Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Aaa bidaha var :) benim regl dönemlerim çok yoğun geçer. erkek arkadaşımla aynı sınıftayız. derste yanımda oturuyor. ara verildi dışarı çıkıcaz herkezden önce kalktım ayağa çantamı filan toparlıyorum ki en ön sıralardayız. daha sonra bi ses aşkım bu neee? bi döndüm ki erkek arkadaşım sıradaki lekeye parmağını sürmüş bana gösteriyor.Tekrar oturdum sıraya herkez çıktı. erkek arkadşımın ceketi belimde okuldan en son çıktık. saf ya bide herşeye dokunması yokmu off öldürcek beni :):):)

hahahahha koptum =) çünkü benzer bi olay bizimde başımıza geldi hemde ne kötü durumda polislerde bizi öle kolay bırakmadılar azımıza dırtladılar resmen orda

galiba en rezili eşinizin size lağman yapmasıdır... doğumdan sonra ben bi türlü büyük yapamayınca aldık lağmanı.. sonrası razalet:)) ha bir de yeni evliyiz gece bi ses duydum bizimki yerde aşkım iyi misin diye panikledim kaçıyodum yol bitti dedi tabi ben hala olayın şokunda hala neyin var derken ağlamaya başladı pardon ağlıyo numarası yapmaya başladı benim el ayak zangır zangır derken üstüne bi kahkaha attı benle dalga geçiyomuşş.. o gün bugündür acımıyorum ona:))

hahahahha koptum =) çünkü benzer bi olay bizimde başımıza geldi hemde ne kötü durumda polislerde bizi öle kolay bırakmadılar azımıza dırtladılar resmen orda

aynen canım ya biz iki masum oturuyoru orada..Karakola kadar götürdüler bizi...Allaım içimden etmediğim dua kalmadı evi aramasınlar diyee..:)

yeni okumaya başladım topiği çok gırgır ve harika herşey okadar doğal ki insan daha bi zevk alıyor okurken...
benim eşimle ilgili o kadar anım var ki rezil olduğum aklıma geldikçe yazacağım bu akşam ki beni benden aldı zaten
menüde kuru fasülye vardı malumunuz biraz gaz yaptı eşim ikili koltuğa ayaklarını uzatmış bilgisayarda oyun oynuyo bende koltuğun diğer yarısında kedi gibi kıvrılmışım ayakları kucağımda kitap okuyorum bir hapşuruk geldi (gribim bi kaç gündürde) avcum battı ama sıçradı yinede eşimin bacağına ve o zorlanmayla zort diye bi ses geldi benden yerin dibine girseydim daha iyiydim dedim...eşim önce çözemedi sonra nasıl gülüyor nasıl gülüyor ağlıcaktım nerdeyse hapşurupumamı yanayım çıkan sese mi bilemedim....:78::78: hala dalga geçiyo benle şuanda şişt aşkım neydi o ya evi salladın diye bu kadarda olmaz ki ama

en baştan beri okuyorum bağımlılık yaptı topik.ve bu anıya 3. rastlayışım tuhaf (şu an 290 dayım kızlar )

bende sayfalar ilerliyo nasıl okucam diye üzülüyodum.meğerse msjları kopyala yapıştır yapıyomuş bazı kızlar

dün akşam yatmadan önce geldi aklıma bu anımda :26:
yine bir istanbul gezisi sevdiceğimle bu sefer yer büyük ada
aşkım istanbullu değil o yüzden nedense onu gezdirmek boynumun borcu gibi geliyo bana :26: hadi dedim adaya gidelim hiç gitmemiş daha ilk olarak benle gidicek ya ben kasım kasım kasılıyorum.neyse adaya vardık.ben tuturdum aşkım hadi bisiklet kiralayalım yoksa gezilmez burası.ve bütün olay bu sölediklerimden sonra gerçekleşti.
bi bisikletçiye gittik.adam bisikletleri verdi.bi baktım bana verdiği pembe önünde sepet olan kız bisikleti ben hayatta binmem buna dedim (çocukluktan beri erkek bisikletine binmeye alışmışım sevmiyorum böle bisikletleri hani seleyle direksiyon arası boşluk olanlar) neyse ben tutturdum binmem bende diğerinden istiyorum.çocuk başıma gelicekleri bilmiş sanki.ben diyorum yaaa olurmu ben biliyorum kullanmayı hiçte bişey olmaz ben bunu istemem.artistlik yapıcam ya bende
bisikletleri aldık bide ben selvi boyluyumdur biraz (boy1.60) ayaklarm zor yetişiyo yere.bindik bisikletlere gidiyoruz ben aaa aşkım bak bak derken son hatırladığım bana gelen faytondaki atın gözleri ve ben yerde
allahtan nasıl bir azimle kırdıysam direksiyonu çarpışmayı son anda engellemişim millet dönmüş bana bakıyo
tabi ben taviz vermicem çemkirerek niye kornasını çalmıyo hayret bişey dedim
aşkım bana bakıyo ben ona sonra beni kaldırdı yerden gözlerinden ateş çıkar gibi "ben sana demedim mi"dedi.ben içimden sayıyorum bi kerede ben haklı olıyım allahım nolur nolur diye :78:

eğer arkadaşım başka bir yerden okuyup kendi başına gelmiş gibi beni keklediyse:26: haklı olabilirsiniz günahı arkadaşıma

yok canım sana bişey demiyorum ben zaten.son sayfalara doğru olmuş bi kaç tane böle o yüzden yazdım

