Bitane daha:) Anlattım mı bilmiyorum unuttum:)
Lise hazırlıktaydım..
Okulda çocuğun biri bana teklif ediyor reddediyorum..Israr ediyor..
Benim için başka erkeklerle kavga ediyor.. Tabi benim hava 1500:))
Bir konuşalım illaki konuşalım lütfen vs diyor... okulun kantinin orda bekle diyorum:)
Kantinde okulun bodrum katında..:)
Ufuktan ben göründüm hava 1500tabi merdivenin yukarısında ben aşağısında o beni bekliyor..
Ben o kibirle adımı merdivene atmamla koca merdiveni nasıl indim hiç hatırlamıyorum
Hatırladığım çocuğun ayaklarının dibine düşmem ve eteğimin açılması..uçtum resmen:)
çocuk iyi misin dedi zor tutarak Eveeeet!!! Kaldırayım mı Hayırrrrrr!!!!
Allahtan sonra okul değiştirdim
ay çok güldüm yaaa başıma gelirse benimde dünyam kararacakdünkü komik olayım.
Kızım ve arkadaşım dün hastanenin aciline gittik.enjeksiyon için fiş aldım.
acile de stajerler gelmiş genç toy çoncikler:)) eblek eblek bakıyorlar adamın yüzüne.
neyse fişi kayda verdik.2 numaraya geçin dediler.
yattım.
totoş açık bekliyorum öyle,enjekterümüz ilacımız elimizde beklerken,hemşire geldi.3ümüze bakıp enjeksiyon kime yapılacak dedi.
totoşu açık bir tek ben varım yatakta yatan.3ümüz birbirimize baktık ve kahkaha attık.
anaaam o ne
hemşire kızmış olacak ki 10 saniye sonra saplayıverdi iğneyi dünyam karardı vallahi
bugün rezillik olmasada ohalık bir olayımla daha sizlerleyim..
gece sahura kalktığım için tekrar yatınca bi hayli derin uyuyorum 10a kadar filan..
değişik sesler duydum yanımda hani rüyadaymışsınız gibi gelir yanınızdakilerin konuşmaları öyle birşeydi..ama bu konuşma değil bir kuş sesiydi..evet evet bu bir kuştu..
ama ben gözümü açamıyordum..en sonunda şööööööyle sağımdan soluma bir döneyim dedim..ooof yarabbim....pırrrrrrrrrrr diye bir güvercin kollarımın arasından tavana doğru uçtu ama benden nasıl bir çığlık..
imdaat yetişinn..!! uykulu insan evladına yapılacak bir şeymidir bu?
kalbim çarpa çarpa..iki adımda annemin yanında buldum kendimi..
hala olayı anlamadım tabi..işaret parmağım odamı gösteriyor..anne anne orda diye kekeliyorum sadece..
kuş kanatlarından ve şiddetli bir rüzgardan başka birşey duymadım..
neyse benim işaret parmağımın gösterdiği yönde annem ilerledi ve olay açığa kavuştu..
gece çok sıcak olduğundan balkon kapısını açmışım..
güvercinin tekide benim odama girmiş..kollarımın arasında kuluçkaya yatmış..ben sağdan sola döndüğümde de pırr diye uçmuş..gerisi malum..
şoktayım.artık güvercinleri sevmiyorum velhasıl kelam.
annemse bir anlıkta olsa şizofren olduğumu düşünmüş.
kuşu kıştlayarak çıkarmış.bende onun yatağında uykuya dalmışım.
ancak elimin tersinde biraz acı var.bu acıyıda sonradan anladım.
güvercine istem dışı bir tokat atmış olmalıyım..olsun o kadar.
bir başka olayımda görüşmek dileğiyle..
hoşça kalın esenle kalın
Bir çocuk beni sevdiğini söylemiş, yakışıklı mı yakışıklı biri... Bende seviyorum tabi onu ama o bunu bilmiyor. Her neyse tenefüs zili çalmış, yemeğe çıkıyoruz arada. Sınıflarımızda yakın. Ben sınıftan çıkarken dönüp baktım o da çıkıyor mu diye. Neyse çıkıyormuş bende arkadaşlarımla önüne geçtim. Artist artist hoplaya zıplaya iniyorum merdivenlerden. Bir indim hava 1500, iki indim hava 3000 son merdivenlere geldim çaaaaat diye bir ses bende. abartısız çizgi filmlerde duvara elini kolunu açarak yapışan insanlar gibi yangın merdiveni kapısına yapıştım. Çocuk tabi arkamda. Döndüm baktım ki bana bakıyor. Birde ona pis bir bakış atarak kalabalığın arasından sıvıştım ve bir süre ona baktıkça mosmor oldum:) O merdivenden sonra havamda kalmamıştı tabi. Neyseki okul değiştirdim.
ben degil ama erkek arkadasim bana rezil oldu :) oh olsun iici havalanmisti totosu
beni ziyarete geldi, ben isteyken dusa girmis ben ona daha once söylemistim hangi rafin bana ait oldugunu, oradakileri kullansin diye. 1-2 gün böyle gecti. ama saclari yagli gibi. hatta konustuk bi ara saclarin bakimsizlasmis falan diye.
o da bana, evet senin sampuanin güya e..r ama cok kalitesizmis saclarimi mahvetti, hem cok sacmaydi, bolca döktüm yikadim ovusturdum bi köpürmedi dedi.
tabi ifade aynen su: süyom sürüyom köpürmüyor.
canim sen hangisini kullandin diye sordum, o da oradaki ince sisedekini kullandim...
