hepiniz süpersiniz yaa..bi rezillikde benden...aslinda hem esim hem ben rezil olmustuk..dügüne 2 hafta kala..biz disarda arabayla gezmeye cikmisiz..malum antalya sicagi,sahil kenarindayiz..aylardan agustos...sonra ordan uzaklastik...eve gidecektik güyaa..sonra esim arabayi issiz etrafi bolca agac olan,GÖLGELI vede deniz manzarali bi yere park etti..."seni eve götürmeden önce braz daha sohbet edelim falan "dedi..ee biraz konustuk,snra beyefendi uslu mu durur..basladi beni öpmeye sarilmaya falan..bende karsilik verdim tabiki biz baya bi ise dalmistik(ben onun agzinin icinde dans ediyo durumundaydim )öpüsmeye öyle dalmisiz ki(bu arada arabada klima calistigi icin pencereler,kapilar kapali) arabanin yanina gelenleri görmemisiz..birden esimin tarafina kapiya birileri vuruyo..benböyle kaldim polis memurlari ile göz göze...ne yapacagimizi sasirdik..romantizm uctu tabiki!!nasil brbirimizden ayriliyoruz ama görmeyin!!ben üstümü düzeltiyorum falan esim kapiyi acti,polis:"kardesim siz burda napiyosunuz!!karsi taraftan(ileride uzaktaki apartmanlari gösteriyo)bi ihbar aldk..burda bi arabanin icerisinde rahatsiz oldugumuz olaylar oluyo diye!kimliklerinizi alabilir miyiz"
ne diyecegimizi sasirdik..kendimizi savunamadik bile..esim kimligini verdi...ben kimligimi evde unutmaz miyim bide!!!artik bizi hic salmazlar diye düsünüyorum..nasil utandim inanamazsiniz!!esim durumu kurtamaya calisiyo(nisanliyiz,nisanlimi gezdiriyim demistim..nisanlim buralara yabanci.kendisi almanyadan geldi falan)sonra allahtan bi ceza falan almadan bizi biraktilar..ama polis memurunun bizi birakirken esime dedigi lafi hala unutmam:"hadi gidin bakalim!nisanlini da böyle gölgelere degil,daha güzel yerlere götür"...3 yil oldu evleneli,biz bu olayi hala hatirlariz vede adini"GÖLGE" koyduk..bazen sakalasiriz esimle"canin sIkIlIRSA gölgeye gidelim istersen"falan diye....ayy ne rezillik di yaa:18::18:
kızlar 3 gündür okuyorum gülmekten ölecem ya
Dün gece zaten sahura kadar oturdum yazılanları okudum.
Bir yandanda diyorum ki ben ne şanslıyım hiç rezil olmadım diye
Az önce aklıma geldi bi rezilliğim hemen yazayım dedim
o kadar güldüm saklamak olmaz
Geçenlerde gece denize gittik, deniz çok yakın bizim eve
bi kaç saat denize girdik oturduk falan sonra kalktık eve gidelim diye.
Arabayı biraz uzağa park etmişiz. Ben kızın elinden tuttum öncen yürüyorum
arkadan kız kardeşim, sevgilisi( ki yeni tanşmıştık) ve kocişkom geliyor.
Kaldırım geniş ordan yürürken bi bakıyorum su akıyor kaldırım boyunca
kızımı kucaklıyorum dur kızım suya basma diye suyun üstünden atlıyoruz
sonra bi bakıyorum ki su garip bi şekilde hareket etmeye sonra da uzaklaşmaya başladı:44:
Durdum onu izlerken bi baktım bizimkilerde durmuş bana bakıyorlar ne yapmaya çalışıyorum diye?
