- 27 Temmuz 2010
- 652
- 23
- 118
dün geceki olay limanda bi cafede oturuyoruz bizimkinin arabası yok ama galerici arkadaşları var maşallah bize gelmek için gidip gidip ordan araba seçiyo kafasına göre neyse yine iyi bi arabayla gelmiş imkansız biz istesek erişemeyiz maksat hava yapıcak neyse cafede nasıl kalabalık kalantor tipler oturmuş arabalarını çekmişler önündeki otoparka bizde çektik muhabbet edioruz vale lazım buraya dio arada iyi bi araba geçio bi dahakine böle bişeylemi gelsem ardından bi tane daha ama bu daha iyi üstü açık geçen bindim bi taneye ricky martin gibi saçlar kalktı havaya camın seviyesini becerememişler diye atıo tutuyo bende dalga geçiorum ondan almıyoruz biz deneme yapıoruz yoksa alırdık onu haklısın kırılıyorum ama gülmekten.velhasıl bi araba muhabbeti iyi geldi bütün gece.kalktık bu hesabı verirken uzaktan arabanın kapılarına açtı havalı havalı bindik kontağı çevirdi şok çalışmıyo araba
çevir çevir yok hiç umursamıyorum ama gülüorum kıs kıs aşkım çalışmıyo aküsü bitmiş galiba dedi napim bırak burda yürüyelim diorum inmiyoda ayağıyla yerinden oynattı arabayı başladı kapı açık itmeye gülermisin ağlarmısın bi elide direksiyonda cık olmıcak böle in aşkım sen it ben kullanıcam demezmi
gülermisin ağlarmısın etim ne budum ne dedim (1,55 boy 48 kilo)ama tutamıorum kendimi kahkaha atmaya başladım artık.omu bana rezil oldu benmi ona rezil oldum bilemedim şimdi biz ortama rezil olduk o kesinde
koşarak itti hop zıpladı çalıştırdı arabaya binince ilk cümlesi söz ver kimseye sölemiceksin.benden ona gelen şarkı "söz verememmm hayat bozaaaarrr"