eşiniz siz olmadan gider mi?

bu 2. kep atışı. ilkine gitmiş bunda eşin istenmiyor gibi bişey niye gidiyosun ki.
canim esin kosa kosa herseylerine gittigine gore belliki ailesine bagli belki fazla bagli senin ona benim istenmedigin bir ortamda bulunma deme şansin bu durumda ne kadar bilemiyorum.
ama sanirim yok gibi oyle bir fikri olsa zaten yapmaz bence esiniz sizin ve ailesinin arasinda kalmak tercih yapmak zorunda hissetmiyo kendini aslinda zorundada degil kendi probleminizi kendiniz halledin modunda.
esim ailemle anlasmasa gitmesi icin zorlamam ama bende aileme giderdim.
tabi size nasil davrandigida onemli ailesiyle araniz bozuk oldugu icin sizinle kotu onlarla hep iyiyse ozaman bir problem olusur

Malesef erkekler öyle. Benimde eşimin ailesi ile sıkıntılarım vardı esimde ben gelmiyorum dedigimde gidiyor du beni bırakıp halbuki bence olması gereken bwni esimle kabul edeceksinz onu kabul etmiyor iseniz bende gelmiyorum demesi olurdu... gel gelelim yillar gecti çanım esimde beni ezdirdi felan...
Ama simdi gercek yüzlerini gördü ve artık ezdirmiyor.insallah senin esinde gözünü açar.
Soğursun tabi sana destek olmayan arkanda saglam duramayan bir adam... ama dedigim gibi insllah anlar.

umarım anlar. çünkü bu 9 ay içinde ailesi yüzünden 2 defa annemin evine gittim ve yemin ettim kendime eğer 3. olursa bi daha affetmeyecem boşanma davası açacam hemen

Sen ne kadar sevmesen de onlar onun ailesi tabiki de gidecek... Sende takıl peşine madem öyle. Sevmek zorunda değilsin ama saygı bambaşka bişey... Ha ben gitmem istemiyorum diyorsan da engel olmayacak evinde oturup eşinin gelmesini bekleyeceksin..

canim esin kosa kosa herseylerine gittigine gore belliki ailesine bagli belki fazla bagli senin ona benim istenmedigin bir ortamda bulunma deme şansin bu durumda ne kadar bilemiyorum.
ama sanirim yok gibi oyle bir fikri olsa zaten yapmaz bence esiniz sizin ve ailesinin arasinda kalmak tercih yapmak zorunda hissetmiyo kendini aslinda zorundada degil kendi probleminizi kendiniz halledin modunda.
esim ailemle anlasmasa gitmesi icin zorlamam ama bende aileme giderdim.
tabi size nasil davrandigida onemli ailesiyle araniz bozuk oldugu icin sizinle kotu onlarla hep iyiyse ozaman bir problem olusur

mesela 2 gündür aramız bozuk, babasının o lafından sonra bozuldu adam gayet rahat gidiyo

Sen ne kadar sevmesen de onlar onun ailesi tabiki de gidecek... Sende takıl peşine madem öyle. Sevmek zorunda değilsin ama saygı bambaşka bişey... Ha ben gitmem istemiyorum diyorsan da engel olmayacak evinde oturup eşinin gelmesini bekleyeceksin..

sorun; birisinde akşam gidiyor ki ilk kep töreni değil.
2. sorun; doğum gününü evet kutlasın ama o evde kadınlar varken gitmesi yanlış

umarım anlar. çünkü bu 9 ay içinde ailesi yüzünden 2 defa annemin evine gittim ve yemin ettim kendime eğer 3. olursa bi daha affetmeyecem boşanma davası açacam hemen

Umarım canım. Aynı seyleri bende yaşadım çıkıp gelio tamam biliyorum ben ailemi sözler yeminler. Bende geldim annemin evine yeni evlendigim de kac defa... ama emeklerim savaşım cidden karşılık buldu ve anladı en sonunda. Zaten onlarda biliyor da ailelerini işlerine gelmiyor kabullenmek. Kadına zoraki kabul ettirmeye çalışıyorlar herşeyi.
Insllah yuvasına sahip cikar eşin.
Bir daha sana yaşatmaz aynı şeyleri seni cok iyi anlıyorum.