tabi beni aldi bir gülme, o da merakla soruyor ne oldu diye... dedim canim sapsalim, o sac kremi sampuan degil
yillar once yasadim bi animi paylasmak istiyorum kizlar,ben teyzem ve enistemin marketinde calisiyordum.toptancilar geldi tavuklar paketlenecek bilirmisiniz tavuk yuregini tavuk tasligini,onlari paketledim,etikeklenecek,fiyatini ogrenmek icin enistemin yanina gittim,marketin icinde 2 musteri.3 erkek toptanci enistem kasada,benim agzimda tasklik ve yurek var .......bu yurekler kaca diyecegime .....AYNEN SOYLE OLDU...ENISTECIMMM BU Y...R...KLAR KACA dedim o anda oyle sok oldumki maf olmustum toptancilar gulmemek icin kendini zor tuttu enistem afalliyarak toptancilara sasirdida diyebildi.oanda teyzem geldi ,ben maf oldum diyebildim neoldu dedi hala ben maf oldum gidiyorum dedim soyle neoldu dedi ben bu yurekler kaca diyecegime bu y,,r..klar kaca dedim teyzem guluyo ama ne guluyo ben dukkana 1 hafta ugramadim.. simdi hala bu anariz gulerizzzz
işyerinde patronum odasına çağırdı beni o günde önemli müşteriler var odada bende o gün terlik giymiştim en topuklusundan.neyse işle ilgili konuştuk ben kalktım kapıdan tam çıkacakken patronum bişey dedi bende cevapladım kapıya arkam dönük çıkıyordum tam kapıyı kapatıyordumki benim terlik parkeye takıl ayağımdan çık taa müşterinin koltuğunun oraya fırla bende kapıyı kapatmış bulundum tabi terlik içerde ben dışarda tekrar kapıyı açtım pardon diyip terliği giyip çıktım ama beni görseniz kıpkırmızı.o müşterinin bir süre telefonuna çıkamadım
kızlar 3 gündür okuyorum gülmekten ölecem ya
Dün gece zaten sahura kadar oturdum yazılanları okudum.
Bir yandanda diyorum ki ben ne şanslıyım hiç rezil olmadım diye
Az önce aklıma geldi bi rezilliğim hemen yazayım dedim
o kadar güldüm saklamak olmaz
Geçenlerde gece denize gittik, deniz çok yakın bizim eve
bi kaç saat denize girdik oturduk falan sonra kalktık eve gidelim diye.
Arabayı biraz uzağa park etmişiz. Ben kızın elinden tuttum öncen yürüyorum
arkadan kız kardeşim, sevgilisi( ki yeni tanşmıştık) ve kocişkom geliyor.
Kaldırım geniş ordan yürürken bi bakıyorum su akıyor kaldırım boyunca
kızımı kucaklıyorum dur kızım suya basma diye suyun üstünden atlıyoruz
sonra bi bakıyorum ki su garip bi şekilde hareket etmeye sonra da uzaklaşmaya başladı:44:
Durdum onu izlerken bi baktım bizimkilerde durmuş bana bakıyorlar ne yapmaya çalışıyorum diye?
Meğer 2 hanım teyze sohbet ederlerken sokak lambasından yana durmuşlar
onların gölgesini de ben su sanmışım
Onlarda bana bakıyorlar
Düşünün artık kızını kucaklayarak gölgelerin üstünden zıplayan sonrada şaşkın şaşkın bakan yarı ıslak bi hatun
Böyle güldüren bir topik ne duydum ne gördümAllah senden razı olsun Flock Ne zamandır takipteyim ama benim hiç rezilliğim yok diyordum ki bir tane aklıma geldi.
9 aylık evliyiz. Eşimin yanaklarını sıkmaya bayılırım. Yine o bayıldığım şeyi yapıp eşimin yanağına asıldım biraz fazla asılmış olacağım ki eşim yuhhh koparsaydın aşkım dediHadi canım o kadar sıkma ile acır mı? Senin de canın çok tatlıymış falan diye takılıyorum ben. Dur bide ben sıkayım dedi. :18: nasıl tırsıyorum ama canım çok tatlıdır çünkü. Sıkıyor yanağımı sözde ben dur diyene kadar sıkacak. Arada şiddetini arttırıyor. Ben de kendime laf ettirmicem ya acıdan ağlıcam ama yok acımıyor diyorum. Benim gözlerden yaşlar akmaya başlayınca eşim bıraktı yanağımı. Aynı anda yüzümde bi hafiflik oldu kesin kopardı. Ben başladım kopardın dimi, beni öpebileceğin tek yanağım kaldı dimi,o istemediğin allığımı sürmiyeyim diye kopardın dimi diye saçmalamaya. Eşim bir yandan gülüyor bir yandan yaşlarımı siliyor. Dakikalar sonra canımın acısı geçince anladımki yanağım yerinde. Artık eşim hafif bi el şakası yapmaya kalksa eli havada kalır şimdi ağlarsın sen der hemen. İyi ki bi diline düştük yanii
bu bir rezillik degil ama nikah konusu acildi ya aklima geldi.
bizim nikahta evet dedikten sonra sira imzya gelmisti. imzami atip defteri esime uzattim. kafami çevirdim baktim esim defterle butunlesmis sekilde. Bir de adam resim cekiyor olamaz yani boyle bisey. ben dik duruyorum poz vermek için, esimin yuzu defterde. bide kis kis guluyor. Nikahtan cikarken dedim noldu nie deftere girdin o kadar? aldigim cevap su. "KArsimda seyirciler, patlayan flaslar e onumde de defter. Kendimi sozlesme imzalayan futbolcu gibbi hissettim" yuh yani insan evlenirken bile futbol aklina gelir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?