Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşiniz veya eş adayınızla aranızda kaç yaş fark var?
bizim 4 yaş var aramızda.benim bir bayan arkadaşım 7 yaş küçük bi çocukla evlenmişti ve çok da iyi anlaşıyorlardı.yaş ne şekilde olursa olsun dengeyi kurduktan sonra hiç problem değil.
Ayy ben burayı çok sevdimm :) bizimde aramızda 7.5 yaş var.Hep korkuyordum ilerde sorun olur diye..Doğrusu insanlara 7.5 yaş dediğim zaman bi tuhaf bakıyorlar.İleride çok sorun yaşarsın diyorlar.Biz şu anda çok iyi anlaşıyoruz yaş farkı hiç sorun olmadı 3 yıldırda birlikteyiz.İnşallah böyle devam eder :)
Benimde hayatim benden 10 yas büyük ama hic belli olmuyor ya :) Bazen o kadar cocukca davraniyor ki benim ondan kücük olmama ragmen YUH artik diyorum :) Sevdikten sonra yas mas önemli degil.
canim benimde esimle aramda 6 yas var ama bu hic sorun degil.hem erkegin büyük olmasi da bir yönden de avantaj,artik kisiligi yerine oturmustur ve esinin degerini de daha iyi bilir...
benımde esımle aramda 10 yas var ben ama çok mutluyum çünkü o benm hatamlarımı ğörüp sususo çok ıyı oluo ıyı anlasıorum bence çokta fark olması ğerekır dıe düsünüorum arkadaslar yas farkı olanlar aynı yasta olanlardan bın kat mutlu bence
byessssssssssssssssssssssssssssss