• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle çok yeni hamileyim

Valla siz iyi dayanmışsınız. Resmen duygusal şiddete maruz kalıyorsunuz, kayınpederiniz sizi evden kovuyor ve eşiniz meseleyi ciddiye almıyor. Ben çoktan kapıyı çekip çıkmıştım. Allah size sabır versin
Eşim orası benim ewim adam olan gelip benim karımı çıkarsın o ewden dedi ailesiyle büyük kavga etti ama sonradan gorumcemle pazarda karşılaştık hicbisey olmamış gibi gelip sarılıp öptü napicagini bilemedim ama mesafemi uzun süre korudum şimdi biraz aramız iyi derken bu seferde yanımdaki hergun dedikodumu yapıp beni kotuleyince aramız yine açılır gibi oldu hayır benim eşimle ewde sıradan ettiğim kavgalardan sizene

Eşim orası benim ewim adam olan gelip benim karımı çıkarsın o ewden dedi ailesiyle büyük kavga etti ama sonradan gorumcemle pazarda karşılaştık hicbisey olmamış gibi gelip sarılıp öptü napicagini bilemedim ama mesafemi uzun süre korudum şimdi biraz aramız iyi derken bu seferde yanımdaki hergun dedikodumu yapıp beni kotuleyince aramız yine açılır gibi oldu hayır benim eşimle ewde sıradan ettiğim kavgalardan sizene
Sizin durum zor ama bence görümcenizin konuşmalarını ses kaydı alın eşinize dinletin o ne yapacağına karar versin 🤔

Kizlar selam nereye yazicagimi bilemedim ama artık içimi bi yere dökmem lazımdı biz çok yeni 6 ocakta transferim oldu çok şükür pozitif herşey yolunda keseyide gördüm kalp atışını bekliyorum ama bu sorun varki gorumcemle aynı apartmanda aynı katta ve kapılarımız yan yana mutfak duvarlarimiz bitişik düşünün hamilelikten dolayı biraz sinirliyim eşimle evin içinde kavgalarimiz tartismalarimiz oluyo ve gorumcemin akşama kadar bizim ewi dinlediğini bilmiyodum taki bundan bi ay oncesine kadar her kavgamizi her tartışmasız normal konusmalarimizi bile kaynanamla öbür gorumcelerime arayıp hararetli bi sekilde anlattığını duyuyorum mutfak duvarlarimiz bi olduğu için sesi geliyo ve bu şekilde beni obur gorumceleriminde kaynanaminda gözünde karartiyo ve artık bu duruma dayanamıyorum hamileyim ve çok sinirleniyorum sakin kalmaya çalışıyorum ama duyduklarima inanamiyorum taklidimi bile yapiyo alay ederek lütfen bi akıl verin napmam gerekiyo susup oturuyummi gidip hesapmi soruym bugüne kadar sürekli çocuk niye olmuyo diye beni darlayip sıkıp duruyolardi hamilelik haberinden sonra kapımı açmaz oldular lütfen yorum yapın
Guzel kardesim maruz kaldiginiz sey psikolojik siddet dupeduz. Kasitli olarak yaptigindan da supheniz bence yok. Hic muhattap olmadan esinizi araci koyarak cozun bu durumu derim. Hicbir sey caninizin sagligindan ve sonra da bebeginizin selametinden onemli degil, olmamali da🙏🏼 su an son kafa yormaniz gereken mesele gorumceleriniz olmali, yasadiginiz sey cok uzucu. Allah sabir ve katlanma gucu versin dilerim ki 🫠

Guzel kardesim maruz kaldiginiz sey psikolojik siddet dupeduz. Kasitli olarak yaptigindan da supheniz bence yok. Hic muhattap olmadan esinizi araci koyarak cozun bu durumu derim. Hicbir sey caninizin sagligindan ve sonra da bebeginizin selametinden onemli degil, olmamali da🙏🏼 su an son kafa yormaniz gereken mesele gorumceleriniz olmali, yasadiginiz sey cok uzucu. Allah sabir ve katlanma gucu versin dilerim ki 🫠
Teşekkür ederim yorumunuz için ewet bende bundan sonraki tek bi hamlesinde eşimi direk onunla muhatap edicem

Bende dayı var eşimde hala var. İkisi de canım ama ikisine de çekmesin. Zaten ben de eşim de onlara yarı çocuk misali bakıyoruz. Yeni bir model gelsin 😂
Yeni surum isteniyor mumkunse en gelismis ust surumden alalim bizler 🤣🙏🏼🙈 siparisle oluyor cunku ya ajdjdjfj

En temizi 🩷simdiden onlerini kesmezseniz bebek dogdugunda daha da sapitabilirler anneliginize mudahale, anneliginizi elestirme dedikodusunu yapma da eklenir mazallah
Yani esime yalvarıyorum evi satıp başka bi yere geçelim diye burda naparsak yapalım onlarla baş edemem dört yıldır ewliyim sadece bi arkadasim var burdan onun bile evime gelmemden rahatsız resmen aramız bozulsun diye dua ediyo kadın bende öyle bazı şeyleri umursamadan hayatıma devam eden biri değilim kafaya çok fazla takıyorum sinirleniyorum günlerce tek bi cümlesine takılı kalabilirim eşimde beni bildiği halde burdan bi yere gitmem diyo

Back