esinize nasil cilve yapiyorsunuz ?

Akülüyü banyoya park ederim . Suyu yanlışlıkla üstüme tutar sonra arabaya tutarım .köpük falan olma mı :KK70: beyimi de çağırırım ,bir el ativer yalnız zor oluyor diye :rolleyes:

Bunları söylerken arada dudak da ısırabilirsiniz :KK45:
Lolipopta seksi görüntü veriyormuş bilginize :KK53:

pink-stupid-girls-thatgrapejuice.jpg

:KK70::KK70:

Görüyor ve arttırıyorum.

ss.jpg

:KK53:

"Nimet la o nimet, çekil bi ya" diyebilir tabi adam. Belli olmaz.

bunun taktiği olmaz nasıl asabi biri sakin davranmaya çalışır yapmacık durur ya cilvede böyledir insanın ıcınden gelen birşey huysal birşey ise güzel yapmacık ise iticidir bencee :)

Yine bir cilve konusu...:KK76:
Cilve içten gelmeli diyenler...:KK37:
Kendi ayıplı anılarını anlatanlar...:skandal:
Odun olup konuyu takibe alanlar....:KK45:
Vamp kadınlar...:KK31:
Utangaçlar...:KK23:
Hey kırmızı gecelikçi çekinme sen de gel :rapci:

Ben de yerimi alayım çok civcivli konu :süslü: :kahve:
Geldim geldim. :KK54::KK54:
Kocam yok ama cilveli olduğumu düşünüyorum ben de. :KK8:

Zorlanana yardımcı olıruz taktik

Zorlanana yardımcı oluruz taktik konusunda herkes çiçek gibi açıldı maşallah :dondurma:
Valla evli olanların zorlanacagini sanmıyorum :cool: ne gizli cevherler vardır şimdi burda pusuya yatmış izleyen :) taktigine girgir taktiği katan :KK70: ama dediğin gibi zorlanana yardımcı oluruz :KK76:

Kimse bilmez Feriştah neler çekiyor. Dışı seni yakar ama içimdeki bronz gerçeği hiç kimse bilemez. Allah seni inandırsın, tam 12 yıldır evliyiz ama Numanla cinsel hayatımızı küçük bir kağıda yazabilirim, hem de tüm detaylarıyla birlikte. Hoş, pek detaya girdiğimiz de yok ya. Numan benim eşim olur ama piştideki eşim olsaydı daha heyecan verici bir birliktelik olurdu.

:KK70:

X