Meğer 2 hanım teyze sohbet ederlerken sokak lambasından yana durmuşlar
onların gölgesini de ben su sanmışım
Onlarda bana bakıyorlar
Düşünün artık kızını kucaklayarak gölgelerin üstünden zıplayan sonrada şaşkın şaşkın bakan yarı ıslak bi hatun
ay kızlar bende netten ankara oyun havaları arıyodum bi arkadaş evlencek ona kına için cd hazırlıyorum şarkının altında çok güzel yorumlar yazıodu bende güvendim kişilere ve indirdim attım cd ye sonra allahın sevgili kuluymuşumki şarkıyı dinlemek geçti içimden yoksa beni düğünden kovarlardı sapık heralde deyip...şarkı aynen şöyle;
dayaklar yorgana tekme atar
kırmızı kilot içinde kabak gibi a......yatar
yalellim yalah
.haydarpasa garinda
anasi da yaninda
istedim de vermedi
ciban da ciksin a.........da, yalelli yar yar.
dokumaci kizlar yalelli yar yar..
hamam tasi gümüsten
yeni ciktim s......şten
bunu da bana ögreten
senin ibne enisten, yalelli yar yar.
tarlanin köseklisi
gömlegin ipeklisi
s.....ştikce tat verir
avradin sidiklisi, yalelli yar yar.
taksiden inmem diyon
faytona binmem diyon
bacaklarin omzumda
hala da vermem diyon, yalelli yar yar.
koptuğun belli, gülmekten yazamamışsın
Bide benim nikah var nikah solanuna geçtik düğün yerine nikah yapım ben kafayı kaldırdım heyecan dorukta herkes bana bakıyo kalbim acayip çarpıyo nikah memuru okadar hızlı konuşuyoki gelin hanım adınız soyadınız anne adınız baba adınız dogum yeriniz dedi sesizlik anlamadımki ne sordugunu bakıyorum aval aval tekralasın diye yok sonra haaaa yaptım adama bütün salon kahkayı patlattı tekrar sordu hızlı söyledim dogum yerimide yanlış söyledim.. eşimde böbürlü böbürlü güzel bi şekilde söyledi soyadlarıyla sinir olmuştum nikah cd sini izleyemiyorum..cevaplarda okadar komikki düşüne düşüne eşimin akrabaları konuşmasında problemmi var özürlümü diye sormuş..
ay ya bir tanede ben anlatayım pek anlatma kabiliyetim yoktur ama15 yıl önce tabiki kardeşim ozaman bir yaşında teravih namazına camiye gittik sonra annem kardeşime tembih ediyor burdan kımıldarsan etlerini yolarım falan filan tabi kardeşim durur mu duvar kenarında bir oyuk bul başla içini iyice oymaya...sonra tabiki kireçler gözüne kaçmış yüzü binbir şekil annemin korkusundanda sesini bile çıkaramıyor neyse namazı kıldık kadının biri yanımıza gelip ay canım Allah yardımcın olsun çocukta özürlü galiba demez mi hehe ay ya ne koptuk ama
ay ya bir tanede ben anlatayım pek anlatma kabiliyetim yoktur ama15 yıl önce tabiki kardeşim ozaman bir yaşında teravih namazına camiye gittik sonra annem kardeşime tembih ediyor burdan kımıldarsan etlerini yolarım falan filan tabi kardeşim durur mu duvar kenarında bir oyuk bul başla içini iyice oymaya...sonra tabiki kireçler gözüne kaçmış yüzü binbir şekil annemin korkusundanda sesini bile çıkaramıyor neyse namazı kıldık kadının biri yanımıza gelip ay canım Allah yardımcın olsun çocukta özürlü galiba demez mi hehe ay ya ne koptuk ama
2000 yılında ankaraya gittik almanyadaki aile dostumuzun kızları evleniyor düğüne gittik
ben annem yatak odasında yatıyoruz bu arada evde alman misafirler gittiğimiz aile biz varız
sabah herkes uyanmış ben uyuyorum kahvaltı hazırlamışlar herkes kahvaltıda ev sahibi bir ara yatak odasına gelmiş bide ne görsünda ben bir güzel parmağımı emiyorum
bütün herkesi çağırmış beni uyurken alman misafirler ev halkı bigüzel beni izlemişler, küçükkende yapıordu hala unutmamış bu kız evlenecek daa parmak emio
ben uyandım herkese günaydın ama onlarda günaydın derken tip tip yüzüme bakıyorlarve anlam vermediğim bir gülümsemeyle karşılık veriyorlardı :26: meğer rezilllll olmuştum ama napim ben uyurken bilmiomki parmak emdiğimi
allahtan eşime söyledimdi evlenmeden gördüğünde şok olmadıama ilk gördüğünde oturmuş seyretmiş oda onlar gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?