sorun; birisinde akşam gidiyor ki ilk kep töreni değil.
2. sorun; doğum gününü evet kutlasın ama o evde kadınlar varken gitmesi yanlış
O zaman takılıp peşine gideceksin. Sonra yeğeni sormaz mı dayım nerede diye? Bence sorar. Bende yeğenimn doğum gününe katılamastim bütün gün çilek halam nerede diye sormuş durmuş... Kep töreni ister ilk olsun ister 5. Olsun gitmek istiyorsa gider. Senin sorunun onunla beraber gitmemek... Gideceksin o senin eşin kim karışabilir ?

mesela 2 gündür aramız bozuk, babasının o lafından sonra bozuldu adam gayet rahat gidiyo
babasida olsa orada bir cevap vermesi gerekirde simartma ŞUNU demek kimsenin haddi degil bir kayinbabanin hiç degil eşiniz burda tavrini koymaliydi.
onlarin ekmegini yemiyor suyunu icmiyorsaniz siz istiyorsaniz durumuda varsa isterse 10 taş aldirirsiniz.
kayinbabaniz emekli kahvelerde takilan dedikoducu malle amcalari gibi heralde nerde duracagini bilmeyen bir tip.
ben onu kaale bile almam.
umursanmadiginiz kadwr umursamayin bukadar basit.
bu hayatta hersey olacagina varir.
ben neden ezileyim ki onlar ezilsin

babasida olsa orada bir cevap vermesi gerekirde simartma ŞUNU demek kimsenin haddi degil bir kayinbabanin hiç degil eşiniz burda tavrini koymaliydi.
onlarin ekmegini yemiyor suyunu icmiyorsaniz siz istiyorsaniz durumuda varsa isterse 10 taş aldirirsiniz.
kayinbabaniz emekli kahvelerde takilan dedikoducu malle amcalari gibi heralde nerde duracagini bilmeyen bir tip.
ben onu kaale bile almam.
umursanmadiginiz kadwr umursamayin bukadar basit.
bu hayatta hersey olacagina varir.
ben neden ezileyim ki onlar ezilsin

evet emekli ve evde oturup duruyo başka bişey yaptığı yok. oldukça da patavatsız birisi. işte benim kocam olacak adam ağzını açmıyor açmadığı için önüne gelen bana bi laf sayıyo. eşim beni korumayınca benim ona karşı olan saygım azalıyor. erkek dediğin koruyacak ya

O zaman takılıp peşine gideceksin. Sonra yeğeni sormaz mı dayım nerede diye? Bence sorar. Bende yeğenimn doğum gününe katılamastim bütün gün çilek halam nerede diye sormuş durmuş... Kep töreni ister ilk olsun ister 5. Olsun gitmek istiyorsa gider. Senin sorunun onunla beraber gitmemek... Gideceksin o senin eşin kim karışabilir ?

yeğeni daha 3 yaşında emin olun eşim aylardır gidip görmedi bile

İyi de ablası yani bu kadın onun tabi ki gidecek. İkinci diye gitmemesini istemek ne kadar bencilce. Akşam neden korkuyorsunuz ki? Yani yalnız kalsanız bir gün ne olacak? Eşiniz hep yanınızda olamayabilir, aileniz hep yanınızda olamayabilir. Hep çocuk gibi biri mi eşlik edecek size böyle?

Aranızda problem varsa bile eşinizi onlardan uzak tutamazsınız. Siz gitmek istemiyorsanız gitmezsiniz. Önemli olan eşinizin ailesine karşı sizi ezdirmemesi. Bu yoksa problem yoktur. Ama ben ortada sorun görmedim. Ailesinden soyutlamaya çalışmak ters teper söyleyim.

