• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

dün geceki olay limanda bi cafede oturuyoruz bizimkinin arabası yok ama galerici arkadaşları var maşallah bize gelmek için gidip gidip ordan araba seçiyo kafasına göre neyse yine iyi bi arabayla gelmiş imkansız biz istesek erişemeyiz maksat hava yapıcak neyse cafede nasıl kalabalık kalantor tipler oturmuş arabalarını çekmişler önündeki otoparka bizde çektik muhabbet edioruz vale lazım buraya dio arada iyi bi araba geçio bi dahakine böle bişeylemi gelsem ardından bi tane daha ama bu daha iyi üstü açık geçen bindim bi taneye ricky martin gibi saçlar kalktı havaya camın seviyesini becerememişler diye atıo tutuyo bende dalga geçiorum ondan almıyoruz biz deneme yapıoruz yoksa alırdık onu haklısın kırılıyorum ama gülmekten.velhasıl bi araba muhabbeti iyi geldi bütün gece.kalktık bu hesabı verirken uzaktan arabanın kapılarına açtı havalı havalı bindik kontağı çevirdi şok çalışmıyo araba :53: çevir çevir yok hiç umursamıyorum ama gülüorum kıs kıs aşkım çalışmıyo aküsü bitmiş galiba dedi napim bırak burda yürüyelim diorum inmiyoda ayağıyla yerinden oynattı arabayı başladı kapı açık itmeye gülermisin ağlarmısın bi elide direksiyonda cık olmıcak böle in aşkım sen it ben kullanıcam demezmi :52: gülermisin ağlarmısın etim ne budum ne dedim (1,55 boy 48 kilo)ama tutamıorum kendimi kahkaha atmaya başladım artık.omu bana rezil oldu benmi ona rezil oldum bilemedim şimdi biz ortama rezil olduk o kesinde :66: koşarak itti hop zıpladı çalıştırdı arabaya binince ilk cümlesi söz ver kimseye sölemiceksin.benden ona gelen şarkı "söz verememmm hayat bozaaaarrr" :66:

hepiniz süpersiniz yaa..bi rezillikde benden...aslinda hem esim hem ben rezil olmustuk..dügüne 2 hafta kala..biz disarda arabayla gezmeye cikmisiz..malum antalya sicagi,sahil kenarindayiz..aylardan agustos...sonra ordan uzaklastik...eve gidecektik güyaa..:1:sonra esim arabayi issiz etrafi bolca agac olan,GÖLGELI vede deniz manzarali bi yere park etti..."seni eve götürmeden önce braz daha sohbet edelim falan "dedi..ee biraz konustuk,snra beyefendi uslu mu durur..basladi beni öpmeye sarilmaya falan..bende karsilik verdim tabiki:69:biz baya bi ise dalmistik(ben onun agzinin icinde dans ediyo durumundaydim:52:)öpüsmeye öyle dalmisiz ki(bu arada arabada klima calistigi icin pencereler,kapilar kapali) arabanin yanina gelenleri görmemisiz..birden esimin tarafina kapiya birileri vuruyo..benböyle kaldim:53:polis memurlari ile göz göze...ne yapacagimizi sasirdik..romantizm uctu tabiki!!nasil brbirimizden ayriliyoruz ama görmeyin!!ben üstümü düzeltiyorum falan:53:esim kapiyi acti,polis:"kardesim siz burda napiyosunuz!!karsi taraftan(ileride uzaktaki apartmanlari gösteriyo)bi ihbar aldk..burda bi arabanin icerisinde rahatsiz oldugumuz olaylar oluyo diye!kimliklerinizi alabilir miyiz"
ne diyecegimizi sasirdik..kendimizi savunamadik bile..esim kimligini verdi...ben kimligimi evde unutmaz miyim bide!!!artik bizi hic salmazlar diye düsünüyorum..nasil utandim inanamazsiniz!!esim durumu kurtamaya calisiyo(nisanliyiz,nisanlimi gezdiriyim demistim..nisanlim buralara yabanci.kendisi almanyadan geldi falan)sonra allahtan bi ceza falan almadan bizi biraktilar..ama polis memurunun bizi birakirken esime dedigi lafi hala unutmam:"hadi gidin bakalim!nisanlini da böyle gölgelere degil,daha güzel yerlere götür"...3 yil oldu evleneli,biz bu olayi hala hatirlariz vede adini"GÖLGE" koyduk..bazen sakalasiriz esimle"canin sIkIlIRSA gölgeye gidelim istersen"falan diye....ayy ne rezillik di yaa:18::18:

Aynı şey benim basıma da geldi ya çok kötü oluyor tabi bi z sadece oturyorduk ama hava karanlık oldugu ıcın polis kımlık ıstedı ebnde evde unutmusum sen tutu bizi karakola götür sorada ceza kesip eve gönder paşa paşa ödedik tabi..

kızlar 3 gündür okuyorum gülmekten ölecem ya:52:
Dün gece zaten sahura kadar oturdum yazılanları okudum.
Bir yandanda diyorum ki ben ne şanslıyım hiç rezil olmadım diye:27:
Az önce aklıma geldi bi rezilliğim hemen yazayım dedim
o kadar güldüm saklamak olmaz:10:

Geçenlerde gece denize gittik, deniz çok yakın bizim eve
bi kaç saat denize girdik oturduk falan sonra kalktık eve gidelim diye.
Arabayı biraz uzağa park etmişiz. Ben kızın elinden tuttum öncen yürüyorum
arkadan kız kardeşim, sevgilisi( ki yeni tanşmıştık) ve kocişkom geliyor.
Kaldırım geniş ordan yürürken bi bakıyorum su akıyor kaldırım boyunca
kızımı kucaklıyorum dur kızım suya basma diye suyun üstünden atlıyoruz
sonra bi bakıyorum ki su garip bi şekilde hareket etmeye sonra da uzaklaşmaya başladı:44:
Durdum onu izlerken bi baktım bizimkilerde durmuş bana bakıyorlar ne yapmaya çalışıyorum diye?
Meğer 2 hanım teyze sohbet ederlerken sokak lambasından yana durmuşlar
onların gölgesini de ben su sanmışım:30:
Onlarda bana bakıyorlar:33:

Düşünün artık kızını kucaklayarak gölgelerin üstünden zıplayan sonrada şaşkın şaşkın bakan yarı ıslak bi hatun:17:

hahahhhhyy:60: Allah ta seni güldürsün canım ya koptum :60::60::60::60::60::60::60::60::60:

dün erkek arkadaşım odamı kurcalıyordu..
baktı masanın üstünde roll on..
aa hayatım roll- on mu o?
benden anında trik cevap
hayır aşkım avon o..
:53::53:peki aşkım:53:

gül gül öldüm saatlerdir okuyorum ama kendimle ilgili anlatacak bsy gelmiyo aklıma elbet vardır!!!

annemle babamın basından geçen bi olayı anlatayım çok komik değil ama şimdi bu geldi aklıma...
4-5 yıllık evliyken annemle babam...
annem altın bilezik kolye vb ziynet eşyalarını çok sever hala da günlük olarak altın bilezikleri kolundadır...
işte annem bir sabah uyanıyo bakıyoki kolundaki 5 bilezikten 4 ü yok :84::84:
hemen babamı uyandırıyo gece sen mi aldın diye adama iftira atıyo nasıl bi güvensizlikse( ki benim babam cennetliktir )
babam işe gittikten sonra annem ortalığı bir güzel arıyo bileziklerin biri kapı arkasında ikisi yatağın altından ve arkasından biri de günleeeerr sonra yüklükteki yorganların arasından çıkıyo...
rüya hali falan olmalı ama nasıl iştir bu yinede yıllardır aklımız ermedi...

