• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz veya eş adayınızla aranızda kaç yaş fark var?

benim 2. evliliğim.19 yaşımda erken evlilik kararı almıştım.hocamdıaramızda 11 yaş vardı..ona hayrandım çok saygı duyuyordum.sanırım bunu aşk sandım.ama yaş farkını çok sorun ettim.şimdi eşimle aynı yaştayız.hatta ay farkıyla ondan büyüğüm.ona gerçekten aşık oldum ve seviyorum ama sürekli kavga ediyoruz zor anlaşıyoruz yani bu ne biçim bir hayat anlamadım gitti :)

aramızda birgun var ben buyuğumhihoyyyt tesadüfki anne babalarımızda aynı gun evlenmişler ben öğlen 1 gibi doğmuşum o gece bir gibi doğmuş keske bi saat once doğsaymış aşkım

benimde 3 yas var ama birbirimizi yiyip duruyos sonra hemencecik geri barısıyos

aramızda 4 yas var
keske 10 yas olsaydı daha iyi olurdu
erkekler daha gec oldunlasıyo kaydirigubbakcemile3

benim 4 yas var erkek kadindan en az 3 yas büyük olmali bence.ama daha fazla da olabilirim 10 yasa kadar:)
cünkü kadin dogum falan derken cok yipriyor hic olmazsa yas farki olursa biz dinc kalirken onlar yaslanir:)))))))))))))
ama erkegin kadindan kücük olmasi da hic iyi olmuyor hic tavsiye etmem ama cok büyük ask varsada ömür boyu mutluluklar derimmmmmmmm

Back