- 5 Nisan 2011
- 2.114
- 990
- 163
ben degil ama erkek arkadasim bana rezil oldu :) oh olsun iici havalanmisti totosu
beni ziyarete geldi, ben isteyken dusa girmis ben ona daha once söylemistim hangi rafin bana ait oldugunu, oradakileri kullansin diye. 1-2 gün böyle gecti. ama saclari yagli gibi. hatta konustuk bi ara saclarin bakimsizlasmis falan diye.
o da bana, evet senin sampuanin güya e..r ama cok kalitesizmis saclarimi mahvetti, hem cok sacmaydi, bolca döktüm yikadim ovusturdum bi köpürmedi dedi.
tabi ifade aynen su: süyom sürüyom köpürmüyor.
canim sen hangisini kullandin diye sordum, o da oradaki ince sisedekini kullandim...
tabi beni aldi bir gülme, o da merakla soruyor ne oldu diye... dedim canim sapsalim, o sac kremi sampuan degil
klasik dumurlar diye arkadaş bi sayfa açmış çok güldüm buna sizinlede paylaşmak istedim
(> Bir gün İzmir' de belediye otobüsünde gidiyoruz arkadaşlarla. Bizim arkadaş boş yer buldu
> ve oturdu. Sonraki durakta da eli bastonlu yaşlı bir amca geldi. Arkadaş da kıllığına adama
> yer vermedi. Adam o arkadaşın oturduğu koltuğun yanına geldi ve ayakta arkadaşın yer
> vermesini bekliyor. Fakat arkadaş yerini vermedi. Neyse adamcağıza da yazık bastonu
> otobüs hareket ettikçe bir o tarafa bir bu tarafa kayıyor. Arkadaş dayanamadı ve yaşlı amcaya :
> 'Amca bastonun ucuna lastik takarsan kaymaz' dedi. Adam şöyle baktı sonra;
> 'O lastiği zamanında baban taksaydı şimdi sen olmazdın ben de orada oturuyor olurdum'
> deyince bütün otobüs koptu. Arkadaş o gün bu gündür belediye otobüsüne binmez).
of ya amcanın cevabı çok güzel
eşime de tüm ailesine de rezilliğimi anlatayım :
bir hafta sonu kayınvalidemlerde oturuyoruz, eşim k.validem, k.pederim görümcem var, nereden açıldıysa bebek konusu açıldı o zaman hamile bile değil ben yeni evliyiz,
neyse k.v.anlatıyor işte şöyle tatlılar filan, eşimden konu açıldı, çok usluydu, şöyle akıllıydı şunları yapardı file..bi de dedi ki ilk dişleri çıktığında, meme emdikten sonra karnı doyar, sonra da memeyi ısırıp dişleriyle çekerdi diye..,
ben salağından el cevap..
- aa bana da aynısını yapıyor, demekki bebekliğinden kalmış
bende anlatayım..nişanlımdaydım beni çağırdı odadan gelsene die bende gidiodum meğersem saklanmış birde bööö yapınca ödüm patladı ve gaz kaçırdım ama duydumu bilmiyorum..küçük bi pırttı yani ...korkunca oluyo demekki
bende anlatayım..nişanlımdaydım beni çağırdı odadan gelsene die bende gidiodum meğersem saklanmış birde bööö yapınca ödüm patladı ve gaz kaçırdım ama duydumu bilmiyorum..küçük bi pırttı yani ...korkunca oluyo demekki
klasik dumurlar diye arkadaş bi sayfa açmış çok güldüm buna sizinlede paylaşmak istedim
(> Bir gün İzmir' de belediye otobüsünde gidiyoruz arkadaşlarla. Bizim arkadaş boş yer buldu
> ve oturdu. Sonraki durakta da eli bastonlu yaşlı bir amca geldi. Arkadaş da kıllığına adama
> yer vermedi. Adam o arkadaşın oturduğu koltuğun yanına geldi ve ayakta arkadaşın yer
> vermesini bekliyor. Fakat arkadaş yerini vermedi. Neyse adamcağıza da yazık bastonu
> otobüs hareket ettikçe bir o tarafa bir bu tarafa kayıyor. Arkadaş dayanamadı ve yaşlı amcaya :
> 'Amca bastonun ucuna lastik takarsan kaymaz' dedi. Adam şöyle baktı sonra;
> 'O lastiği zamanında baban taksaydı şimdi sen olmazdın ben de orada oturuyor olurdum'
> deyince bütün otobüs koptu. Arkadaş o gün bu gündür belediye otobüsüne binmez).
of ya amcanın cevabı çok güzel
o olay olduğunda kaç yaşındaydınız merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?