Aynı şey benim basıma da geldi ya çok kötü oluyor tabi bi z sadece oturyorduk ama hava karanlık oldugu ıcın polis kımlık ıstedı ebnde evde unutmusum sen tutu bizi karakola götür sorada ceza kesip eve gönder paşa paşa ödedik tabi..
hahahahha koptum =) çünkü benzer bi olay bizimde başımıza geldi hemde ne kötü durumdapolislerde bizi öle kolay bırakmadılar azımıza dırtladılar resmen orda
benim değil ama ev arkadaşımın başına gelen komik bir olayı anlatayım duyunca birde gözümde canlandırınca kopmuştumgeçen sene ramazan ayındayız ev arkadaşımda teravih namazına gitmek istedi apartmandaki bir iki komşuyla beraber gidiyolar camiye ama nasıl kalabalık nasıl havasız diyo birde değişik kokular var diyo arkadaşım (Allahım sen affet)başlıyorlar işte hoca demiş ki ey cemaati müslim kardeşlerim cam kenarında oturanlar camları acsın demiş devam etmiş hoca cam acan olmamış hoca 5dk sonra:ey kardeşlerim camları acalım deyip devam etmiş bir tane cam açılmış yetmedi tabi diyo arkadaşım nasıl buruk bir hava içerde diyo ter,havasızlık aferdersiniz gaz kokuları hoca daha fazla dayanamamış ve söylediği:Allaaaaaah rızası için camları açın hemen
klasik dumurlar diye arkadaş bi sayfa açmış çok güldüm buna sizinlede paylaşmak istedim
(> Bir gün İzmir' de belediye otobüsünde gidiyoruz arkadaşlarla. Bizim arkadaş boş yer buldu
> ve oturdu. Sonraki durakta da eli bastonlu yaşlı bir amca geldi. Arkadaş da kıllığına adama
> yer vermedi. Adam o arkadaşın oturduğu koltuğun yanına geldi ve ayakta arkadaşın yer
> vermesini bekliyor. Fakat arkadaş yerini vermedi. Neyse adamcağıza da yazık bastonu
> otobüs hareket ettikçe bir o tarafa bir bu tarafa kayıyor. Arkadaş dayanamadı ve yaşlı amcaya :
> 'Amca bastonun ucuna lastik takarsan kaymaz' dedi. Adam şöyle baktı sonra;
> 'O lastiği zamanında baban taksaydı şimdi sen olmazdın ben de orada oturuyor olurdum'
> deyince bütün otobüs koptu. Arkadaş o gün bu gündür belediye otobüsüne binmez).
of ya amcanın cevabı çok güzel
Taze taze bir rezılık gelsın benden size ıkı gecedır alerjım yuzunden uyuyamıorum gecenın bı koru uyanıp uyuz gıbı kasınmaya baslıyorum bende neden kasındımı bulabılmek ıcın ugrasıorum ıkı gundur ne dokunuyorda bu kadar cok kasınıyorum dıye gece bır paket jelibonu hupletım ve cozumun jelıbondan olduguna kanat verdım neyse yıne jelıbon gazabına ugradım ıcın kasınmaya devam edıyorum esımde karsımda pc de fılım ızlıyor neyse o ara azda olsa uyuya kalmısım kızım kendını yırtıyor suuuttt dıye ama ben duymuorum esıdme askımmm azra sut ıstıyor( sut vermemeye calsıyorum son 2 3 aydır cok ıcdıgı cıın bana soruyor) bende ha tamm demısım susmusum uyumaya devam saat 3 olmus askım hadı kalk sahura masayı hazırlıyalım bende saat kac demısım saat 3 demıs daha erken saat 3 30 da ıse gıdıcem demısım uyku sersemı masayı hazırlamaya kalkdımda bıle ıse gec kaldım yaa dıye mıyıklıyormusum haberım yok kendıem gelınce esım hayatım hayırdır benden habersız ısemı basladında gecenın 3 30 unda ne ısı demezmı ne ısı ya dedım sen oyle dedın ıse gıdıcem dıye ne bılım dedım cıkdım halbukısı çalışmıyorum bıle ama uykusuzluk ıste benı çalısan bı anne yapmıs haberım yok
buna benzer bir durum benim başıma geldi.. ünv.'deyken evde 3 kişi kalıyorduk evimiz han gibi ve herşey tam takırdı.. son dönemlerde ev arkadaşlarıyla anlaşamadıkları için son bir kaç ay içinde ev tutmak istemediklerinden 2 kız arkadaşta bizim evin nimetlerinden yararlanmak istemeleri bizimde kirayı bölüşmemiz karımıza olcağından kabul ettik..
