• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz veya eş adayınızla aranızda kaç yaş fark var?

bizimde aşkımla aramızda 4 yaş warr... Ama hiç sorun yokk çok iyi anlaşıOss :nazar: ALLAH bozmasın... Bazen ben huzursuzluk yapıorum ama aşkımla çok anlayışlı çok olqun dawranıo bana karşı hiç üsmüO beni maşalllah bize :1hug: buarada ben 17 aşk böceqim 21

kızlarr bencede en guzeli yaş farklının olması 8 falan süper bzm malesef 2 : (
çok özenirim o çiftleere kız böle yanında daha guzel kalıyoo çok hoş duruo bnce vede erkek olgun ve ne istediğini bilen konuşmasını bilen kıvama gelmiş oluyoo

kızlarr bencede en guzeli yaş farklının olması 8 falan süper bzm malesef 2 : (
çok özenirim o çiftleere kız böle yanında daha guzel kalıyoo çok hoş duruo bnce vede erkek olgun ve ne istediğini bilen konuşmasını bilen kıvama gelmiş oluyoo

Katılıyorummm :lepi:

benimle eşim arasında 13 yaş var yaş farkından dolayı hiç anlaşamıyoruz evlendiğime çok pişmanım.ilk başlarda hiç sorun olmadı ama eşimin yaşı ilerledikçe sorunlar başladı..severek evlendim ama şimdi ne sevgi kaldı ne saygı boşanma aşamasına kadar geldik.bence eşi veya sevgilisiyle yaş farkı 5 yaşı kesinlikle geçmememli. yaş ilerledikçe sorunlar artıyor

benim eş adayımla aramda 1 yaş var tek fark ben bir yaş büyüğüm. şuan bir sorun ama evlenince ne olur bilemem

benimle eşim arasında 13 yaş var yaş farkından dolayı hiç anlaşamıyoruz evlendiğime çok pişmanım.ilk başlarda hiç sorun olmadı ama eşimin yaşı ilerledikçe sorunlar başladı..severek evlendim ama şimdi ne sevgi kaldı ne saygı boşanma aşamasına kadar geldik.bence eşi veya sevgilisiyle yaş farkı 5 yaşı kesinlikle geçmememli. yaş ilerledikçe sorunlar artıyor

hadi yaeyvahedigeldismile

benimle eşim arasında 6 yaş fark var ben 25 eşim 31 yaşında çok iyi anlaşıyoruz, problemlerimizi konuşarak çözebiliyoruz

Back