eşiniz siz olmadan gider mi?

eşim bi tek ailesine karşı pasif gücü bana yetiyor. ablası benim yanımda kaç defa sesini yükseltti ağzını açmadı. durum böyle olunca benim eşime saygım kalmıyor

Eşinin koruması gerekmiyor

Senin de ağzın var

Hoşuna gitmeyene güzelce cevap ver

O kendi ailesine daha zor cevap verir ve arada kalır

Gerekeni gerektiği yerde söyle olsun bitsin

Yeğeni 3 yaşında olması neyi değiştiriyor sormaz mı sence ? Ah bu zamane çocukları herşeyi biliyor... Demekki doğum günü görmek için bahane olmus. Ne yapsın adam ailesiyle görüşmesin mı ? Neden sende gitmiyorsun peşinden ? Kim silebilir ki ailesini.? Yanlış yapıyorsun elini ayağını çekerek. Sende gitmelisin eğer senin gelmeni eşin istemezse o zaman tırnakları çıkar...

ahhh ahhh keşke ailesini tanısanız da bilseniz :))) yeğenleri öyle dayı diye ölüp biten tipler değiller
ben elimi ayağımı çekmek istemediğimde de kp örneği gibi sorunlar yaşıyorum

düşüncelerinizde evet sizde haklısınız ama bende eşiyim benimle aynı hayatı paylaşıyor ve o çok değer verdiği ailesi yüzünden ben 2 defa bu evden gittim.
şimdi eşiniz o kadar kadının içine gitse siz rahatsız olmayacakmısınız? küs olduğunuz bi eve gidiyo öyle bende peşine takılayım gideyim diyebileceğiniz bir ev değil

Olmam ben rahatsız. Oradaki kadınlar da eminim ki eşimi beklemiyordur. Ya da eşim otuz tane kadının içine girse acaba bir şey mi olur diye düşünmüyorum. Zira mesai arkadaşları da kadın bir şey olmuyor. Bir de yeğeninin doğum günü. Kadın arkadaşı da olabilir insanların bana uzak bu düşünce yapısı. Evliliğinizi yıpratırsınız bu şekilde. Küs olduğunuz ev tamam ama ailesinin evi. Gitmesine mani olamazsınız. Ya ben ya onlar demeniz yanlış. Tek bildiğim bu.

Neden araniz bozuk bilemem ama ablasinin kep torenine ve yegeninin dogum gunune gitmesi onun en dogal hakki. Esinizi kisitlayamazsiniz ha size ve evliliginize karsi yapilmis tehdit Yoksa o ayri. Kp ise densizlik etmis,lafinin nereye gittigini bilememis bu konuda haklisin

Çok mu küçük yaşınız

Klasik kp muhabbeti işte

Siz ailesinin yanında Ada'mdan 5 taş isterseniz babası da bunu der

Gülüp geçeceksin ya da ben onun beni şımartacağı yeri bilirim deyip lafı sen sokacaksın

Kep törenine gidince sen birşey kaybetmezdin zaten kep atan sizinle bile olmayacaktı o törende olacak sen de kocanın yanında oturacaktın

Evde yalnız olunca da bir şey olmaz

Kep töreni başka şehirde mi idi

Gece kep töreni mi olur

:)) ben o an bozulmakla meşguldüm laf sokacak akıl kalmamıştı valla.

ya nasıl anlatsam mesela görümcem eşim ben arabayla bi yere gidelim (araba görümcemin) eşimle ikisi yol boyunca konuşur kendi aralarında bende arkada yeni evlatlık alınmış çocuk gibi kalırım. karşımda böyle insan olunca onlara özel şeylere katılmak istemiyorum. ama kv evine gidip geliyorum

mesela 2 gündür aramız bozuk, babasının o lafından sonra bozuldu adam gayet rahat gidiyo

İyi de lafı babası etmiş sen eşinle aranı neden bozuyorsun

Evliliğin ilk zamanları alışma dönemidir ama başkasına kızıp eşinden çıkarma

Bir de evde kadınkar varken doğumgününü gitmedi anormal değil

O kadınlar da muhtemelen akraba arkadaştır hiçbiri de onu yemez

Araya fitne fesat karıştıran görümcemin evinr asssssslaa kocamı yalnız göndermem.. Çünkü kocamı bak gördün mü gelmedi hanfendi çağırdık da gelmedi görüyosun dimi ben zaten tahmin ediyordum amaaan kendisi bilir gelmezse gelmesin gibi cümlelerle daha da fitne fesat sokabilme ihtimalini düşünürdüm.. Giderdim ama mesafeli dururdum.. Maksat kocamı yalnız göndermemek

o eve gitme durumum söz konusu değil zaten davet edilmedim :))

ahhh ahhh keşke ailesini tanısanız da bilseniz :))) yeğenleri öyle dayı diye ölüp biten tipler değiller
ben elimi ayağımı çekmek istemediğimde de kp örneği gibi sorunlar yaşıyorum
Eski konularını okudum canım ... O babanın evine gittiğinde dönmeyecektin...

İyi de lafı babası etmiş sen eşinle aranı neden bozuyorsun

Evliliğin ilk zamanları alışma dönemidir ama başkasına kızıp eşinden çıkarma

Bir de evde kadınkar varken doğumgününü gitmedi anormal değil

O kadınlar da muhtemelen akraba arkadaştır hiçbiri de onu yemez

bilmiyorum ya bana yanlış geliyor ben nasıl o kadar erkeğin içinde oturunca eşimin hoşuna gitmezse benimde hoşuma gitmiyor.

