Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim sözlüm benden 9 yaş büyük kızlar ya sizin yaş durumları nasıl?[/QUOT
Altı yaş büyük benim koca :)
Merhaba arkadaşlar yeni konu açmaktansa buraya yazmayı tercih ettim tecrübelilerin fikirlerini almak istiyorum çünkü çok kararsız kaldım. Lütfen düşüncelerinizi esirgemeyin.
Ben 26 yaşındayım, bi tanıdığım 37 yaşında evlenmek isteyen birine beni önermiş, bugüne kadar evlilik, nişan yapmamış. Gerçekte bi kez de olsa görüşmem için ısrar ediyor, ona göre görücü olarak gelmek istiyorlar.
Ön yargılı olmanı istemem en azından bi görüş belki elektrik alırsın kısmet bu iş, yaşı kafana hiç takma, saygılı biri işinde gücünde vs dedi.
Ben aramızdaki yaş farkından dolayı ve daha iş hayatına atılmadığımdan, çalışıp önce birikim yapmak istememden dolayı çok çok kararsız kaldım bir de 37 göstermese de benden olgun duruyor açıkçası ben bu kadar yaş farkı da düşünmezdim tabiki olgun olsun isterim ama ne bileyim en fazla 34 diye düşünürdüm hep ama şimdi onunla gerçekte görüşmeyi bile erteliyorum normal bi şekilde sosyal medyadan yazışmaya başladık ama ben çok kararsızım. Bir de ben lisans mezunuyum o ise önlisans mezunu. Kesinlikle küçümsediğimden değil işi gücü var sonuçta ama bilmiyorum o da kafama takılmıyor değil, ben iki üniverite bitirdim bir de. İlerde sorun yaşar mıyız diye düşünüyorum. Ailemin tepkisi ne olacak diye de merak ediyorum.
Sizin düşünceleriniz nelerdir? Şans vermeli miyim? Sonuçta ilk evliliğim, korkuyorum mutsuz bir evliliğimin olmasından haliyle...doğru karar vermek birine gerçekten güvenmek istiyorum.
Yerimde olsanız ne yapardınız?
Hayir vermemelisin bence. Bir ömur birlikte gecireceksin. Evlenecegin insana cekim duymalisin ve belli ki durum böyle degil. Daha gencsin ve iki universite bitirmissin, sevdigin biri cikar mutlaka, acelen yok..
Yerinde olsam kesinlikle kabul etmezdim.
Benim 4 yas fark var. Ben suan 27 yasimdayim. Yaslarimiz uygun oldugunu dusunuyorum.
Herkes takmis erkek olgun olmali bilmem ne diye. Ben katilmiyorum buna. Birincisi cok genc yasta olup cok olgun erkekler de var. Ikincisi insan esiyle de biraz ayni seyleri yapmaktan hoslanmak ister. Sen gencisen, esinin de genc olmasi lazim ki sana uyum saglasin.
Yaşın küçük neden acele ediyorsun? Hayata bakışınız farklıysa asla evlenme. Bu yaşına kadar beklemiş anacı mı geçimsiz mi nedir allah bilir yani. Tabi ki sana güzel yönlerini anlatırlar kötü taraflarını sen keşfedeceksin. Görüşmeden anlayamazsın, görüştün diye evlenmek zorunda da değilsinMerhaba arkadaşlar yeni konu açmaktansa buraya yazmayı tercih ettim tecrübelilerin fikirlerini almak istiyorum çünkü çok kararsız kaldım. Lütfen düşüncelerinizi esirgemeyin.
Ben 26 yaşındayım, bi tanıdığım 37 yaşında evlenmek isteyen birine beni önermiş, bugüne kadar evlilik, nişan yapmamış. Gerçekte bi kez de olsa görüşmem için ısrar ediyor, ona göre görücü olarak gelmek istiyorlar.
Ön yargılı olmanı istemem en azından bi görüş belki elektrik alırsın kısmet bu iş, yaşı kafana hiç takma, saygılı biri işinde gücünde vs dedi.
Ben aramızdaki yaş farkından dolayı ve daha iş hayatına atılmadığımdan, çalışıp önce birikim yapmak istememden dolayı çok çok kararsız kaldım bir de 37 göstermese de benden olgun duruyor açıkçası ben bu kadar yaş farkı da düşünmezdim tabiki olgun olsun isterim ama ne bileyim en fazla 34 diye düşünürdüm hep ama şimdi onunla gerçekte görüşmeyi bile erteliyorum normal bi şekilde sosyal medyadan yazışmaya başladık ama ben çok kararsızım. Bir de ben lisans mezunuyum o ise önlisans mezunu. Kesinlikle küçümsediğimden değil işi gücü var sonuçta ama bilmiyorum o da kafama takılmıyor değil, ben iki üniverite bitirdim bir de. İlerde sorun yaşar mıyız diye düşünüyorum. Ailemin tepkisi ne olacak diye de merak ediyorum.
Sizin düşünceleriniz nelerdir? Şans vermeli miyim? Sonuçta ilk evliliğim, korkuyorum mutsuz bir evliliğimin olmasından haliyle...doğru karar vermek birine gerçekten güvenmek istiyorum.
Yerimde olsanız ne yapardınız?
Görüşmek için ısınamadım da zaten. Gerçekte görüşmemeye de karar verdim. Uzatmak yersiz olacak çünkü. Hedeflerim var ve şu an aklımı evlilikle meşgul edemem onu anladım, teşekkür ederim yorum için...Yaşın küçük neden acele ediyorsun? Hayata bakışınız farklıysa asla evlenme. Bu yaşına kadar beklemiş anacı mı geçimsiz mi nedir allah bilir yani. Tabi ki sana güzel yönlerini anlatırlar kötü taraflarını sen keşfedeceksin. Görüşmeden anlayamazsın, görüştün diye evlenmek zorunda da değilsin