- 1 Nisan 2014
- 364
- 86
- 318
- 39
- Konu Sahibi Cilekcetiner
-
Niye çalışmıyor sunuz?Harçlık vermek nedir,çocuk musunuz siz?Selamlar. Ben yeni evliyim. Eşimle sürekli polemikteyiz bu konuda. Çok merak ediyorum diğer evliler nasıl. Eşiniz size ne kadar harçlık veriyor, ve kart veriyormu ve maaşı ne kadar ona göre ne kadar veriyor. Bız bu konuda hiç anlaşamıyoruz
Ben bu yaşıma kadarda çalışmadım aileden rahat büyüdüm. Fakat ev hanımı diye bir kavramda var begenmesenizde ve lafın gelişi ozaman tabiki erkek çalışıyor adına harçlık demesenizde ihtiyaçları o karşılıyor dünya da var buNiye çalışmıyor sunuz?Harçlık vermek nedir,çocuk musunuz siz?
Aylık belli bir para bırakır onu kullanırım.Selamlar. Ben yeni evliyim. Eşimle sürekli polemikteyiz bu konuda. Çok merak ediyorum diğer evliler nasıl. Eşiniz size ne kadar harçlık veriyor, ve kart veriyormu ve maaşı ne kadar ona göre ne kadar veriyor. Bız bu konuda hiç anlaşamıyoruz
O zaman burada sorgulamayın bunu,ben de şu anda çalışmıyorum ama daha önce çalışıyordum.Ben de çok rahat büyüdüm hanımefendi ama böyle bir dünya yokBen bu yaşıma kadarda çalışmadım aileden rahat büyüdüm. Fakat ev hanımı diye bir kavramda var begenmesenizde ve lafın gelişi ozaman tabiki erkek çalışıyor adına harçlık demesenizde ihtiyaçları o karşılıyor dünya da var bu
Şu an da rahat mısınız peki? Pek öyle durmuyor da.Ben bu yaşıma kadarda çalışmadım aileden rahat büyüdüm. Fakat ev hanımı diye bir kavramda var begenmesenizde ve lafın gelişi ozaman tabiki erkek çalışıyor adına harçlık demesenizde ihtiyaçları o karşılıyor dünya da var bu
Piremsessiniz yani, biz köleyiz anlamayız siziBen bu yaşıma kadarda çalışmadım aileden rahat büyüdüm.
Ev hanimi olmanizda bi sakinca yok da esim az harclik veriyor diye ilernirsenizde kalkin kendiniz calisin diye derler yani.Ben bu yaşıma kadarda çalışmadım aileden rahat büyüdüm. Fakat ev hanımı diye bir kavramda var begenmesenizde ve lafın gelişi ozaman tabiki erkek çalışıyor adına harçlık demesenizde ihtiyaçları o karşılıyor dünya da var bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?