Anket Eşiniz veya sevgiliniz saçınıza karışır mı?

eşim veya sevgilim saçıma karışır?

• Ankete Katılan
    236
Karışma değil ama gözlerimin ön planda olmasını, saçlarımı toplamamı falan ister genelde. Ama baskı yapmaz.

karışır canım kırıklarını aldırmamı bile istemez kısalcak diye.renk konusuna gelince akıl verir iyi oluo:):)

karışır ,çok da beğenmezzzz,öndeki perçemleri sürekli toplamaya çalışır ben de kızarımmmmmmmmmmm :umursamaz:

Karışmazda yorum yapar, örn saçımı topladıgımda daha çok begenir :)

Karışmıyor yahu keşke karışsa, bugüne kadar yaptığım renklerin fotoğrafını gösteriyorum teker teker, bu mu olsun o mu olsun diye soruyorum "Hayatım hiç farketmez, nasıl mutlu olacaksan öyle yap" diyor, hani "Bana bulaşma" der gibi :dilcikar:

Son düzenleme:
saçlarımı çook sever
karısmaz her zaman kötü olsa bile saçların çok güzel der :asigim:
arada bi sarılırken saçımın ağzına girmesinden hayıflanır o kadar bilmiyorumkismile

çok kısa olmasını istemez zaten bende kısa kestiremem bonus olurum mazallah eşim sabah o halimi görse çığlık atarkaydirigubbakcemile3

uzun saç sever..ilk tanıştığımız zamanlar saçlarım belimdeydi şimdi okadar değil ama hala uzun..toplamamı pek sevmez dağınık sever..

SürekLi Şikayet eder Seni qöremiorum Saçından Topla şunları diye..:)
bende hemen yaaa yakışmıomu faLan tribine girerim..:))) tamm ben eLimle tutarım der

saçların koyu renk dursun der çok yakışıyo der hep :)

ama rengini değiştirince de karışmaz onu da beğenir..çok güzel saçların der hep şekline de karışmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…