Eşiniz ne kadar harçlık verir

Niye çalışmıyor sunuz?Harçlık vermek nedir,çocuk musunuz siz?

Eşim harçlık vermiyor çalışıyorum. Benim maaş erken biterse onun kartı bende kayıtlıdır alışverişi vs oradan yaparım, onun maaş erken biterse benim kart onda kayıtlıdır o da alacağını oradan alır.

Harçlık vermek,almak diye ifade etmek ne kadar doğru bilemeyeceğim de yaşam şekline,ekonomik güce ve eşler arasındaki iletişime göre çok farklılık gösterir.

Eğer eşiniz pinti,sorumsuz biri değilse evlilik oturacaktır. Ama yine de harçlık almak, bağımlı hissetmek çok da mantıklı değil sanki.Üzerine düşünün derim

Harçlık almak bana çok anlamsız geliyor bunun bir miktarıda olmaz 1senedir bebek dolayısıyla çalışmıyorum. Ne kadar lazımsa isterim verir ayrıca kredi kartımda var. Öyle hergün bana harçlık ver diye beklemiyorum. Ayrıca madem anlaşamıyorsunuz çalışıp kendi paranızı kendiniz yiyin ?

Niye çalışmıyor sunuz?Harçlık vermek nedir,çocuk musunuz siz?
Ben bu yaşıma kadarda çalışmadım aileden rahat büyüdüm. Fakat ev hanımı diye bir kavramda var begenmesenizde ve lafın gelişi ozaman tabiki erkek çalışıyor adına harçlık demesenizde ihtiyaçları o karşılıyor dünya da var bu

Bakın çalışmıyor olabilirsiniz saygı duyuyorum. Ama lütfen ve lütfen eşinizden aldığınız parayı harçlık olarak nitelendirmeyin. Bu bana üzücü geliyor.
Ayrıca, her ay belirli bir para almak durumunda değilsiniz diye düşünüyorum. Bir Ek kredi kartınız olur ihtiyaçlarınızı alır evin alışverişini yaparsınız. Bu her ay farklı bir meblağ olabilir. Ayağınızı yorganınıza göre uzatıp ona göre harcama yapacağınıza güvenmeyen bir eşiniz varsa o daha da üzücü.

Aylık belli bir para bırakır onu kullanırım.

Mesela sizin ne kadara ihtiyacıniz var eşiniz ne kadar veriyor? Yani bizde harçlık diye birşey yok kendi kredi kartımdan harcama yapıyorum o ödüyor, tabii ben de çalışıyorum kendi kazandigimin harici o da verir. ilk zamanlar bizim de çok sıkıntılıydi 100 lira verirken ne alcan ne gerek var sürekli hesap sorardı bir gün patladım saçmaladıgini ve bir kadın olduğumu hatirlamasini soyledim tabii şak diye anlamadı ama zamanla gördükçe o da ses etmedi 1 sene sonra oturdu herşey rayına.
Ha bu arada ben de ne kazandığını bildiğim için ona göre harcama yapiyordum yani o 1 kazanırken ben 3 istemiyordum tabiiki

O zaman burada sorgulamayın bunu,ben de şu anda çalışmıyorum ama daha önce çalışıyordum.Ben de çok rahat büyüdüm hanımefendi ama böyle bir dünya yok.Ben eşimden harçlık almıyorum,evin mali yönetimi bende.

Şu an da rahat mısınız peki? Pek öyle durmuyor da.

Harçlık mı? Ben kocamdan harçlık almıyorum, çalışıyorum. Ama ev hanımı dâhi olsanız harçlık almak ne kadar küçük düşürücü bir eylem çocukmuşsunuz gibi. Kocanızın aklı kesmiyor mu bir kart çıkartmalı size.

Ev hanimi olmanizda bi sakinca yok da esim az harclik veriyor diye ilernirsenizde kalkin kendiniz calisin diye derler yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…