• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

ben degil ama erkek arkadasim bana rezil oldu :) oh olsun iici havalanmisti totosu:16: :16:

beni ziyarete geldi, ben isteyken dusa girmis ben ona daha once söylemistim hangi rafin bana ait oldugunu, oradakileri kullansin diye. 1-2 gün böyle gecti. ama saclari yagli gibi. hatta konustuk bi ara saclarin bakimsizlasmis falan diye.
o da bana, evet senin sampuanin güya e..r ama cok kalitesizmis saclarimi mahvetti, hem cok sacmaydi, bolca döktüm yikadim ovusturdum bi köpürmedi dedi.

tabi ifade aynen su: süyom sürüyom köpürmüyor.

canim sen hangisini kullandin diye sordum, o da oradaki ince sisedekini kullandim...

tabi beni aldi bir gülme, o da merakla soruyor ne oldu diye... dedim canim sapsalim, o sac kremi sampuan degil :70::70:

buna benzer bir durum benim başıma geldi.. ünv.'deyken evde 3 kişi kalıyorduk evimiz han gibi ve herşey tam takırdı.. son dönemlerde ev arkadaşlarıyla anlaşamadıkları için son bir kaç ay içinde ev tutmak istemediklerinden 2 kız arkadaşta bizim evin nimetlerinden yararlanmak istemeleri bizimde kirayı bölüşmemiz karımıza olcağından kabul ettik..

o banyo tam bir güzellik merkezinin ihtiyacını gidereck derece doluydu..ne ararsan vardı raflar yetmiyordu artık.. düşünün herkesin 5 şampuanı 5 saç kremi, 5 duş jeli, diş macunları, diş fırçaları, nemlendiriciler, ağda bantları, jiletler, düzleştiriciler, fön makinaları, maşalar, fırçalar, taraklar, lifler, havlular, makyaj temizliiciler, sabunlar falanlar filanlar.. (bu arada bunlar özel ihtiyaçlarımızdı ve herkesin kendine göre kullandığı markaları vardı ve sorun çıkmasın diye kızlarla bu tür giderleri ortak kullanmıyorduk bunlar kişisel masraflarımızdı bizimöyle anlaşmıştık ondan herkesin ayrı ayrı şampuanları cartları curtları vardı).. banyo yapmak bir işkenceydi orda dapdar bir ortam.. her neyse lafı çok uzattım...

sabah okula gidicez uyku sersemiyim ve okula yetişmek zorundyım geceden kalan makyajımı temizleyip makyaj yapcm işte.. makyajı temizliyceğim e makyaj temizleme bezini ortalıkta yok. elime pamuk alıp normal kremimi aradım ama acelede ediyorum bir yandan.. kızların dersi öğlen sadece biri benle gelecek oda odasında saçını düzleştiriyor.. e kimsede yok banyoda dedim kızlardan birinin kremini kullanayım. kimin haberi olacak :23::23::23: ordan bir tanesinin kapağını açtım ve pamuğa bir parça sürüp gözümü silmemle beraber dünya başıma yıkıldı.. ömrü hayatımda öyle bir acı, öyle bir yanma, öyle bir kızarıklık olmamıştı.. kan çanağı gibydi gözümden akan yaşları durduramıyordum istemsiz akıyordu.. :95::95::50::50::50::59:aman Allah'ım acıdan inliyorum musluğu sonuna kadar açıp yüzümü dayadım ama ne kar.. arkadaşım görünce suratımı noldu dedi tabi acılar içinde kıvranıyorum ama neden olduğunuda söylemiyorum.. sabun yaktı falan diyorum.. (söylesem hem foyam ortaya çıkacak hemde dillerinie düşüp alay konusu olacaktım) bir sorun yok hadi okula gidelim dedim tamam dedi çantasını almaya gittiği vakit direk o kreme baktım.. gözenek temizliğicisi olduğunu ve kesinlikle ve kesinlikle gözlere değdirilmemesi gerektiği uyarılarda yazıyordu.. inanın o acıyı kaç gün hissettim o kızarıklık zaten bir felaketti.. Allah cezamı vermiş oldu sanırım.. Evet.

