Eşiniz veya eş adayınızla aranızda kaç yaş fark var?

aramızda 5 yas var bızımde... erkegın buyuk olması daha ıyı oluyo cunku hem erkekler gec olgunlasıyolar hemde kadın cok yıpranıyo ve erkenden cokuyo

Bizim aramızda 18 ya$ var e$imle olgun erkekle anla$mak daha kolay bana göre..Yani benim yapıma uyuyor

bizimde 7 yaş varyerimseniben
benim kocam çocuk gibi..bende bazen olgun bir kadın bazen de küçük bir çocuk gibi...
yaş farkı hiç önemli değil..önemli olan bir ömür anlaşabilmektir arkadaşlar :nazar:

bizim aramizda 3 yas var ve inanilmaz iyi anlasiyoruz masaAllah :nazar:

tam tamına 5 yaş 2 ay var nişanlımla aramızda hihoyyyt

nişanlımda benden 9 yaş büyük.Ama maşallah ben yaşımdan büyük oda ufak gösteriyo,kendıne cok iyi bakar,emınım ben ondan önce yaşlanıcam :oklava:

benımle nısanlımın arasında 12 yas var ama sorun yokhihoyyyt

Arkadaşlar bizim aramızda 10 yaş var.Ancak ben öyle çok fayadasını gördümki.Onu evliliğimizin başlangıcında o kadar çok kıskandımki esen yelden üçan kuştan misali ama o olgun olduğu için beni öyle anlayışla karşıladıki.İnadına yapar ya bazı erkekler eşim hiç öyle şeylere kalkışmadı.Benim çocukluklarımı şaka yollu hep idare etti diyebilirim.Tabi öyle olunca benim normal olanı bulmam daha kolay oldu.Ondan çok şey öğrendim.Evleneceklere kesinlikle 10 yaşı tavsiye ederim.Yada şöyle söyliyeyim yaş farkı mutlaka olmalı diyorum.

Arkadaşlar bizim aramızda 10 yaş var.Ancak ben öyle çok fayadasını gördümki.Onu evliliğimizin başlangıcında o kadar çok kıskandımki esen yelden üçan kuştan misali ama o olgun olduğu için beni öyle anlayışla karşıladıki.İnadına yapar ya bazı erkekler eşim hiç öyle şeylere kalkışmadı.Benim çocukluklarımı şaka yollu hep idare etti diyebilirim.Tabi öyle olunca benim normal olanı bulmam daha kolay oldu.Ondan çok şey öğrendim.Evleneceklere kesinlikle 10 yaşı tavsiye ederim.Yada şöyle söyliyeyim yaş farkı mutlaka olmalı diyorum.

tamamen katılıyorum canım erkek kesinlikle büyük olmalı bizim de aramız 9 yaş..

10 ay buyuk askım bendenn cokta memnunumm bu yas farkı kısıye gore ınsanların olgunluklarıyla gore daha sayamayacagım nedenlerden dolayı degısırr yanı buyuk olsa ıyı yada kucuk olsa daha ıyı olur dıye bısey yokk

Bazı erkekler çocuk gibi oluyor 20 yaş büyükde olsa sırtlamak-onun sorumluluklarını sırlamak zoruNda kalıyorsunuz.Benim eşim 1 yaş büyük benden ama :ondaki ağırlığı benden 10 yaş büyük erkeklerde bile bulaMADIM..

erkekler kadınlardan daha geç olgunlaşıyor bana göre bu yüzden yaş farkı olması daha iyi..
tabi ki bu benim düşüncema.s.

Tabiki istisnalar vardır elbette ancak geneline bakarsak,erkekler büyüyüp yetişkin olana kadar hatta üniversiteyi bitirip askere bile gitseler anne kanatlarının altında büyüdüklerinden sorumluluk geç alıyorlar.Böylece geç olgunlaşıyorlar.Oysaki kız çocukları daha küçücükken sen ablasın,kardeşine bak anneye yardım et,kızlar hanım olur.Kız dediğin olgun davranmalı.v.s v.s Ayrıca kadınlar daha çabuk yaşlanıyor,çöküyor.Bu yüzden erkekle kadın arasında biraz yaş farkı olsun diyorum.

bizde 1 yaş var ve ben çok memnunum isteklerimiz aynı, ikimizde yaşımıza göre davranıyoruz ve ikimizde yerine göre olgun oluyoruz bence herşey kişilikle ve nasıl yetiştirildiğine bağlı...

Son düzenleme:
Back