• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz veya eş adayınızla aranızda kaç yaş fark var?

benimde nişanlım benden 9 yaş büyük.ben 21 yaşındayım.nişanlım 30.bence erkekler her zaman daha olgun olmalıdırlar.yaşça büyük olmalı çünkü geç olgunlaşıyorlar gerçekten.kuzenim evlendi kendisi 24 kocası 26 yaşında.adam öyle kıskanç öyle çocukça davranıyorki.hani kuzenim 19-20 yaşında olsa katlanabilir ama olgun olduğundan ona bazen çok çekilmez geliyor.tabi eşleriyle arasında yaş farkı olmayanlar kızmasın hemen:))genelleme bu doğruda bu.ama sizlerin eşiyle aranızda yaş farkının hiç olmaması yada az olması o evliliğin çocukça olduğunu göstermiyor.önemli olan eşinizin olgunlaşması.bunuda hayat şartları oluşturuyor.aslında yaşın önemi yok.eğer çiftler olgunlaşmışsa küçük büyük o evlilik yürür.

bizim aramızda 6 yaş var gayet güzel anlaşıyoruz. hiçbirşey sorun olmadı. :34: bayanın küçük olması daha makbuldur...

eş adayım benden 17 yaş büyük ve biz çok mutluyuz ve çok iyi anlaşıyoruz tütütütütü maşallah:66:

benimde nişanlım benden 9 yaş büyük.ben 21 yaşındayım.nişanlım 30.bence erkekler her zaman daha olgun olmalıdırlar.yaşça büyük olmalı çünkü geç olgunlaşıyorlar gerçekten.kuzenim evlendi kendisi 24 kocası 26 yaşında.adam öyle kıskanç öyle çocukça davranıyorki.hani kuzenim 19-20 yaşında olsa katlanabilir ama olgun olduğundan ona bazen çok çekilmez geliyor.tabi eşleriyle arasında yaş farkı olmayanlar kızmasın hemen:))genelleme bu doğruda bu.ama sizlerin eşiyle aranızda yaş farkının hiç olmaması yada az olması o evliliğin çocukça olduğunu göstermiyor.önemli olan eşinizin olgunlaşması.bunuda hayat şartları oluşturuyor.aslında yaşın önemi yok.eğer çiftler olgunlaşmışsa küçük büyük o evlilik yürür.

aynı yaş farkı bizdede mevcut .. benimde çevremde aynı örneklendirmeyi yapabiliceğim insanlar var.. sizin gibi düşünüyorum ;)

Ben 23 yaşındayım eşim 36 yaşında etrafımdaki çoğu kişiden tepki aldım ama kimseyi dinlemedim çünkü inanılmaz mutluyum ve iyiki evlenmişim diyorum yaş çok önemli değil önemli olan kafa yapısının uyması

Back