o banyo tam bir güzellik merkezinin ihtiyacını gidereck derece doluydu..ne ararsan vardı raflar yetmiyordu artık.. düşünün herkesin 5 şampuanı 5 saç kremi, 5 duş jeli, diş macunları, diş fırçaları, nemlendiriciler, ağda bantları, jiletler, düzleştiriciler, fön makinaları, maşalar, fırçalar, taraklar, lifler, havlular, makyaj temizliiciler, sabunlar falanlar filanlar.. (bu arada bunlar özel ihtiyaçlarımızdı ve herkesin kendine göre kullandığı markaları vardı ve sorun çıkmasın diye kızlarla bu tür giderleri ortak kullanmıyorduk bunlar kişisel masraflarımızdı bizimöyle anlaşmıştık ondan herkesin ayrı ayrı şampuanları cartları curtları vardı).. banyo yapmak bir işkenceydi orda dapdar bir ortam.. her neyse lafı çok uzattım...
sabah okula gidicez uyku sersemiyim ve okula yetişmek zorundyım geceden kalan makyajımı temizleyip makyaj yapcm işte.. makyajı temizliyceğim e makyaj temizleme bezini ortalıkta yok. elime pamuk alıp normal kremimi aradım ama acelede ediyorum bir yandan.. kızların dersi öğlen sadece biri benle gelecek oda odasında saçını düzleştiriyor.. e kimsede yok banyoda dedim kızlardan birinin kremini kullanayım. kimin haberi olacakordan bir tanesinin kapağını açtım ve pamuğa bir parça sürüp gözümü silmemle beraber dünya başıma yıkıldı.. ömrü hayatımda öyle bir acı, öyle bir yanma, öyle bir kızarıklık olmamıştı.. kan çanağı gibydi gözümden akan yaşları durduramıyordum istemsiz akıyordu.. :95::95: aman Allah'ım acıdan inliyorum musluğu sonuna kadar açıp yüzümü dayadım ama ne kar.. arkadaşım görünce suratımı noldu dedi tabi acılar içinde kıvranıyorum ama neden olduğunuda söylemiyorum.. sabun yaktı falan diyorum.. (söylesem hem foyam ortaya çıkacak hemde dillerinie düşüp alay konusu olacaktım) bir sorun yok hadi okula gidelim dedim tamam dedi çantasını almaya gittiği vakit direk o kreme baktım.. gözenek temizliğicisi olduğunu ve kesinlikle ve kesinlikle gözlere değdirilmemesi gerektiği uyarılarda yazıyordu.. inanın o acıyı kaç gün hissettim o kızarıklık zaten bir felaketti.. Allah cezamı vermiş oldu sanırım.. Evet.
en baştan beri okuyorum bağımlılık yaptı topik.ve bu anıya 3. rastlayışım tuhaf(şu an 290 dayım kızlar )
eğer arkadaşım başka bir yerden okuyup kendi başına gelmiş gibi beni keklediyse:26: haklı olabilirsiniz günahı arkadaşıma
bızım bır komsumuz vardı nezahat ablamız 36yaslarında mıdesınde rahatsızlık vardı asırı gaz cıkarırdı tutamazdı kendını bıgun marketten beraber alısverıs yaptık kasadayız tam arkamısda belkı 10kısı var nezahat abla bır saldı anında yuzu kıpkırmızı oldu yanımızda 7yasındakı ogluna donerek sercaaan dedi sankı o yapmıscasına sercanda üfffffff anne ya ossurup ossurup ustume atıyosun dıye bır bagırdı butun mıllet kendını tutmak ıstedı ama tutamadık
Super rezıl olmussuntebrıkler.
