Eşinizi iyi tanıyın ona göre.Çünkü;
Bir arkadaş anlattı.Yeni evliler akşam eşi evi gelmeden hatun süsleniyor,yemek yapıyor ve hoş bir gecelikle sanırım kapıyı açıyor.
Adam onu öyle görünce sen başıma or,,pu mu olacaksın diye kadının her yerini parçalıyor.
Eşini tanımadan girme o işlere.
Kimi kırmızı don der,kimi başka şey.

Yalnız arkadaşınızın haline gülsem mi uzulsem mi bilemedim

Girgiri aliyosun karnının üzerinde ileri geri çok bastırmadan hafif dokunuşlar yapıyosun .leopar daytı da saç bandı gibi kafanda fiyonk yapıyosun çünkü adam hem uykulu hem yorgan var aşağı bakmaz önce tepeleri bir keşfeder. Bakar leopar :) gözleri portler :) bu arada sen de kulağına eğilip şuh bir sesle "heriiiifff hadi len naz yapma" dedin mi adam sürülecek çikolata kıvamına gelir .al o zaman nerene istiyosan sür :KK70:
Denycem :halay:bekarken leopar dayt almisidim her yerime takcam ince bacak baktim olmadi bacaklari kollarma giyer gobegi acik gogus dekolteli badi oda olmadi kafama tkarim fiyonk yapip :KK53: gırgır onemli bu aksam kesin yapcam bizim herifin suratını merak ettim sinic nerde berirse dayt onu size taktik yazcam :sampiyon::rolleyes::KK8:

hahah cilve için muslukçu gibi çatal gösterir musluk tamirine girişirmiş bayanlar :KK70: buda absürt bir fikir :KK70:

Denycem :halay:bekarken leopar dayt almisidim her yerime takcam ince bacak baktim olmadi bacaklari kollarma giyer gobegi acik gogus dekolteli badi oda olmadi kafama tkarim fiyonk yapip :KK53: gırgır onemli bu aksam kesin yapcam bizim herifin suratını merak ettim sinic nerde berirse dayt onu size taktik yazcam :sampiyon::rolleyes::KK8:
Naptın Hebehubele, girgirladin mi adami:KK76:

Herkesin kocası farklı şekillerde cilveden hoşlanır,
Biz nerden bilelim sizin kocanız hangi tür sewiyor..
Ha bana sorarsanız, bende her türlüsü warrr..
Ve yer zaman önemli değildir benim için :KK53:

Geçenlerde yengemde bana nasıl cilveli olunur on öğretiyordu.Vücuduna çikolata sür,bir eline patlıcan al (ne alakaysa)...Sonra Suriyeli hatunlar çok cilveli anacığım.Bir tanesini görmüştüm ince tiz sesiyle iki eline portakal almış.Eller göğüs hizasında bize onları (afffar,ammar )diye tanıtıyordu.:))))

Eveeeett, günaydın daytı leoparlı ,eli girgirli bağğyanlaaar :) dün kızım bardak kırdı ,eşim "dokunma ben toplarim"dedi ,canıma minnet bende aldım süpürgeyi süpürüyorum . "Bırak ben hallederim ,al kızları odaya gidin siz ,ayağınıza cam batar "dedi . Kızları götürdüm odaya ,belki temiz supuremez, cam sonuçta diyip giristim. Adamda bir değişik bakışlar ,göz suzmeler falan ..napiyosun beeee, bakacağına şurdaki cami da al dedim . Bu hala değişik değişik bakiyo :) sinir oldum .sonra bana dediki "bak öyle tutma o süpürgeyi , bak öyle eğilme (dizlerimi kırmadan sadece gövdemi egiyorum :) ne be Offf dedim devam ettim .cam kırılınca çok gergin olurum ben .normalde terslemem." Bana bak daughter pişman ederim seni" dedi . Yine öyle süzük süzük bakiyo ve bogazina birşey kaçmış gibi konusuyo ..laaaaannnn dedim ,adam sana cilve yapıyo ,vay daytı yirtilasica, gırgırı kirilasica. .bu kadar mı keresteye bağladın yaw :) kendime hemen bir çeki düzen verdim .başladım saç atmaya ,suzuk suzuk bakmaya ..ışığı görünce koştu oturma odasının kapısını kapattı .beni de kucakladigi gibi yatak odasina götürdü . Iste içimden o an bir ayı çıktı .adam beni duymuyo çünkü ,meseleye odaklanmış . Len herif ,regl oldum len ,daytım yok ,girgirim yok ,3 gün sonraya bir randevu vereyim sana dedim .küstü gitti sanki regl olmayı ben istedim .ya kızlar bazen istemeden de dikkat cekilebiliyomus onu anladım :) ama adam bunu zaman zaman yapiyo. Neyi çekici gelir ki Kezban Kezban ev süpürme nin :KK70:

Eveeeett, günaydın daytı leoparlı ,eli girgirli bağğyanlaaar :) dün kızım bardak kırdı ,eşim "dokunma ben toplarim"dedi ,canıma minnet bende aldım süpürgeyi süpürüyorum . "Bırak ben hallederim ,al kızları odaya gidin siz ,ayağınıza cam batar "dedi . Kızları götürdüm odaya ,belki temiz supuremez, cam sonuçta diyip giristim. Adamda bir değişik bakışlar ,göz suzmeler falan ..napiyosun beeee, bakacağına şurdaki cami da al dedim . Bu hala değişik değişik bakiyo :) sinir oldum .sonra bana dediki "bak öyle tutma o süpürgeyi , bak öyle eğilme (dizlerimi kırmadan sadece gövdemi egiyorum :) ne be Offf dedim devam ettim .cam kırılınca çok gergin olurum ben .normalde terslemem." Bana bak daughter pişman ederim seni" dedi . Yine öyle süzük süzük bakiyo ve bogazina birşey kaçmış gibi konusuyo ..laaaaannnn dedim ,adam sana cilve yapıyo ,vay daytı yirtilasica, gırgırı kirilasica. .bu kadar mı keresteye bağladın yaw :) kendime hemen bir çeki düzen verdim .başladım saç atmaya ,suzuk suzuk bakmaya ..ışığı görünce koştu oturma odasının kapısını kapattı .beni de kucakladigi gibi yatak odasina götürdü . Iste içimden o an bir ayı çıktı .adam beni duymuyo çünkü ,meseleye odaklanmış . Len herif ,regl oldum len ,daytım yok ,girgirim yok ,3 gün sonraya bir randevu vereyim sana dedim .küstü gitti sanki regl olmayı ben istedim .ya kızlar bazen istemeden de dikkat cekilebiliyomus onu anladım :) ama adam bunu zaman zaman yapiyo. Neyi çekici gelir ki Kezban Kezban ev süpürme nin :KK70:
Akülü arabayi sen mi deniycektin :-)
3 gün sonrasi için adamin icindeki ukteyi fantazi yollu hallediver bacim daytnan yap ama :KK70: ay bide erkeklerin cilvesine hastayim sevimli goriller:KK73:

X