:)) ben o an bozulmakla meşguldüm laf sokacak akıl kalmamıştı valla.

ya nasıl anlatsam mesela görümcem eşim ben arabayla bi yere gidelim (araba görümcemin) eşimle ikisi yol boyunca konuşur kendi aralarında bende arkada yeni evlatlık alınmış çocuk gibi kalırım. karşımda böyle insan olunca onlara özel şeylere katılmak istemiyorum. ama kv evine gidip geliyorum

Eee ne yapsınlar konuşmasınlar mı

Siz de lafa katılın

Bakın siz kraliyet ailesinden değilsiniz ve sonradan girdiniz ortama

Yaşam şekilleri böyle ayak uydurmayı deneseniz

Yani arabada siz Nasıl olsun istersiniz konuşurken her cümlede eşiniz dönüp aşkım sence ... gibi cümlelerle ille de sizin de fikrinizi mi alsın istersiniz

Eski konularını okudum canım ... O babanın evine gittiğinde dönmeyecektin...

hah okuduysanız neler yaşadığımı neden o kep törenine gitmediğimi neden doğum gününe eşimin yalnız gittiğini anlamışsınızdır. yaşadığım onca şeye rağmen ben ailesinin evine gidiyorum. üstüme yürüyen görümceme hala selam veriyorum

o eve gitme durumum söz konusu değil zaten davet edilmedim :))
Eşiniz ablam seni gelecek biliyor diyince bem davet edildiniz sanmıştım.. Ne yaşadınız bilmem madem o eve gitmeniz söz konusu değil eşiniz de mecbur gidecek kardeş sonuçta.. Ama dediğim gibi siz görüşürken fitne fesat sokan insanlar siz yokken kim bilir neler söylerler.. O yüzden diyorum eşinizi yalnız bırakmasaydınız diye ama tabi yaşadıklarınızı siz daha iyi bilirsiniz.. Gitsin eşiniz boşverin madem..

Eee ne yapsınlar konuşmasınlar mı

Siz de lafa katılın

Bakın siz kraliyet ailesinden değilsiniz ve sonradan girdiniz ortama

Yaşam şekilleri böyle ayak uydurmayı deneseniz

Yani arabada siz Nasıl olsun istersiniz konuşurken her cümlede eşiniz dönüp aşkım sence ... gibi cümlelerle ille de sizin de fikrinizi mi alsın istersiniz

bi arkadaş daha bu kadar muhalefet oluyordu :) eski konularımı okumuş bana hak verdi. bence bu kadar karşıt düşüncede olmadan önce neler yaşadığıma bi göz atın :)

Eşiniz ablam seni gelecek biliyor diyince bem davet edildiniz sanmıştım.. Ne yaşadınız bilmem madem o eve gitmeniz söz konusu değil eşiniz de mecbur gidecek kardeş sonuçta.. Ama dediğim gibi siz görüşürken fitne fesat sokan insanlar siz yokken kim bilir neler söylerler.. O yüzden diyorum eşinizi yalnız bırakmasaydınız diye ama tabi yaşadıklarınızı siz daha iyi bilirsiniz.. Gitsin eşiniz boşverin madem..

gitti zaten kendimi assam da kessem de umrunda değil :)

hah okuduysanız neler yaşadığımı neden o kep törenine gitmediğimi neden doğum gününe eşimin yalnız gittiğini anlamışsınızdır. yaşadığım onca şeye rağmen ben ailesinin evine gidiyorum. üstüme yürüyen görümceme hala selam veriyorum
Çocuk yok dimi ? Okudum üstün körü... En başında patlak vermiş dönebilme şansın varken zorlamissin.. oturup konuşulacak koca gibi de görünmüyor maalesef. Ama otur yine de konuş... Boşanmak bile istemişsn o dereceye kdr gelmişse bu evlilikte ciddi sıkıntılar var demektir

Çocuk yok dimi ? Okudum üstün körü... En başında patlak vermiş dönebilme şansın varken zorlamissin.. oturup konuşulacak koca gibi de görünmüyor maalesef. Ama otur yine de konuş... Boşanmak bile istemişsn o dereceye kdr gelmişse bu evlilikte ciddi sıkıntılar var demektir

çocuk yok. eşim beni savunmayı öğrenmeden de düşünmüyorum. konuşsam da bişey değişmiyor ki sen yapmasaydın sen etmeseydin sen yanlış anlamışsındır yani ailesi melek bi ben kötüyüm

çocuk yok. eşim beni savunmayı öğrenmeden de düşünmüyorum. konuşsam da bişey değişmiyor ki sen yapmasaydın sen etmeseydin sen yanlış anlamışsındır yani ailesi melek bi ben kötüyüm
hep öyle olur zaten kanatsız melekler mübarekler. Konuşmak da çare değilse ne diye oradasın kendiliğinden düzelir diye mı bekliyorsun?

hep öyle olur zaten kanatsız melekler mübarekler. Konuşmak da çare değilse ne diye oradasın kendiliğinden düzelir diye mı bekliyorsun?

daha yaşım 25. çok zor annemin evine dönmek. kendimi toparlayamam diye korkuyorum çok zor şeyler yaşadım bu evlilikte hepsi boşa gitsin istemiyorum. ama 3. defa o eve dönersem kendime sözüm var boşancam

bu şekilde tamamen gidip gelmeyi keserseniz normal böyle şeyler yaşamanız...
elbette ailevi etkinliklere katılacak(sınız). esas önemli olan bir arada iken tabi tabi deyip dengeyi korumak...
bence dost da düşman da olsa birlikte olunmalı.

Back