sıra bende , senınkı kadar komık olmasada sıgaradan bahsedıyorduk tabııkı zararlarından bende ızledıgım bır belgeselden bahsederken nıkotın yerıne nıkoteın demıs bulundum adam kahkahalar atarak benı utandırdı
ıkıncı rezıllıgım, devamlı gıttıgımız bır cafe vardı maalesefkı ben her gıttıgımızde erkeler tuvaletıne gıdıyormusum bunuda su sekılde anladım. Bırgun cafeye tekrar gıttık once lavaboya ugrayayım dedım oda bende gıdeyım oyle ıceceklerımızı soylerız dedı. tamam dedım. neyse yuruyoruz bana yol verdı bıraz korıdor dardı ben dırek erkekler wc sıne gırınce kahkahalar attı , burası degıl yan taraf dedı. olurmu ben hep buraya gırıyorum dedım salak gıbı. adam bır kahkaha daha patlattı
bundan yıllar önce üniversite yıllarım ve ankaradayım..akşam saat 8 gibi abimlerin evine doğru ilerliyorum,bu arada akşamın o saati koskoca yolda birtek ben varım..derken bir baktım belki 500 metre ötede bir adam belirdi ama herif tam bir maganda,yürüyüş bi acaip,gömlek düğmeleri göbeğe kadar açık,kıllar fışkırmış,altın zincir filan,eller kollar bi hareketli ki sormayın..adama bakıyorum ve o bana ben ona doğru adım adım yaklaştıkça adamın halini beğenmediğimden olsa gerek nedense yanımdan geçerken bana kesin bişey yapıcak duygusuna kapıldım..gözlerimi hiç ayırmadan adama bakıyorum ve bana bu herif kesssin bişey yapacak,ya elleyecek,ya mıncıklayacak duygusu ile başetmeye çalışıyorum derken adam yaklaştı yaklaştı ve tam yanımdan geçerken ben öyle kaptırmışımki kendimi sinirle ve vargücümle adama bir savurdum yumruğu..gözgöze geldik..adamcağız ''sen manyakmısın beaa''diyebildi sadece ve gözleri şaşkınlık doluydu..yazık meğer bişey yapmayacakmış ama ben nasıl inandırdıysam artık kerndimi daha yapmadan koydum yumruğu zavallıya..sonrada arkasından bakakaldım ben naptım diye..bu hikayeyi ne zaman anlatsam hep derim o adamcağızda kimbilir nerede ve kimlere anlatıyordur ''manyak bi hatun durup dururken yolda bana yumruk atmıştı'' diye..napim ayol kadın olmak zor zanaat...
bundan yıllar önce üniversite yıllarım ve ankaradayım..akşam saat 8 gibi abimlerin evine doğru ilerliyorum,bu arada akşamın o saati koskoca yolda birtek ben varım..derken bir baktım belki 500 metre ötede bir adam belirdi ama herif tam bir maganda,yürüyüş bi acaip,gömlek düğmeleri göbeğe kadar açık,kıllar fışkırmış,altın zincir filan,eller kollar bi hareketli ki sormayın..adama bakıyorum ve o bana ben ona doğru adım adım yaklaştıkça adamın halini beğenmediğimden olsa gerek nedense yanımdan geçerken bana kesin bişey yapıcak duygusuna kapıldım..gözlerimi hiç ayırmadan adama bakıyorum ve bana bu herif kesssin bişey yapacak,ya elleyecek,ya mıncıklayacak duygusu ile başetmeye çalışıyorum derken adam yaklaştı yaklaştı ve tam yanımdan geçerken ben öyle kaptırmışımki kendimi sinirle ve vargücümle adama bir savurdum yumruğu..gözgöze geldik..adamcağız ''sen manyakmısın beaa''diyebildi sadece ve gözleri şaşkınlık doluydu..yazık meğer bişey yapmayacakmış ama ben nasıl inandırdıysam artık kerndimi daha yapmadan koydum yumruğu zavallıya..sonrada arkasından bakakaldım ben naptım diye..bu hikayeyi ne zaman anlatsam hep derim o adamcağızda kimbilir nerede ve kimlere anlatıyordur ''manyak bi hatun durup dururken yolda bana yumruk atmıştı'' diye..napim ayol kadın olmak zor zanaat...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?