• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz veya eş adayınızla aranızda kaç yaş fark var?

6 yaş...anlaşmak için yaş farkı lazım bence...bıde kadınlar erkeklerden daha cabuk cokerler..hamılelık vs...yas farkı olması ıyıdır....

Benim sevgilimle aramda 14 yaş var.Çok iyi anlaşıyoruz hiçbir sorunumuz yok. Ailesi ve benim ailem biliyor babam hariç. Nasıl tepki vereceğinden korkuyorum :(

Sevgilimle aramda 14 yaş var.Çok iyi anlaşıyoruz. Onun ailesi ve benim ailem biliyor babam hariç. Nasıl tepki vereceğini hiç bilmiyorum. Ve bu yaz evlenmek istiyoruz

1,5 yaş büyük .. çok takılmamak gerek bence. Aşk için herşey eşit:KK74:

Benim sevgilimle aramda 14 yaş var.Çok iyi anlaşıyoruz hiçbir sorunumuz yok. Ailesi ve benim ailem biliyor babam hariç. Nasıl tepki vereceğinden korkuyorum :KK43:
Yaş farkının siz anlaşabildikten sonra hiç bir önemi yok aşkta herkes aynı yaştadır bence canım benim babanda senin sevdiğini mutlu olduğunu görürse olumlu düşünecektir inşaallah çok mutlu olursun :) :)

Yaş farkının siz anlaşabildikten sonra hiç bir önemi yok aşkta herkes aynı yaştadır bence canım benim babanda senin sevdiğini mutlu olduğunu görürse olumlu düşünecektir inşaallah çok mutlu olursun :) :)
teşekkür ederim inşallah öyle oluur :)

Back