Bu olayı başka bir topikte de anlatmıştım hala gülerim

Eşimle gece yürüyüş yapıyorduk saat 12 civarları,bi de bi emanet vardı kayınvalidemlere bırakmamız gerekiyor
Hadi uğrayalım dedik yatmamışlardır

Zile basıyoruz basıyoruz açan yok kapıda bayağı bekledik,dedik allah allah nerde bunlar
tam geri dönüyorduk ki kayınpeder kapıyı açtı:52:

görüntü aynen şöyle

nefes nefese,terlemiş,gömleğini yanlış iliklemiş "hayırdır bu saatte" dedi:1:

biz eşimle birbirimize bakıp çaktırmadan güldük,"naber baba,anne nasıl"dedik

hala nefes nefese"iyi o da banyoda"dediiii:1:

eşimle babası da kanka gibidirler

neyse baba yarım bırakma hadi biz kaçtık diye kahkaha patlatarak uzaklaştık:1:

kayınpeder de "hadi yürüyün çatlaklar sizi"dedi gülüp kapıyı kapattı...

Yolda kaynıma rastladık(bekardı o zaman)dedik böle böle o da bastı kahkahayı babasını aradı

"baba işiniz bitmediyse ben abimlere geçebilirim"dedi manyak...

ordan nasıl saydırıyo kayınpeder gülmekten ölmüştük o gün

o komik görüntüsü gözümün önünden hiç gitmez :1:

:53:
ay kızlar bende netten ankara oyun havaları arıyodum bi arkadaş evlencek ona kına için cd hazırlıyorum şarkının altında çok güzel yorumlar yazıodu bende güvendim kişilere ve indirdim attım cd ye sonra allahın sevgili kuluymuşumki şarkıyı dinlemek geçti içimden yoksa beni düğünden kovarlardı sapık heralde deyip...şarkı aynen şöyle;

dayaklar yorgana tekme atar
kırmızı kilot içinde kabak gibi a......yatar
yalellim yalah

.haydarpasa garinda
anasi da yaninda
istedim de vermedi
ciban da ciksin a.........da, yalelli yar yar.

dokumaci kizlar yalelli yar yar..

hamam tasi gümüsten
yeni ciktim s......şten
bunu da bana ögreten
senin ibne enisten, yalelli yar yar.

tarlanin köseklisi
gömlegin ipeklisi
s.....ştikce tat verir
avradin sidiklisi, yalelli yar yar.

taksiden inmem diyon
faytona binmem diyon
bacaklarin omzumda
hala da vermem diyon, yalelli yar yar.

:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53: nasıl bi psikolojiyle yazılmış bu şarkı yaaaaa allahım altıma yapıcam sabah sabah gerçiğ sidiklis makbulmüş ama aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok güldüm :60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

Çok güzel bir konu olmuş ya. Benim de çok rezilligim olmuştur yani :61: Annemi rezil ettigim de..
Küçükken çok boşboğaz bi çocuktum ben hiç ağzımda laf tutamazdım.5-6 yaşındaydım. Annemin günü var bizde. Komşular toplancak annem temizlik yapıyo filan.Bizim üst kat komşumuz vardı bi de .Karadenizli çok sempatik insanlar çok severim yanlış anlamayın .Evde horon teperlerdi geceleri:52: Ama çocukları bi gelir dağıtırdı her yanı geldiklerinde.Annem de çok bıkmış olacak ki şakayla karışık "Bugün gelmese bari zor toparladım evi" filan dedi.Ben durur muyum duydum tabi:62:Neyse misafirler geldi herşey güzel 20-25 kişi filan var evde.Sonraaa kapı çaldı onlar geldi.Tabii ben koşa koşa gerildim kapıya hemen :61:
"Teyze , Annem sizi istemiyo evi batırıp gidiyomuşsunuz"dedim. Tabi komşumuz Şok :53:
Neyse içeri girdim.Bi baktım çıkmış balkondan anneme bağırıyo."Ne yaptım ben sana abla? Niye beni istemiyon. çocuklarını saldın üstüme "filan filan.
Bu sefer de annem olanlardan habersiz şoka girdi :53: Herkes duydu bağıra bağıra söylüyo bide.Rezil oldu annecim:69: Hemen özür diledi annem geldiler yine 5 dk sonra eve.Tabi kıyamet misafirler gittkten sonra kopacaktı.Gitmesinler diye misafilerin gözlerinin içine bakıyorum ben :59:
Allahtan ucuz yırtmıştım pek kızmamıştı annem. :61:

Son düzenleme:
kocişe rezilliğim düğünümde düşmemdi herhalde deli gibi kendinden geçmiş bir vaziyette arkadaşımla oynarken ben pat yerde ,ruhen yerin dibinde ...hemen eşim geldi bişeyin varmı diye sordu belli etmicem ya yok canım dedim hemen ayağa kalkıp kaldığım yerden devam ettim....

ikinci unutamadığım rezilliğim eczaneye kızıma ilaç alıcam malum çocuk çantası kalabalık oluyo yedek kıyafetler felan ...para çıkarıcam baktım cüzdanda para yok arta kalan paraları çantaya atmıştım arıyorum arıyorum yok bayada vakit geçti adam bekliyo çantanın derinliklerinde araştırrken ben he tamam buldum dedim çıkardım orkit ama öle bi çıkarışki da da dant el havada niyeyse.... o eli nasıl geri çantaya teptim anlatamam...

Gülmek istediğimde mutlaka bu topiği okuyorum. Eşimin evine bekarken yardımcı bayan geliyordu. Eşim jinekolog olduğu için evde koliyle kayganlaştırıcı jel var. Yardımcı bayan bunları deterjan zannedip evi bir güzel jelle temizlemiş yerde laminatlar nasıl kayıyor kadıncağız jelleri yurt dışından deterjan getirmişler diye düşünmüş.

küçükken annemi ve babamı yerin dibine sokmuşum :69:

almanyadayız her hafta sonu aile dostlarımızla bir aradayız gitmek için annem beni giydirip hazırlarken yeni iç çamaşırı almış bi güzel giydirmiş çok hoşuma gitmiş heralde aldıkları:66: poposunda gülü varmış:69:

aile dostlarında hepimiz sofradayız ben ikide bir halil amca baaaaaaaaaaak donuma ayy çok güzelmiş diyor tabi herkesss, bir iki tekrarlamadan sonra anneee sende göster donunu................

annem şok babam şok :53: herkes sofrada sus pus önüne bakmış :77:ama ben çocukttum:26:

babam bida çocuğun yanında dikkat et ...:47:

2000 yılında ankaraya gittik almanyadaki aile dostumuzun kızları evleniyor düğüne gittik

ben annem yatak odasında yatıyoruz bu arada evde alman misafirler gittiğimiz aile biz varız

sabah herkes uyanmış ben uyuyorum kahvaltı hazırlamışlar herkes kahvaltıda ev sahibi bir ara yatak odasına gelmiş bide ne görsün :60: da ben bir güzel parmağımı emiyorum :69:

bütün herkesi çağırmış beni uyurken alman misafirler ev halkı bigüzel beni izlemişler, küçükkende yapıordu hala unutmamış bu kız evlenecek daa parmak emio:1:

ben uyandım herkese günaydın ama onlarda günaydın derken tip tip yüzüme bakıyorlar:61: ve anlam vermediğim bir gülümsemeyle karşılık veriyorlardı :26: meğer rezilllll olmuştum :59: ama napim ben uyurken bilmiomki parmak emdiğimi:59:

allahtan eşime söyledimdi evlenmeden gördüğünde şok olmadı :34: ama ilk gördüğünde oturmuş seyretmiş oda onlar gibi:61:

Bide benim nikah var nikah solanuna geçtik düğün yerine nikah yapım ben kafayı kaldırdım heyecan dorukta herkes bana bakıyo kalbim acayip çarpıyo nikah memuru okadar hızlı konuşuyoki gelin hanım adınız soyadınız anne adınız baba adınız dogum yeriniz dedi sesizlik anlamadımki ne sordugunu bakıyorum aval aval tekralasın diye yok sonra haaaa yaptım adama bütün salon kahkayı patlattı tekrar sordu hızlı söyledim dogum yerimide yanlış söyledim.. eşimde böbürlü böbürlü güzel bi şekilde söyledi soyadlarıyla sinir olmuştum nikah cd sini izleyemiyorum..cevaplarda okadar komikki düşüne düşüne eşimin akrabaları konuşmasında problemmi var özürlümü diye sormuş.. :63:

Gülmekten altıma kaçırdım ya

ay ya bir tanede ben anlatayım pek anlatma kabiliyetim yoktur ama:27:15 yıl önce tabiki kardeşim ozaman bir yaşında teravih namazına camiye gittik sonra annem kardeşime tembih ediyor burdan kımıldarsan etlerini yolarım falan filan:52:tabi kardeşim durur mu duvar kenarında bir oyuk bul başla içini iyice oymaya...sonra tabiki kireçler gözüne kaçmış yüzü binbir şekil annemin korkusundanda sesini bile çıkaramıyor neyse namazı kıldık kadının biri yanımıza gelip ay canım Allah yardımcın olsun çocukta özürlü galiba demez mi hehe ay ya ne koptuk ama:52:

ay ya bir tanede ben anlatayım pek anlatma kabiliyetim yoktur ama:27:15 yıl önce tabiki kardeşim ozaman bir yaşında teravih namazına camiye gittik sonra annem kardeşime tembih ediyor burdan kımıldarsan etlerini yolarım falan filan:52:tabi kardeşim durur mu duvar kenarında bir oyuk bul başla içini iyice oymaya...sonra tabiki kireçler gözüne kaçmış yüzü binbir şekil annemin korkusundanda sesini bile çıkaramıyor neyse namazı kıldık kadının biri yanımıza gelip ay canım Allah yardımcın olsun çocukta özürlü galiba demez mi hehe ay ya ne koptuk ama:52:

:9::9::9::9::9::9::9:

:60::60::60::60::60::60::60::60:

2000 yılında ankaraya gittik almanyadaki aile dostumuzun kızları evleniyor düğüne gittik

ben annem yatak odasında yatıyoruz bu arada evde alman misafirler gittiğimiz aile biz varız

sabah herkes uyanmış ben uyuyorum kahvaltı hazırlamışlar herkes kahvaltıda ev sahibi bir ara yatak odasına gelmiş bide ne görsün :60: da ben bir güzel parmağımı emiyorum :69:

bütün herkesi çağırmış beni uyurken alman misafirler ev halkı bigüzel beni izlemişler, küçükkende yapıordu hala unutmamış bu kız evlenecek daa parmak emio:1:

ben uyandım herkese günaydın ama onlarda günaydın derken tip tip yüzüme bakıyorlar:61: ve anlam vermediğim bir gülümsemeyle karşılık veriyorlardı :26: meğer rezilllll olmuştum :59: ama napim ben uyurken bilmiomki parmak emdiğimi:59:

allahtan eşime söyledimdi evlenmeden gördüğünde şok olmadı :34: ama ilk gördüğünde oturmuş seyretmiş oda onlar gibi:61:

o olay olduğunda kaç yaşındaydınız merak ettim:60:

anacigim yazmayin daha fazla :1::1:

kac gündür konuyu bitirecem diye kafayi yiyecem, 380 lerdeyim, cok güzel ya :69:

gülmekten ölüyorum, evde herkez beni deli saniyo :D ay attim bütün stresleri vallaha :D müthissiniz

:66: :66::nazar:

:1::1::1::1::1::9::9::9::9::9::52::52::52::52::52::64::64::64::64::64::66::66::66::66::66::60::60::60::60::60:

Back
X