evet emekli ve evde oturup duruyo başka bişey yaptığı yok. oldukça da patavatsız birisi. işte benim kocam olacak adam ağzını açmıyor açmadığı için önüne gelen bana bi laf sayıyo. eşim beni korumayınca benim ona karşı olan saygım azalıyor. erkek dediğin koruyacak ya
benim esimde agzini acip tek kelime etmez bir gun artik ya sen beni savunacaksin iater kirqrak ister kirmayarak yok sen savunamiyosan kirarak ben savunacagim dedim baktim o savunamiyo ben savunuyorum kendimi.
boyle erkekler kusura bakmayacaklar ama ortada yasamaya mahkumlar maalesef
gerci bizimki en azindan ses cikarmasada bir tavir koydu ayda bir giderken yilda ikiye dusurdu birden gidip gelmelerini ama ben agzimi acmis oldum oda isin ciddiyetini anlamis oldu :)

yeğeni daha 3 yaşında emin olun eşim aylardır gidip görmedi bile
Yeğeni 3 yaşında olması neyi değiştiriyor sormaz mı sence ? Ah bu zamane çocukları herşeyi biliyor... Demekki doğum günü görmek için bahane olmus. Ne yapsın adam ailesiyle görüşmesin mı ? Neden sende gitmiyorsun peşinden ? Kim silebilir ki ailesini.? Yanlış yapıyorsun elini ayağını çekerek. Sende gitmelisin eğer senin gelmeni eşin istemezse o zaman tırnakları çıkar...

ben normal de gerçekten iyi olmak istiyorum. biz nişanlıyken hepsiyle aram çok iyiydi ama ev yerleştirmesinde görümcem bi kavga çıkardı o günden sonra onunla hiç konuşmadım diğer aile fertleriyle de sağlıklı bir iletişim kuramadım. ne zaman düzeltmeye çalışsam kv bi laf soktu ben bozuldum. en son kp laf söyledi ona bozuldum. şimdi aramı düzeltmek istediğimde bilsem ki böyle kötülükler yapmayacaklar dünden razıyım aramız iyi olsun.

benim arkadaşlarım gelmese korka korka oturacaktım evde. bugün gittiği yer kadın doluydu ben bunları hazmedemiyorum

Çok mu küçük yaşınız

Klasik kp muhabbeti işte

Siz ailesinin yanında Ada'mdan 5 taş isterseniz babası da bunu der

Gülüp geçeceksin ya da ben onun beni şımartacağı yeri bilirim deyip lafı sen sokacaksın

Kep törenine gidince sen birşey kaybetmezdin zaten kep atan sizinle bile olmayacaktı o törende olacak sen de kocanın yanında oturacaktın

Evde yalnız olunca da bir şey olmaz

Kep töreni başka şehirde mi idi

Gece kep töreni mi olur

İyi de ablası yani bu kadın onun tabi ki gidecek. İkinci diye gitmemesini istemek ne kadar bencilce. Akşam neden korkuyorsunuz ki? Yani yalnız kalsanız bir gün ne olacak? Eşiniz hep yanınızda olamayabilir, aileniz hep yanınızda olamayabilir. Hep çocuk gibi biri mi eşlik edecek size böyle?

Aranızda problem varsa bile eşinizi onlardan uzak tutamazsınız. Siz gitmek istemiyorsanız gitmezsiniz. Önemli olan eşinizin ailesine karşı sizi ezdirmemesi. Bu yoksa problem yoktur. Ama ben ortada sorun görmedim. Ailesinden soyutlamaya çalışmak ters teper söyleyim.

düşüncelerinizde evet sizde haklısınız ama bende eşiyim benimle aynı hayatı paylaşıyor ve o çok değer verdiği ailesi yüzünden ben 2 defa bu evden gittim.
şimdi eşiniz o kadar kadının içine gitse siz rahatsız olmayacakmısınız? küs olduğunuz bi eve gidiyo öyle bende peşine takılayım gideyim diyebileceğiniz bir ev değil

Her yere beraber gideriz. Hele böyle kep töreni, Doğum günü tarzı yerlere yalnız gitmek istemez zaten.

Araya fitne fesat karıştıran görümcemin evinr asssssslaa kocamı yalnız göndermem.. Çünkü kocamı bak gördün mü gelmedi hanfendi çağırdık da gelmedi görüyosun dimi ben zaten tahmin ediyordum amaaan kendisi bilir gelmezse gelmesin gibi cümlelerle daha da fitne fesat sokabilme ihtimalini düşünürdüm.. Giderdim ama mesafeli dururdum.. Maksat kocamı yalnız göndermemek

Back