Son düzenleme:
Taze taze bir rezılık gelsın benden size ıkı gecedır alerjım yuzunden uyuyamıorum gecenın bı koru uyanıp uyuz gıbı kasınmaya baslıyorum bende neden kasındımı bulabılmek ıcın ugrasıorum ıkı gundur ne dokunuyorda bu kadar cok kasınıyorum dıye gece bır paket jelibonu hupletım ve cozumun jelıbondan olduguna kanat verdım neyse yıne jelıbon gazabına ugradım ıcın kasınmaya devam edıyorum esımde karsımda pc de fılım ızlıyor neyse o ara azda olsa uyuya kalmısım kızım kendını yırtıyor suuuttt dıye ama ben duymuorum esıdme askımmm azra sut ıstıyor( sut vermemeye calsıyorum son 2 3 aydır cok ıcdıgı cıın bana soruyor) bende ha tamm demısım susmusum uyumaya devam saat 3 olmus askım hadı kalk sahura masayı hazırlıyalım bende saat kac demısım saat 3 demıs daha erken saat 3 30 da ıse gıdıcem demısım uyku sersemı masayı hazırlamaya kalkdımda bıle ıse gec kaldım yaa dıye mıyıklıyormusum haberım yok kendıem gelınce esım hayatım hayırdır benden habersız ısemı basladında gecenın 3 30 unda ne ısı demezmı ne ısı ya dedım sen oyle dedın ıse gıdıcem dıye ne bılım dedım cıkdım halbukısı çalışmıyorum bıle ama uykusuzluk ıste benı çalısan bı anne yapmıs haberım yok:D

klasik dumurlar diye arkadaş bi sayfa açmış çok güldüm buna sizinlede paylaşmak istedim

(> Bir gün İzmir' de belediye otobüsünde gidiyoruz arkadaşlarla. Bizim arkadaş boş yer buldu
> ve oturdu. Sonraki durakta da eli bastonlu yaşlı bir amca geldi. Arkadaş da kıllığına adama
> yer vermedi. Adam o arkadaşın oturduğu koltuğun yanına geldi ve ayakta arkadaşın yer
> vermesini bekliyor. Fakat arkadaş yerini vermedi. Neyse adamcağıza da yazık bastonu
> otobüs hareket ettikçe bir o tarafa bir bu tarafa kayıyor. Arkadaş dayanamadı ve yaşlı amcaya :
> 'Amca bastonun ucuna lastik takarsan kaymaz' dedi. Adam şöyle baktı sonra;
> 'O lastiği zamanında baban taksaydı şimdi sen olmazdın ben de orada oturuyor olurdum'
> deyince bütün otobüs koptu. Arkadaş o gün bu gündür belediye otobüsüne binmez).

of ya amcanın cevabı çok güzel

şimdiki eşim o zaman nişanlımla bankaya gittik para yatırdım gişeden falan neyse çıkıyoruz artık öğle tatili de oldu bankadaki bayanlar da yemeğe çıkıyo birer ikişer sonra tam biz kapıdan çıkarken melike burda mı nerde falan diye seslendi birisi ben de bi hışımla bi dönmüşüm bi yandan da o tarafa doğru ilerliyorum he evet burdayım benim melike benim adım melike benim falan gibi bir sürü zırvaladım tam ahtırlamıyorum bile artık neye konsantre olmuş ne düşünüyosam tabi bahsi geçen melike ben değil bankada görevli bi bayanmış yerin dibine girmiştim kadınlarda gülünce :78: Seneler geçti hala dalga geçer eşim diline düşmeye gör zati :63:

klasik dumurlar diye arkadaş bi sayfa açmış çok güldüm buna sizinlede paylaşmak istedim

(> Bir gün İzmir' de belediye otobüsünde gidiyoruz arkadaşlarla. Bizim arkadaş boş yer buldu
> ve oturdu. Sonraki durakta da eli bastonlu yaşlı bir amca geldi. Arkadaş da kıllığına adama
> yer vermedi. Adam o arkadaşın oturduğu koltuğun yanına geldi ve ayakta arkadaşın yer
> vermesini bekliyor. Fakat arkadaş yerini vermedi. Neyse adamcağıza da yazık bastonu
> otobüs hareket ettikçe bir o tarafa bir bu tarafa kayıyor. Arkadaş dayanamadı ve yaşlı amcaya :
> 'O lastiği zamanında baban taksaydı şimdi sen olmazdın ben de orada oturuyor olurdum'
> deyince bütün otobüs koptu. Arkadaş o gün bu gündür belediye otobüsüne binmez).

