Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Bence rezillik değil komik bir anı aranızda yani yanlış anlaşılma olmuş .. gülün geçin ben olsam kahka atarım ilahi yanlış anladım der geçerim :)

Bizde bir gün arkadaşlarla topluca dışarı çıkacağız şık giyindik mini etekler falan. iş yerinden yakın arkadaşımla ben öncesinde kuaföre gittik bende uzun zamandır kahkül kestirmek istiyordum kestirdim ve çok yakıştı güzel oldu falan. Atladık arabaya sonra sevgilimde aradı sizin arkanızdayım dedi trafikte denk gelmişiz. Bende güzel oldum yükseldim hissiyatı ile kırmızı ışıkta durunca indim salına salına arkadaki aracın camından içeri doğru sarktım boş musunuz canım diye espri yapacağım ve ordan arabaya bende binerim sevgilimle geçeriz diye düşündüm güya mini etek saçlar siyah kırmızı ruj elin adamına boş musunuz dedim. Bizimki bi kaç araç arkada kalmış. Ben heyecanla hiç arabaya dikkat etmedim adam şok ben şok sonra sevgilim yanımda bitti sen napıyorsun diye. Özür diledik adamdan. Baya tartıştık sonrasında güzel günlerdi.

Bir gün çok yakinimiz olan arkadaşlarımızla yemekteydik. 2 çift olarak. Neyse salataya limon aticam ama limon minik bir filenin içinde ve ağzı bağlı. Allah Allah limonu neden bu kadar süsleme ihtiyacı duymuşlar ki dedim içimden ve kurdelesini söktüm limonu sıktım. Tam sıkarken düşen çekirdekler eşliğinde filenin sebebini anlamış oldum ve masada olan eşim ve diğer arkadaslarla bakıştık. Kocaman bir kahkaha attık ve olayı kapattık hala olayı tam atlatamadigim için arada ya ben naapmistim öyle diyip bikac kere daha konusunu açıp üzerine güldüm 11 yıl önceydi bu yaşanan çok sık disarda yiyordum o dönemde ama hiç öyle bir limona denk gelmemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…