- 5 Nisan 2011
- 2.114
- 990
- 163
ben degil ama erkek arkadasim bana rezil oldu :) oh olsun iici havalanmisti totosu![]()
beni ziyarete geldi, ben isteyken dusa girmis ben ona daha once söylemistim hangi rafin bana ait oldugunu, oradakileri kullansin diye. 1-2 gün böyle gecti. ama saclari yagli gibi. hatta konustuk bi ara saclarin bakimsizlasmis falan diye.
o da bana, evet senin sampuanin güya e..r ama cok kalitesizmis saclarimi mahvetti, hem cok sacmaydi, bolca döktüm yikadim ovusturdum bi köpürmedi dedi.
tabi ifade aynen su: süyom sürüyom köpürmüyor.
canim sen hangisini kullandin diye sordum, o da oradaki ince sisedekini kullandim...
tabi beni aldi bir gülme, o da merakla soruyor ne oldu diye... dedim canim sapsalim, o sac kremi sampuan degil![]()
buna benzer bir durum benim başıma geldi.. ünv.'deyken evde 3 kişi kalıyorduk evimiz han gibi ve herşey tam takırdı.. son dönemlerde ev arkadaşlarıyla anlaşamadıkları için son bir kaç ay içinde ev tutmak istemediklerinden 2 kız arkadaşta bizim evin nimetlerinden yararlanmak istemeleri bizimde kirayı bölüşmemiz karımıza olcağından kabul ettik..
o banyo tam bir güzellik merkezinin ihtiyacını gidereck derece doluydu..ne ararsan vardı raflar yetmiyordu artık.. düşünün herkesin 5 şampuanı 5 saç kremi, 5 duş jeli, diş macunları, diş fırçaları, nemlendiriciler, ağda bantları, jiletler, düzleştiriciler, fön makinaları, maşalar, fırçalar, taraklar, lifler, havlular, makyaj temizliiciler, sabunlar falanlar filanlar.. (bu arada bunlar özel ihtiyaçlarımızdı ve herkesin kendine göre kullandığı markaları vardı ve sorun çıkmasın diye kızlarla bu tür giderleri ortak kullanmıyorduk bunlar kişisel masraflarımızdı bizimöyle anlaşmıştık ondan herkesin ayrı ayrı şampuanları cartları curtları vardı).. banyo yapmak bir işkenceydi orda dapdar bir ortam.. her neyse lafı çok uzattım...
sabah okula gidicez uyku sersemiyim ve okula yetişmek zorundyım geceden kalan makyajımı temizleyip makyaj yapcm işte.. makyajı temizliyceğim e makyaj temizleme bezini ortalıkta yok. elime pamuk alıp normal kremimi aradım ama acelede ediyorum bir yandan.. kızların dersi öğlen sadece biri benle gelecek oda odasında saçını düzleştiriyor.. e kimsede yok banyoda dedim kızlardan birinin kremini kullanayım. kimin haberi olacak

Son düzenleme: