Gebeliğe Hazırlık eşinize bebek sürprizini nasıl vereceğinizi düşündünüz mü :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Test yaptım, ben bile inanamadim hamile olduğuma. Beklemiyordum yani. Bi yarım saat kendi kendime güldüm banyoda. Sonra götürdüm gösterdim. Bi yarım saat de birlikte sirittik. Hic bu kadar mutlu olduğunu hatırlamıyorum. Gerçek mi bu diye sorup durdu. Çünkü o ilk gunden beri istiyordu, ben istemiyorum diye ertelemistik. Yani sürpriz falan yapmadım. Amaaan ne gerek var zaten

benim tam belli degil bugün kesinleşecek eger insalalh pozitif gorursem hem testi hemde küçük bir not ve 1 parça bebek esyasini kutum var eve koycam hediye paketi yapicam akşam eve gelince sana kargo geldi bugün diyip vermeyi dusunuyorum inşallah nasip olur

Ben tedavi sonucu hamile kalmıştım. Sabahın 6sında test yapmıştım evde. Sonra eşimi uyandırıp testi göstermiştim. Nasıl sevinmişti.. Sonra kaybettik bebeğimizi. İkincide yine test yaptım ikinci çizgiyi görünce sevinçle götürüp göstermiştim. Kimyasal olmuştu o da yine sevincimiz yarım kalmıştı. Tüp bebek tedavisi görüyoruz, hamile kalırsam ilk 2 ay sürpriz şöyle dursun, korkudan sevinebilir miyiz onu bile bilmiyorum..

aynı fikirdeyim daha farklı şeyler düşünüyorum bebek ayakkabısı vs değilde ama önce hamile kalmalıyım
Ben de hastaneye gideceğim saat 2'de, kan vereceğim, bakalım ne diyecekler? 4-5 gündür yanıyorum, kasıkta şişlik var, 22sinde de baş dönmesi + kusma oldu, sabah da hafif bulantı, ilkinde hiçbirşey yaşamadım, şimdi emin de olamadım. Enfeksiyon olabilir, kist de olabilir, bebekte ...

AY HADİ İNŞALLAH BEBEK HABERİDİR BİZEDE HABER VER

Okadar iyi anliyorum ki sizi ilki tup bebekti 11 haftada kalbi durdu hala hatirliyorum heycanimizi oh sonunda bitti bu tedavi sureci diye konusmalarimizi. Kalbi durunca nasil bidaha o surece basliycam diye dusundum. Aradan 7 ay gecti kendiligimden gebe kaldim yine heycan mutluluk tavan bu defa eminiz bise olmaz diye nasilsa kendi oldu. Onunda kalbi durdu. Suan hamile kalirsam birak sevinmeyi onuda mi kaybedecem diye aklim cikacak herhalde. Cunku daha hamile kalmadan o kafayi yasiyorum ikisinin kalbi durdu 3. De mi oyle olacak. Nasil gecer o surec bilemiyorum

Test yaptim gosterdim, hayirlisi dedi. 2. Testi de yaptim gosterdim kan da ver dedi. Kan tesi kesin cikinca sarildik gulduk mutlu olduk. Bu arada kan tesinin sonucu telde soyledim aksam sarildik Ailelere de hemen o gun soyledik toplayip bebek bekliyoruz diye cenemi tutabilsem surpriz yapabilirdim belki.

Ben 2. aşılamamda hamile kaldım. Oh be bitti dedik eşimle. Buraya kadarmış sınavımız dedik. 6 buçuk haftalıktı düşük yaptığımda. Gözümün önünden gitmez o gördüğüm görüntü. Üstüne 2. ayda kendiliğinden gebe kaldım. Kendiliğinden oldu dedik, iyi olacak bu kez dedik. Kimyasal gebelik olarak sonlandı 1 hafta içinde. Tüp bebek yaptırdım bu ay. Embriyo kalitesi çok iyiydi. Doktorum çok umutluydu, sonuç negatif. Korkuyorum bende senin gibi. İlk ikisi gibi hüsran mı olacak diye.. Hep yüreğim ağzımda geçecek sanki.. Rabbim yardımcımız olsun. Bize ve bizim gibi zor sınavlardan geçenlere bir an önce sağlıklı gebelikler, sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.

Buyuk oglumda disarda kalabalikta soylemistim adam tepki verememisti ikizlerimde aksam evde gizlice test yaptim resmini cektim bi sure sonra whatsapptan attim o esnada videoya alamaya basladim. Esim kimden mesaj geldi diye bakarken yuzunde olusan o mutlulugu videoya da alabildim coj guzel hatira kaldi tavsiye ederim

Cok erken söylemişsiniz, ben 8inci ayıma kadar bekledim. Aslında daha da söylemeyecektim de eşim son 1 ay daynamadi

Cok erken söylemişsiniz, ben 8inci ayıma kadar bekledim. Aslında daha da söylemeyecektim de eşim son 1 ay daynamadi
Ben oyle seylere inanmiyorum. Uzucu bir sonucu da olsa ailem sonucta her zaman yanimdalar. Keza 9. Ayimdayim hala olumsuzluk yasayabilirim. Ben her seyi paylasan bir insanim zaten uzun sure hic bir seyi icimde tutamam.

Ayrica gobeginizden kimse anlamadi mi? 8 ay gec degilmi

Aminnn insallahhh.. Bende genetik test sonucunu bekliyorum. 1 ay oldu kurtaj olali umarim genetik bir sorun cikmaz tesaduftur ust uste dusukler

Enim 7 buçuk aylıkken, 3 aylık hamile göbeği vardı, iç karnımın geniş olduğunu söyledi doktorum

Aminnn insallahhh.. Bende genetik test sonucunu bekliyorum. 1 ay oldu kurtaj olali umarim genetik bir sorun cikmaz tesaduftur ust uste dusukler
Bende yaptırdım hem eşime hem kendime. Kan pıhtılaşmasınada baktırın mutlaka. Tedbir bizden takdir Allahtan.

Doktordayım. Bakalım sonuç ne? 3 seçenek.

1 enfeksiyon
2 kist
3 bebek

inş 3.şık olur
Randevu saat 2 de, beni 3e 20 vardı içeri aldıklarında. Kontrol etti, emin olamadı kan aldılar, sonuç normaldr 1 saatte çıkar, ancak ben bekleyemedim. Çok bunaldım, ve serin havada bile yanıyorum. Acilen üzerimdekileri çıkarmam lazim, oturduğum yerde terliyorum. Kan tahlili sonuçları çıkınca mesaj atarlar. Bakalım ne çıkacak.

belli oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…