- 22 Aralık 2014
- 5.333
- 3.990
-
- Konu Sahibi usuyenprenses
bana diyor çok beklenti içindesin beklenti insanı mutsuz eder tamam diyor yapıyor sonra gene aynı of sıkıldım ama çokta seviyorumAdam böyleymiş, kabul edip evlenme kararı almışsınız. Değiştirmeye çalışırsanız ancak dertlenip bir de aranızı bozarsınız. Bir kere konuşup talebinizi söyleyin yeter.
Markete girerken sorması bence iyi bir şey, sizi düşünüyor demek.
Benim eşim de pek sürpriz yapmaz. Ben çok eksikliğini hissetmiyorum.
ama instagramda çok vaaarrbeklentinizi düşürün bence
ben sevgilinizde bir kusur göremedim ortada bir sorunda yok.
öyle sürprizler filan dizilerde filmlerde oluyor gerçek hayatla ilgisi yok yani.
adam sonuçta işyerinize çiçek gönderiyor. yardımda ediyormuş ee onu yapmayanlarda var.
ben neysem oyum sana oynamıyorum
şimdi gözünü boyayıp evlendikten sonra normale dönsem daha mı iyi diyor
sevgilinizin bu cümlesini çok takdir ettim. keşke her erkek dürüst olsa bence kaçırmayın bu adamı. sizin isteklerinize göre bir erkek tr de yok.
ya ne bileyim dizilerde var tabi de instagramda da çok görüyorum hep sürpriz yapıyorlarrŞöyle düşün markette bişey istiyomusun diye sormasını istemiyosun neden? Çünkü söyleyemiyosun değişemzsin dimi işte oda değişemez ama yinede taktir ettim nişanlını anlamadığı beceremediği halde yinede bişeyler yapmaya çalışıyo ama emin ol evlenince bunlarda kalmıcak kocalar (istisnalar kaideyi bozmaz) öyle süprizler yapmıyo malesef o filimlerde malesef azcık örnek alsalarya
Neyse bunu boş yere kendine dert etme başka kusuru yoksa buda nazarolsun mutluluklar
ya ne bileyim dizilerde var tabi de instagramda da çok görüyorum hep sürpriz yapıyorlarr
Tek derdiniz bu olsun güzelimya ne bileyim dizilerde var tabi de instagramda da çok görüyorum hep sürpriz yapıyorlarr
dalga geçmiyorsunuz umarımBenim eşim bana her gün sürpriz yapar. 12 yıllık evliyiz, daha bir gün sürpriz yapmadığını bilmem. Nerden buluyor bu kadar sürprizi anlamıyorum. Sevgiliyken günde en az iki sürpriz yapardı. Bir de yanımdayken her zaman enerjik, mutlu, güler yüzlü, sürekli beni güldürür. Canım benim. Sizinki gibi nişanlıları falan duyunca şaşırıyorum valla.
onların gerçek olduğunu mu düşünüyorsun hepsi rol bana çok sahte geliyorlarama instagramda çok vaaarr
ben yaptım birkaç kere karşılığında yapıyor ama sanki hiç düşünülmemiş gibi iyice sinir oluyorum ben de yapmıyorum artıkTek derdiniz bu olsun güzelim
Bi değişiklik yap süprizleri sen yap belki alışkın değil ya zamanla alışır odabyapar sen yapabilirmisin
İnsta’dakiler göstermelik yaaa çok kanma onlara bide nereyi boyarsın kötü gözüken duvarı kabarmış rutubet almış yeri dimi işte onlarda kötü yönlerini kamafule etmek için göz boyuyolar boş ver seni ağlatmasın en önemlisi aldatmasın amaaann vardın süprizde yapmasınya ne bileyim dizilerde var tabi de instagramda da çok görüyorum hep sürpriz yapıyorlarr
ama benim huyum bu asla söyleyemiyorum kendi anlasın ben söylemeden yapsın istiyorum o da olmuyorSize odaklanmasını istiyorsanız
Kendinize alıştırın.
Birşey istermisin diye sorduğunda direm söyleyin
Gitmek almak yapmak istediginiz herşeyi belirtin yaptıgı zaman mutlu olacaksınız
İlla süpriz şart mı?
Evlendiğiniz zaman arayıp birşey lazım mı dediginde söyleyeceginiz günleri düşünün.
onun da huyu süpriz yapamamak :))ama benim huyum bu asla söyleyemiyorum kendi anlasın ben söylemeden yapsın istiyorum o da olmuyor