eşiniz siz olmadan gider mi?

daha 9 aylık evliyiz. ana kuzusu bi adamla evlenmişim. kp söylediği lafı söylüyorum sen yanlış anlamışsındır o kötü niyetle söylememiştir diyo adam bana
Bu konuyu da lehine çevirebilirsin. Ay aşkım ya baban bunu dedi ama inşallah annem kırılmamıştır. Dünyanın derdini çekti yıllardır, yazık ona da ya. Belki de X(kpin kvye yaptığı kötü davranış) in sebebi de budur, anneciğime çok üzülüyorum falan dersin. Kp -1puan alır :) Böyle her birini birbirine düşür. Bu aile entrikayı sever belli :)

Canım sen niye eşinle gitmiyosun o akadar kadın varsa sende git kardeşinin doğum günü gidicek tabikide sende giyin süslen tuy kocanın elinden

Boşverin gitsin. Sizin madem sorunlarınız var iyiki sizi zorlamıyor gel diye o sekilde olsa daha da canınız sıkılır.
Belli eşiniz de davetlwre pek meraklı hepsini değerlendiriyor.
Bence sizsiz gitmesi doğru degil erkekler bu sekilde malesef.

Kp ise ayıp bu sekilde bir cevap vermesi kojunun dışında olmasına ragmen. Ama eşinizin soyletmemesi gerek bence bu tarz seyler kimseye esiniz pasif

Onların sana yaptıklarını sen de gülerek onlara yap. Ailesine düşkün eşi ancak böyle kendi safına çekersin. Ağlama, takma. Kavga çıkarmalarına izin verme. Yolun uzun, yapacak iş çok. Ya bunları göze al ve strateji geliştir, yada yol yakınken... Sen bilirsin.

ben normal de gerçekten iyi olmak istiyorum. biz nişanlıyken hepsiyle aram çok iyiydi ama ev yerleştirmesinde görümcem bi kavga çıkardı o günden sonra onunla hiç konuşmadım diğer aile fertleriyle de sağlıklı bir iletişim kuramadım. ne zaman düzeltmeye çalışsam kv bi laf soktu ben bozuldum. en son kp laf söyledi ona bozuldum. şimdi aramı düzeltmek istediğimde bilsem ki böyle kötülükler yapmayacaklar dünden razıyım aramız iyi olsun.

benim arkadaşlarım gelmese korka korka oturacaktım evde. bugün gittiği yer kadın doluydu ben bunları hazmedemiyorum

Görümceyle görüşmüyorsan tek gitmesi bence normal. Artı kendin görüşmek istemiyorsun madem eşin bunu biliyordur ve ondan gel dememiştir.

Daha cok yeni evlisiniz derken kastim bi laf vardir insanlar yan yana yasadikca sorunlar buyudukce yüzü bibirine acildi derler.Belki esini degistirebilir.
Birbirlerine karsi saygilarini yitirmeden.

eşim bi tek ailesine karşı pasif gücü bana yetiyor. ablası benim yanımda kaç defa sesini yükseltti ağzını açmadı. durum böyle olunca benim eşime saygım kalmıyor

aram kotu olursa kendisi gidebilir ama usulen bayanlarin bulundugu ortama gidip mutfakta oturacak kadar pişkin degil ne alaka gidip mutfakta oturmak.
gorumcenizde sorunlu sanirim abi bayanlar var sen gelmesen daha iyi dememis enteresan.
ama kep torenine falan tek basina gidebilir tabiki cunku siz zaten gitmeyecekmissiniz sanirim sonucta herkes kardesinin ablasinin boyle ozel gunlerinde yaninda olmak ister

kendime çok güldüm şimdi. strateji geliştiriyorum ilk yaşadığım olayda pes ediyorum :)))) benden olmayacak sanırım

bu 2. kep atışı. ilkine gitmiş bunda eşin istenmiyor gibi bişey niye gidiyosun ki.

Iyi olmaya çalışmayın. Zamana bırakın.
Gidip sessiz sessiz oturup gelin.
Istedikleri kadar laf atsınlar, duymayın.
Eşinizin yanından da ayrılmayın.

Bu arada eşim bensiz hiçbi yere gitmezdi. Doğum yapacağım günün gecesi iş arkadaşlarıyla eğlenceye alkollü mekana gönderdim onun dışında bebeğim oldu 1,2 kez daha gönderdim yine aynı kadroyla. Uzun zamandır bişey yok şimdi :)

Iyi olmaya çalışmayın. Zamana bırakın.
Gidip sessiz sessiz oturup gelin.
Istedikleri kadar laf atsınlar, duymayın.
Eşinizin yanından da ayrılmayın.

hizmet bekliyorlar. bende gönülleri olsun diye kalkıp sofra hazırlama toplama kahve servisi gibi şeyleri yapıyorum

eşim bi tek ailesine karşı pasif gücü bana yetiyor. ablası benim yanımda kaç defa sesini yükseltti ağzını açmadı. durum böyle olunca benim eşime saygım kalmıyor

Malesef erkekler öyle. Benimde eşimin ailesi ile sıkıntılarım vardı esimde ben gelmiyorum dedigimde gidiyor du beni bırakıp halbuki bence olması gereken bwni esimle kabul edeceksinz onu kabul etmiyor iseniz bende gelmiyorum demesi olurdu... gel gelelim yillar gecti çanım esimde beni ezdirdi felan...
Ama simdi gercek yüzlerini gördü ve artık ezdirmiyor.insallah senin esinde gözünü açar.
Soğursun tabi sana destek olmayan arkanda saglam duramayan bir adam... ama dedigim gibi insllah anlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…