• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz veya eş adayınızla aranızda kaç yaş fark var?

bızım aramızda 10 yas var ben 27 nısanlım 37 bebegım dıye sever annemle babam arasındada 10 yas var ve cok mutlular babam annemı 1dk gormesın delıye doner ınsallah bızde onlar gıbı mutlu oluruz mutlulugun huzurun sevgının yasla alakası yok ama

bizim aramızda 1 yaş 4 ay var..
fakat sanki 10 yaş varmış gibi aşkım çok olgun..
24 yaşında ama çok olgun, çok mantıklı..
onu bu yüzden çok seviyorum...

bizimde aramızda 11 yaş var. hiç sorun yaşamıyoruz allaha şükür. az yaş farkı olupta ben onu eğliceğime yaş farkı olsun o beni eğlesin demi ama. babaannem hep der ki; var adamın gencine her gün gönlün incine, var adamın kartına otur gönlünün tahtına

12 yaş var ...ben 24 ,eşim 36....4 bucuk yıldır evliyiz...

5 yaş var bizdede...o benle küçüksün die bazen dalga gecer ama bende laf hazırdır''erkeklerin beyin yaşı normal yaşına oranla 5 yaş gerideymiş''derim bölece eşitlenirizkaydirigubbakcemile3

bizimde aramızda 11 yaş var. hiç sorun yaşamıyoruz allaha şükür. az yaş farkı olupta ben onu eğliceğime yaş farkı olsun o beni eğlesin demi ama. babaannem hep der ki; var adamın gencine her gün gönlün incine, var adamın kartına otur gönlünün tahtına

wallhi canım harika bi sözmüş aynen doğru...
benimle eşim arasındada 9 yaş var.şuan cok mutluğum iyikide aramızda yaş farkı var.
Allah bu mutluluğu bozmasınnn:nazar:dileyenlerede nasip etsin

10 yaş fark var ..birbirimizi seviyoruz ama aynı şeylerden hoşlandığımız söylenemez o benim yaşımda yaşayacağını yaşamış bıkmış aynı şeyler zevk vermiyor çatışma yaşıyoruz bazen .

esimle aynı yastayız ikimizde 25 ama o benden 6 ay daha büyük :))
3 yıllık evliyiz

önemli olan yaş değil canlar saygı sevgi sadakat olsun gerisi boş bende 6 senelik evliyim aramızda 5 yaş var ..

zeliha_zeliha kullanıcısından alıntı

Ben buna katılımıyorum,akıl yaşta değil baştadır.eşim benden 1 yaş büyük.

Back