ay kızlar bende yeni bir inci daha.....
eşim biraz grip bu aralar sürekli lavaboda....neyse sabahleyin işe gitti bende regli olduğum için evi iyice silip süpüreyim dedim canım çıktı neyse en son banyo ve wc kaldı eşimde işten saat 3 gibi geldi ben hala evi temizlemek için cımalıyorum(buarada efendi evdeyken ev temizlenmesinde pek haz etmezde)sıra geldi banyoyaaaaaa eşim içerde üzerini değişiyor lavaboda kocaman bir süm....(eşim normalde temiz bir insandır ama olmuş birkere)ben bastım yaygarayı ah bana acıyan yok burnun kocaman içinden çıkanda kocaman keş keşlikten çıkmış mübarek vs sayıyorum ve hala temizliğe devameşimde tabi duymuş geldi şok geçirmiş gibi beni izliyor adam resmen dumur oldu kaldıiçinden dediki heralde benim gacının içine şeytan kaçmış

ay öldüm, at gibi kisniyorum suan

bitanede ben anlatayım.Bundan 2 yıl önce adetim gecikti diye hamilelik testi yaptıralım dedik.Annemle sağlık ocağına gittik laboratuvara girip sordum.adam dediki eczaneden test alıp gelirsen idrar tahlili yaparız.ben onu evdede yaparım.kan tahlil için gitmiştim.Neyse çıktık az ilerde özel bi tıp merkezi var orayada soralım dedik.Girdik içeriye kimse görünmüyo ortalıkta.Karşıda büyük bir kapı varmış baktım bitane bayan bilgisayar başında oturuyor.Buyrun dedi.Ben direkt hamilelik testi yapıyomusunuz dedim..öyle bakıyo kadın banalaboratuvarınız yokmu hamilelik testi yaptıracaktım diyorum..Kadın gülerek burası dershane diyo.Allah Allah ne zaman değişmiş.Nasıl utandım hızla gidiyorum annemde arkamdan geliyor.Yapmıyorlarmıymış diye arkamdan sesleniyo.sus diyorum değişmiş.ne değişmiş diyor...Neyse dışarı çıktık baktım binaya koskoca dershane yazısını nasıl görmez insan...hiç mi kafayı kaldırıp bakmadın diye kendi kendime kızıyorum..Bi yandanda ne zaman değişti burası diye düşünüyorum.Çok utanmıştım.....

bundan yıllar önce üniversite yıllarım ve ankaradayım..akşam saat 8 gibi abimlerin evine doğru ilerliyorum,bu arada akşamın o saati koskoca yolda birtek ben varım..derken bir baktım belki 500 metre ötede bir adam belirdi ama herif tam bir maganda,yürüyüş bi acaip,gömlek düğmeleri göbeğe kadar açık,kıllar fışkırmış,altın zincir filan,eller kollar bi hareketli ki sormayın..adama bakıyorum ve o bana ben ona doğru adım adım yaklaştıkça adamın halini beğenmediğimden olsa gerek nedense yanımdan geçerken bana kesin bişey yapıcak duygusuna kapıldım..gözlerimi hiç ayırmadan adama bakıyorum ve bana bu herif kesssin bişey yapacak,ya elleyecek,ya mıncıklayacak duygusu ile başetmeye çalışıyorum derken adam yaklaştı yaklaştı ve tam yanımdan geçerken ben öyle kaptırmışımki kendimi sinirle ve vargücümle adama bir savurdum yumruğu..gözgöze geldik..adamcağız ''sen manyakmısın beaa''diyebildi sadece ve gözleri şaşkınlık doluydu..yazık meğer bişey yapmayacakmış ama ben nasıl inandırdıysam artık kerndimi daha yapmadan koydum yumruğu zavallıya..sonrada arkasından bakakaldım ben naptım diye..bu hikayeyi ne zaman anlatsam hep derim o adamcağızda kimbilir nerede ve kimlere anlatıyordur ''manyak bi hatun durup dururken yolda bana yumruk atmıştı'' diye..napim ayol kadın olmak zor zanaat...

fenaymış canım

ay sabah sabah çok iyiydi

çok güldüm sabah sabah aklımada arkadaşımın anlattığı bir anısı geldi:
arkadaşım büyük bir tekstil firmasında çalışıyor...tabiii bir sürü tekstilci kızlar...başlarındaki şefleri olan adam yılışık bir şeymiş.kızlara yılışmalar filan ciddi duranlarada gıcıklıklar yapıyormuş....arkadaşımda bunu delikanlı kardeşinin yanında anlatırken kardeşi :-abla arkadaşları toplar icabına bakarım,sopayı hakketmiş diyince arkadaşımda olur walla demiş.işte oturduğu yeri servisten ineceği saati filan söylemiş neyse aradan bir kaç gün geçmiş arkadaşım işte... kardeşi arayıp:_abla o iş tamam demiş.arkadaşım hangi iş demiş.kardeşi : sizin şef uzuun bir süre değil kimseye yılışmak,ayağa bile kalkamaz deyice arkadaşım:_Allah belanı versin oğlum kimi dövdün sen şef burda demiş ...
arkadaşım anlattığında hem çok güldüm hemde çok üzüldüm... dedim:- yazık diğer adamda ne olduğunu şaşırmıştır...
arkadaşımın cevabı ile bitiriyorum artık yorumsuz:
-ÜZÜLME CANIM ÜZÜLME MUTLAKA O KAZMANIN BİZİM ŞEFTEN DAHA FAZLA BİR YAMUĞU VARDIR Kİ O DAYAK ONA NASİP OLDU

hay allahım yaaaçok komiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkk

süpermiş..............

quietnrkn cnm burda yazmam çk saçma oldu ama napaym sana ulaşamadm msne girermisn müsaitsen konuşalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…