bunun aynısını başka bir yerde fıkra olarak okumuştum:D

Wınston lıght arkadaşımız şu ara tatilde galiba..
Duy sesimizi , yeni bombalarla aramıza dönmeni bekliyoruz:60::60::60:

eşime de tüm ailesine de rezilliğimi anlatayım :
bir hafta sonu kayınvalidemlerde oturuyoruz, eşim k.validem, k.pederim görümcem var, nereden açıldıysa bebek konusu açıldı o zaman hamile bile değil ben yeni evliyiz,
neyse k.v.anlatıyor işte şöyle tatlılar filan, eşimden konu açıldı, çok usluydu, şöyle akıllıydı şunları yapardı file..bi de dedi ki ilk dişleri çıktığında, meme emdikten sonra karnı doyar, sonra da memeyi ısırıp dişleriyle çekerdi diye..,
ben salağından el cevap..
- aa bana da aynısını yapıyor, demekki bebekliğinden kalmış :69::1:

aman Allahım gerçekten kötü

bende anlatayım..nişanlımdaydım beni çağırdı odadan gelsene die bende gidiodum meğersem saklanmış birde bööö yapınca ödüm patladı ve gaz kaçırdım ama duydumu bilmiyorum..küçük bi pırttı yani ...korkunca oluyo demekki:1::1::1::1::1:

bende anlatayım..nişanlımdaydım beni çağırdı odadan gelsene die bende gidiodum meğersem saklanmış birde bööö yapınca ödüm patladı ve gaz kaçırdım ama duydumu bilmiyorum..küçük bi pırttı yani ...korkunca oluyo demekki:1::1::1::1::1:

:9::9::9: çok şeker ya

benim değil ama ev arkadaşımın başına gelen komik bir olayı anlatayım duyunca birde gözümde canlandırınca kopmuştum :9::9:geçen sene ramazan ayındayız ev arkadaşımda teravih namazına gitmek istedi apartmandaki bir iki komşuyla beraber gidiyolar camiye ama nasıl kalabalık nasıl havasız diyo birde değişik kokular var diyo arkadaşım (Allahım sen affet)başlıyorlar işte hoca demiş ki ey cemaati müslim kardeşlerim cam kenarında oturanlar camları acsın demiş devam etmiş hoca cam acan olmamış hoca 5dk sonra:ey kardeşlerim camları acalım deyip devam etmiş:9::9:bir tane cam açılmış yetmedi tabi diyo arkadaşım nasıl buruk bir hava içerde diyo ter,havasızlık aferdersiniz gaz kokuları:9::9: hoca daha fazla dayanamamış ve söylediği:Allaaaaaah rızası için camları açın hemen:9::9::9::9::9::9:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60:

kızlar şimdi sıcacık bi rezil olma durumunu anlatıcam size..

işteyim daha öncede showrooma gelmiş olan patronun arkadaşı sima tanıdık isim yok hafızada...
patronu aradım xx..abi hani birlikte iş yapmışınız tuzakçılı ...isim gelmiyor akla
tabi yardım etcek ya az sesli bahtiyar bahtiyar diyor
bende telefonda xx abi banker geldi banker diyorum
patronda bana 10 dk snr geliyorum diyor ama ben kriz tabi abi şimdi karşımda hala gülüyoruz

pazo slm öncelikle msj yazdıktan 30 dk içinde silebirsin diye biliyorum ben msj yazdığın yerde mesaj düzenleme paneli yazıyor alıntı ile cvplanın yanında ben bu kadar biliyorum ordan siliyorsun ama 30 dk geçmisse bi bigim yok

sağol canım doğruymuş bu mesajımı düzenleyebiliyorum ama cok önce yazdıklarımı düzenleyemiyorum sanırım ne kötü yardımın için teşekkür ederim

Eşim değil ama sevgilime bende birçok kere rezil oldum. bi keresinde öğrenciyim ve yurtta kalıyorum. oda arkadaşımla başladık muhabbete ama konular aldı başını gidiyor. +18 e geçtik , televizyndakilere bile sarkıyoruz, erkek arkadaşıma sinirliydim bide ağzıma geleni sayıyorum filan.nasılsa kimse duymuyor ya rahatız. telefonda yatağın üstünde sen git üstüne otur bide erkek arkadaşımı ara. sonradan aklıma geldi telefonu elime bi aldım açık 10 dk. dır bizi dinliyormuş. allahım kapattım teli gömdüm kafamı yastığa öyle kaldım. sonra aradım ne duydun die ee tabi herşeyi duymuş. hiç bu kadar utanmamıştım:78:

Back
X