• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

ister görücü usulü olsun,ister tanışarak.nostaljik anlara bağlandığımızda hoş bir tebessüm konar yüzümüze...hele ki o ilk görüşmelerde,buluşmaya son yarım saat/bir saat kalaki hallerimiz.o,tamamen harika görünmek için çabalarımız ve onun yanında su gibi akan zaman...ama bir de hiç hesaplanmayan,kontrol dışı olan anlar vardır ki,bunu o an 'aha dünyanın sonu geldi işte!'dediğimiz,ve şu an o rezil olduğumuz ana gülebildiğimiz nahoş durum.işte arkadaşlar benim merak ettiğim de tam o andır.eşinize ilk nasıl rezil oldunuz,bu durumu nasıl toparladınız ya da toparlamaya gayret ettiniz?konuyu açan benim o halde ilk rezil olduğum anı ilk ben anlatayım:
90'lı yılların sonunda cep tel. bilinirdi ama öyle herkeste olmazdı.olanarda da zaten 'çeksin' diye masa üstüne koyarlardı cafe gibi yerlerde-ki bu bazıları için ucuz hava atma yöntemi olurdu.neyse...eşimle tanışalı henüz 1-2hafta olmuş ve bu buluşma hala önemli sayılanlardandı.1saat kala buşumaya,asi saçlarımı yatıştırmış, kıyafet seçilmiş,ozon tabakasını delecek kadar parfüm sıkılmış,makyaj 4 kere yenilenmişti.ayna karşısında gereken bakış ve gülümseme provaları yapıldıktan sonra büyük bir heyecanla yanına varılmıştır.her şey planlandığı gibi giderken, eşim birden gelecekle ilgili planlarını anlatır:'işimden memnunum ama ileride bi GSM-shop açma gibi bir fikrim var.gelecek onda ve bu işi yapan da pek yok.'o an dondum.pek duyulmayan bu GSM-shopu ben her nedense cinsel shop olarak anlamıştım.yetmedi bir de sesli olarak ifade ettim:'harika bi işin var neden bi seks-shop açma ihtiyacı duyuyorsun?'o anki suratını ne siz sorun ne ben söyleyeyim!doğru duyduğumdan o kadar emindim ki bi de sapık damgası vurmuştum içimden.bir an sustu sonra soğuk bir sesle:cinsel diil GSM-shop!'dedi.ve susmaya devam ettik sağ sola bakarak.....
Bence rezillik değil komik bir anı aranızda 😃 yani yanlış anlaşılma olmuş .. gülün geçin ben olsam kahka atarım ilahi yanlış anladım der geçerim :)

Bizde bir gün arkadaşlarla topluca dışarı çıkacağız şık giyindik mini etekler falan. iş yerinden yakın arkadaşımla ben öncesinde kuaföre gittik bende uzun zamandır kahkül kestirmek istiyordum kestirdim ve çok yakıştı güzel oldu falan. Atladık arabaya sonra sevgilimde aradı sizin arkanızdayım dedi trafikte denk gelmişiz. Bende güzel oldum yükseldim hissiyatı ile kırmızı ışıkta durunca indim salına salına arkadaki aracın camından içeri doğru sarktım boş musunuz canım diye espri yapacağım ve ordan arabaya bende binerim sevgilimle geçeriz diye düşündüm güya mini etek saçlar siyah kırmızı ruj 😂 elin adamına boş musunuz dedim. Bizimki bi kaç araç arkada kalmış. Ben heyecanla hiç arabaya dikkat etmedim adam şok ben şok sonra sevgilim yanımda bitti sen napıyorsun diye. Özür diledik adamdan. Baya tartıştık sonrasında güzel günlerdi.

Bir gün çok yakinimiz olan arkadaşlarımızla yemekteydik. 2 çift olarak. Neyse salataya limon aticam ama limon minik bir filenin içinde ve ağzı bağlı. Allah Allah limonu neden bu kadar süsleme ihtiyacı duymuşlar ki dedim içimden ve kurdelesini söktüm limonu sıktım. Tam sıkarken düşen çekirdekler eşliğinde filenin sebebini anlamış oldum ve masada olan eşim ve diğer arkadaslarla bakıştık. Kocaman bir kahkaha attık ve olayı kapattık 😁😁 hala olayı tam atlatamadigim için arada ya ben naapmistim öyle diyip bikac kere daha konusunu açıp üzerine güldüm 😁 11 yıl önceydi bu yaşanan çok sık disarda yiyordum o dönemde ama hiç öyle bir limona denk gelmemiştim 🤭

Back