- 21 Eylül 2019
- 237
- 114
- 33
- 30
- Konu Sahibi sakzkraker
-
inşallah en kısa zamanda hamile kalırsınız ve sağlıkla kucağınıza alırsınızValla bacım ben bunu değilde hayırlısıyla sağlıkla hamile kalmayı düşünüyorum
Malum insan kürtaj olunca tek düşündüğü en kısa zamanda sağlıklı bi gebelik yaşamak oluyo
meraklı aslında ama belli de olmaz açmayabilirBen aslında cok düşündüm ama düşündüğüm gibi olmadı yapamadim. Ama cinsiyetöğrenince yaptim.
Bence ilk once evde test yapardım ve o sonucy bir kenara koyardim. Arti doktora giderdim baktirirdim ve ultrason görüntüsü isterdim. Ve gebelik testikle ikisini bir kutuya koyup masaya bırakırdım. Tabi o oda da olmazdım o sıra. Ve süpriiizz. Senn koca da benimki gibi merakliysa hemen aciverur kutuyu
Görünce açılacak yani beni ac diyen bir kutu yaparsan açarmeraklı aslında ama belli de olmaz açmayabilir
inşallah en kısa zamanda hamile kalırsınız ve sağlıkla kucağınıza alırsınız
Mutluluktan ağlamaktan sürprizi fln düşünemem sanırımeminim hamile kalmaya çalışan herkes bunu düşünüyordur :) ben düşünüyorum hamile kaldığımda nasıl söylerim diye .. kalabalıkta yapılan bir sürpriz mi yoksa başbaşa mı tercih edersiniz ? yada nasıl düşündünüz bu haberi vermeyi
vaaaavvvv bu çok iyiIcinde birtanem baba oluyorsun yazan bir fincan yaptirdim. Sonra surekli gittigimiz kafede garsona caktirmadan verdim. Garsona bugun icin 1000. Musterisiniz bardagin icinde yazan hediyeyi kazandiniz vs va diye bir hikaye yazmasini tembihledim. Bir sey kazandim sanip kaynak kaynak icmisti cayi :) sonrasi dans..butun bu anlari da gizlice kayda alip sonra gerizekalilik basyapiti olarak sildim yanlislikla.
aynı fikirdeyim daha farklı şeyler düşünüyorum bebek ayakkabısı vs değilde ama önce hamile kalmalıyımIlk hamileliğimi tesadüfen öğrendik, sürpriz falan yapamadım.
Ama ikinci olursa, bu içinden not çıkan yarım ay gibi kurabiyeler var ya, onu yapmayı içini de notu yazmayı düşünüyorum. Kalabalık bir ortamda, ilk kim açıp yerse, onun tepkisini merak ederdim. Acaba hemen tebrik mi ederdi, yoksa baba adayının açmasını mı beklerdi.
Ya da, renk değiştiren bardaklar oluyor ya, onun üstüne şu notu düşerdim:
Biz iki kişiyiz ... Ama "x" ayına kadar.
Daha farklı şeyler yapmak isterdim, kutu içinde test, ultrason resmi falan, klişe geliyor bana.
Bende aynisi şekilde kimyasal oldu sonra 2 ay denedik olmadı denemeye devam hamile kalimde sürpriz falan yapmayı düşünmüyorumKalirsam direk soylerim artk yillar gecti zaten ha dustu ha dusecek ha kimyasal mi ha gercek mi derkeeen 3 ay saklayamam herhalde b3zdum kendimi bugun kk nin en umutsuz kadini ilan ediyorumhunili emoji yokmu ???
Aglarim bendeMutluluktan ağlamaktan sürprizi fln düşünemem sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?